Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Pořád a už asi 10 let se mi líbí tahle, přesně v tomhle pořadí: Rozálie (máme doma), Antonie (ta už se mi nepovede, místo ní máme Toníčka), Anastázie (doufám, že ještě někdy), Emílie (tu už asi nestihnu vůbec) ![]()
Nelíbí se mi k českému příjmení cizí jména a neholduju Natálkám, Nikolkám a Anetkám - ani nevím proč, ale nějak mě zrovna tahle jména neberou. ![]()
Ahoj věříme,že v bříšku nosím Karolínku-nechce se nám ukázat jako první syn na uz.
A třeba se nám narodí Jakub… ![]()
marmil píše:
Přečetla jsem asi půlku diskuse a mám pocit, že se tu objevují pořád ta stejná jména..a vzhledem k tomu, kolik hezkých jich v kalendáři je, mi to přijde líto..ale chápujinak my máme vybrané jméno Zoe, přijde nám nádherné, neobvyklé a už v téhle chvíli si neumíme představit, že by se naše holčička jmenovala jinak..a přitom je v obyčejném českém kalendáři
tak mi máme také doma Nelinku,dnes je tolika jmen že jsme si nemohli vybrat ![]()
Ahoj holky, take Vam schvaluji neobvykla jmena. My cekame dvojcatka - holcicky a mame vybrana jmena Zara a Azra…
maja011 píše:
Ahoj holky, take Vam schvaluji neobvykla jmena. My cekame dvojcatka - holcicky a mame vybrana jmena Zara a Azra…
já teda ještě nad mimčem moc nepřemýšlím ale ve jménech mám celkem jasno…Přítel má francouzský příjmení tak si můžem dovolit i trošku divočinu.On je ale stašný patriot a tak chce klasiku!!! ale mě se karolína, Jana Anička Kateřina prostě moc nelíbí…Moje holčička se bude jmenovat Ester Marion Suja
nebo sujová..Uvidíme s tím -ová si nejsem moc jistá ![]()
Ale kdyby ne tady mám pár favoritů :Antonie,Anita,Adina,Amelie,Astrid(mimochodem toho jméno má stejný význam jako Ester)Abigail,Alva,Berenika,Bibiana
,Corina,Dária,Emile,Florentina,Fabiána,Henrietta
,Julie,Jolana,Justýna,Johana,josefína,Karla
,Karin,Katrin,Laura,Lea,Mária,Marianna,Melánia,Margarete
,Manon
,olivia,Regina,Rozálie,Ronja,Štěpánka, Sabina,Šarlota,Slávka
,Sonja,Scarlett,Timea,Theodora,Žaneta,Zorka,
Tak si vyberte…stejně mi většina neprojde
ale tak v záloze mám víc favoritů.
Zoe…Krásný strašně se mi líbí jmína od Z a od E a hlavně pokud jsou krátká a nebo právě dlouhá..apokud možno znějící s R ![]()
Ahoj holky,pořád nějak nemůžu vymyslet jméno pro holčičku.Poraďte,jaké jméno by se hodilo k sourozencům Tadeáš a Šimon.Příjmení bude Hegerová.Mě by se líbilo Šarlota,Marika ale jak těmito jnény oslovavat mimísky?Poraďte,už je na čase vybrat ![]()
Ahoj Šarlotku má sestřenice.Říkají ji šarlotka nebo Lotynka myslím že je to hezké jméno a k těm klučičím se hodí
Ahojky my máme Elišku a Marušku a kdyby se zadařilo chtěli byćhom ještě Aničku - to myslím jde k těm klučičím jménům.
Ester máme taky.jsem ráda,že jsme vybrali zrovna tohle jméno,i spousta lidí ho chválí
Berenika se mi taky moc líbí,ale jmenuje se tak jedna kamarádka(sice zdaleka a moc se nevídáme..)tak kdyby to byla holčička,tak přítel by chtěl Eričku a já ještě přemýšlím i nad Elisabeth ![]()
jitulka80 píše:
Ahoj Šarlotku má sestřenice.Říkají ji šarlotka nebo Lotynka myslím že je to hezké jméno a k těm klučičím se hodí
krásný Lotynko…Lotko…Jsem se zase zamilovala..šarlotka se mi taky líbí ale že se dá říkat i lotynko to mně vůbec nenapadlo ![]()