Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9622
19.3.11 17:08

No když jsem ještě nebyla ani těhotná, taky jsem chtěla nejprve Emu a pak Sofinku, že jich moc nebylo, ale fakt se jich poslední dobou vyrojilo tolik… Mno Barunek je taky moře :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
19.3.11 17:14
kaaaca-h píše:
No když jsem ještě nebyla ani těhotná, taky jsem chtěla nejprve Emu a pak Sofinku, že jich moc nebylo, ale fakt se jich poslední dobou vyrojilo tolik… Mno Barunek je taky moře :roll: :lol:

Barunka je taky moc krásná,ale mě by to nešlo k příjmení…to je taky důležitý, aby jméno nebylo moc dlouhé a ještě lepší když je bez R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27000
19.3.11 17:17

Já chtěla Isabelu:)Máme dva chlapečky a pořád byhc ráda Isabelu nebo Sofinku:)Snad třetí bude holčička:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
19.3.11 17:56

Máme doma Simonku - jméno vybíral manžel :mrgreen: Já chtěla Sofii nebo Šarlotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
19.3.11 18:01

ještě k těm Emičkám, to je teď tredn jméno
každý v mým okolí dává Emička, to se mi nelíbí
něco začne a pak to bude jméno absolutně tuctový :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
19.3.11 18:11

No zajímalo by mě, čím to je :nevim: :think: Mně se Ema líbila už když sem poprvé viděla přátele, kde Rachel měla Emmu :) a to už je pěkně dávno :D Tehdy jich teda u nás moc nebylo, tak sem si říkala, až jednou budu mít holčičku, určitě se bude jmenovat Ema…a prdlajs :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
19.3.11 18:34

Přečetla jsem asi půlku diskuse a mám pocit, že se tu objevují pořád ta stejná jména..a vzhledem k tomu, kolik hezkých jich v kalendáři je, mi to přijde líto..ale chápu :-)

jinak my máme vybrané jméno Zoe, přijde nám nádherné, neobvyklé a už v téhle chvíli si neumíme představit, že by se naše holčička jmenovala jinak..a přitom je v obyčejném českém kalendáři :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
19.3.11 18:52
donaga píše:
Než jsem dítě čekala, tak jsem chtěla Tamaru nebo Noru. Když jsem čekala, tak se mi hlavou honila Anna, Julie, Amálie, Zuzana, Alena. A nakonec tu kolem mě leze Anastázie :-D

Stázinka…jméno pro opravdovou princezničku :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
19.3.11 19:21

Tak mně se ještě líbí Anička, Helenka, docela i Hedvika (znám jednu a říká se jí Heda, Hedivka, Hediva :) , i když je to teď trošku „soví“ jméno :lol: ) a Magdalenka…když teda jména bez ‚r‘ … Teď mě napadla i Stela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
19.3.11 19:25

my budeme mit Gabrielu.o)) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
19.3.11 19:31

Já mám Jakuba, Barušku, Haničku a Anežku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
19.3.11 20:06
Daanca píše:
Já mám Jakuba, Barušku, Haničku a Anežku :-)

páánečku, tolik dětiček :potlesk: tak to smekám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
19.3.11 20:40

Tak já chtěla vždycky Emmu, ale přítelovi se to nelíbí a navíc zjišťuji, že je to jméno hodně rozšířené. To samé Eliška, Nikol(a). Mně se líbí třeba Anna, Lucie, ale těch máme plnou rodinu, Aneta (ale to byla přítelovo ex, tak je to hloupé) a pak možná Tereza, ale jelikož máme příjmení, které je těžce vyslovitelné i pro dospělého, tak Terka nepřichází v úvahu.
Jinak je zajímavé, že pro kluka jsme vybrali hned: Jakub asi jich bude taky dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
19.3.11 21:36

Tak já mám doma dvě holčiny, starší je Simonka a mladší je Klárka, do třetice se chcem pokusit o chlapečka, ale kdyby to byla holčička tak se mi líbí Sofinka a Nikolka,no a horkou favoritkou by byla asi i Anička( jméno děděné v naší rodině už pár generací, já jsem poslední a zatím jsem odolala ho nedat :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
19.3.11 23:27

Nemohli jsme se dohodnou, tak máme Patricii Nellu, přítel je cizinec, tak mu to nepřijde divné, ale moje rodina nadšení neprojevovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze