Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Andísek89 píše:panenka87 píše:emička je moc hezoučká
já bych chtěla Emu, ale přítel nee:(ta se mi líbí taky…a jaka jmena se libi pritelovi???
No ještě sme se tak bavili a sepsali si jiné možné jména. Takže docela by i šla Izabelka, Leontýnka, Adrianka, Karolínka., Liliana
Přítel chce něco méně obvyklého no
a teď do mě hustil, ať to nepíšu, aby se někdo snad neopičil ![]()
Mému příteli/ted už byvalému/ se líbilo jméno Diana a Natálie nebo Petra.Měli jsme už vybranou Natálku ale asi jen den před porodem jsme to ještě zmenili.Takže zvítězila Aneta ![]()
Tak moje sestrenice to udelala razne sla 2 cisarem a protoze si nechtela lamat hlavu nad jmenama tak jak vedela termin tak dakove jmeno dala prvni vysla Aneta a podruhe Beata ted ceka 3 a ceka kluka da jmeno vojta
panenka87 píše:Andísek89 píše:No ještě sme se tak bavili a sepsali si jiné možné jména. Takže docela by i šla Izabelka, Leontýnka, Adrianka, Karolínka., Lilianapanenka87 píše:emička je moc hezoučká
já bych chtěla Emu, ale přítel nee:(ta se mi líbí taky…a jaka jmena se libi pritelovi???
a teď do mě hustil, ať to nepíšu, aby se někdo snad neopičil
To je hezký, že má strach…aspoň je vidět, že mu na tom záleží ![]()
Andísek89 píše:panenka87 píše:To je hezký, že má strach…aspoň je vidět, že mu na tom záležíAndísek89 píše:No ještě sme se tak bavili a sepsali si jiné možné jména. Takže docela by i šla Izabelka, Leontýnka, Adrianka, Karolínka., Lilianapanenka87 píše:emička je moc hezoučká
a teď do mě hustil, ať to nepíšu, aby se někdo snad neopičil
vypadá to, že jo:) tak jsem ráda:)
Mně se nelíbí zdvojování písmen, připadá mi, že pak by musela celý život všem říkat, jak se jméno píše.
My máme Jolanku
Dětská doktorka nám řekla, že takové jméno ještě mezi pacienty neměla, tak nám udělala radost ![]()
Tak mě se líbily: Ema, Nela, Sára, Stela, Ella, a nakonec máme ELIŠKU ![]()
Ahoj mě se Nikoly a Nely natálky a Anety nelíbí, protože je jich hodně. Líbí se mi Elizabeth, Ester, Noemi, nebo Sofie, ale těch už je taky hodně
Ahojky,tak já mám tedy dva kluky Honzu a Lukáše.Honzík měl být Anetka a Lukášek Terezka,ale kdybych teď měla holčičku tak by to byla Eva (po mamince
),Denisa a nebo Ella o té uvažuji čím dál častěji už jen proto že přítel má exotické jméno a k tomu by ta Ella šla dokonale.
Tak dobře vyberte jméno pro svou princeznu ![]()
Ahojky když jsem byla těhotná a přemýšlely jsme nad jmény, tak pro holčičku manžel vybral Pavlínku. Chtěla jsem Terezii ale nakonec jsem ustoupila páč jméno kluka jsem si prosadila Petr, tak jsem mu chtěla udělat radost. No a máme Petříka ![]()
Ahojky, tak se taky přidám, jelikož čekám první mimčo a bude to holčička. Protože partner už má dva kluky z předchozího vztahu, tak jsem tak nějak myslela, že to naše bude taky kluk. A jméno bylo jasný hned, měl to být Matyáš. Ále na UT se objevila holčička a nám obrovské dilema, jaké vybrat jméno. Partnerovi se moc líbila Lucie a Michaela, mě Judita a Kateřina. Mno a nakonec jsme cestou kompromisů vybrali Karolínku (udělali jsme malou hlasovací anketu napříč rodinou
)
ahojky tak u nás jsme patrioti. Čekali jsme Venouška a máme Marušku.
![]()
Ahojky. Tak u nás to vyhrála Liliana
Ale bylo to těžké a dlouhé rozhodování ![]()
My čekáme druhou holčičku a se jménem tedy s manželem válčíme
Já bych chtěla Viktorku nebo Sáru a manžel Andrejku nebo Markétku. Co se líbí jakžtakž nám oboum je Vendulka nebo Barborka…ale jaké jméno holčička nakonec mít bude zatím rozhodnuto není a to mám za týden rodit ![]()
Já bych tak chtěla tu Sáru ![]()
Ahoj tak me osobne se uz od malinka libi jmeno anděla pojmenovavala jsem snad kazde me panenky dokonce jsem se chtela nechat prejmenovat ale je to zbytecne zdlouhave papirovani tak jsem to nechala tak jak te no a tet mam doma holcicku a jmenuje se veronika taky pekne neno dala jsem jen proto protoze andela se k nasemu prijmeni vubec nehodila