Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10054
18.5.11 11:16

Pořád a už asi 10 let se mi líbí tahle, přesně v tomhle pořadí: Rozálie (máme doma), Antonie (ta už se mi nepovede, místo ní máme Toníčka), Anastázie (doufám, že ještě někdy), Emílie (tu už asi nestihnu vůbec) :wink:

Nelíbí se mi k českému příjmení cizí jména a neholduju Natálkám, Nikolkám a Anetkám - ani nevím proč, ale nějak mě zrovna tahle jména neberou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
18.5.11 11:18

Ahoj věříme,že v bříšku nosím Karolínku-nechce se nám ukázat jako první syn na uz.
A třeba se nám narodí Jakub… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
18.8.11 09:36
Ani nevíš jak jsi mi tím sympatická. Mě to jméno přijde absolutně bombový a neznám nikoho kdo by se tak jmenoval. Mě to asi bohužel neprojde, ale schvaluju Ti to. Ty jména, který tady padají jsou některý fakt dost hrozný, rádoby originální, ale strašně tuctový. Ještě z toho co tu padlo se mi líbila Justýna, Beáta a Apolena.
marmil píše:
Přečetla jsem asi půlku diskuse a mám pocit, že se tu objevují pořád ta stejná jména..a vzhledem k tomu, kolik hezkých jich v kalendáři je, mi to přijde líto..ale chápu :-)jinak my máme vybrané jméno Zoe, přijde nám nádherné, neobvyklé a už v téhle chvíli si neumíme představit, že by se naše holčička jmenovala jinak..a přitom je v obyčejném českém kalendáři :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
19.8.11 12:46

tak mi máme také doma Nelinku,dnes je tolika jmen že jsme si nemohli vybrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
19.8.11 23:32

My čekáme taky holčičku chtěla bych Heide :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maja011
26.8.11 03:12

Ahoj holky, take Vam schvaluji neobvykla jmena. My cekame dvojcatka - holcicky a mame vybrana jmena Zara a Azra…

• Citovat
  • Upravit
10468
26.8.11 09:06
maja011 píše:
Ahoj holky, take Vam schvaluji neobvykla jmena. My cekame dvojcatka - holcicky a mame vybrana jmena Zara a Azra…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
3.9.11 16:42

Opravdu mooc se mi líbí Anna a Ema, krásná česká jména :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
9.9.11 12:50

já teda ještě nad mimčem moc nepřemýšlím ale ve jménech mám celkem jasno…Přítel má francouzský příjmení tak si můžem dovolit i trošku divočinu.On je ale stašný patriot a tak chce klasiku!!! ale mě se karolína, Jana Anička Kateřina prostě moc nelíbí…Moje holčička se bude jmenovat Ester Marion Suja :-D :mrgreen: nebo sujová..Uvidíme s tím -ová si nejsem moc jistá :-?
Ale kdyby ne tady mám pár favoritů :Antonie,Anita,Adina,Amelie,Astrid(mimochodem toho jméno má stejný význam jako Ester)Abigail,Alva,Berenika,Bibiana :srdce: ,Corina,Dária,Emile,Florentina,Fabiána,Henrietta :srdce: ,Julie,Jolana,Justýna,Johana,josefína,Karla :srdce: ,Karin,Katrin,Laura,Lea,Mária,Marianna,Melánia,Margarete :srdce: :srdce: ,Manon :-D ,olivia,Regina,Rozálie,Ronja,Štěpánka, Sabina,Šarlota,Slávka :srdce: ,Sonja,Scarlett,Timea,Theodora,Žaneta,Zorka,
Tak si vyberte…stejně mi většina neprojde :-( ale tak v záloze mám víc favoritů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
9.9.11 12:54

Zoe…Krásný strašně se mi líbí jmína od Z a od E a hlavně pokud jsou krátká a nebo právě dlouhá..apokud možno znějící s R :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.9.11 20:29

Ahoj holky,pořád nějak nemůžu vymyslet jméno pro holčičku.Poraďte,jaké jméno by se hodilo k sourozencům Tadeáš a Šimon.Příjmení bude Hegerová.Mě by se líbilo Šarlota,Marika ale jak těmito jnény oslovavat mimísky?Poraďte,už je na čase vybrat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
12.9.11 20:45

Ahoj Šarlotku má sestřenice.Říkají ji šarlotka nebo Lotynka myslím že je to hezké jméno a k těm klučičím se hodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
13.9.11 10:07

Ahojky my máme Elišku a Marušku a kdyby se zadařilo chtěli byćhom ještě Aničku - to myslím jde k těm klučičím jménům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helis89
15.9.11 09:08

:palec: Ester máme taky.jsem ráda,že jsme vybrali zrovna tohle jméno,i spousta lidí ho chválí :potlesk: Berenika se mi taky moc líbí,ale jmenuje se tak jedna kamarádka(sice zdaleka a moc se nevídáme..)tak kdyby to byla holčička,tak přítel by chtěl Eričku a já ještě přemýšlím i nad Elisabeth :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2426
15.9.11 13:15
jitulka80 píše:
Ahoj Šarlotku má sestřenice.Říkají ji šarlotka nebo Lotynka myslím že je to hezké jméno a k těm klučičím se hodí

krásný Lotynko…Lotko…Jsem se zase zamilovala..šarlotka se mi taky líbí ale že se dá říkat i lotynko to mně vůbec nenapadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze