Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mně se teda nejvíc líbí jméno Anna. Anička je nádherné, ale u nás to neprošlo, bohužel.
Ahoj, my máme Emmu a kdybychom měli další holčičku, líbila by se nám Sára ![]()
Michaelakkk píše:Angua píše:Lidka pipka, mě se to teda moc nelíbí
V mém okolí je každá Ludmila Lidka - to se mi líbíJiné formy moc ne, ale Lidka je dobrá
To se ale nerýmuje
To bych mohla říct i Miška pipka a rýmuje se to tak nastejno
![]()
Emilie píše:ww píše:Vybavuje se mi dánská královna Dagmar … je to tvrdý … ale současně vznešený … musela by to být osobnost. Kus ženský. Anděl v těle ďábla. Jinak by to jméno ten šmrnc ztratilo. A to předem nikdo neodhadneme …
A jaký máte názor na jméno DAGMAR?
Já bych radši byla ďábel v těle anděla a mohla se jmenovat jakkoli ![]()
Jinak já byla Elinice palice rozkousala zajíce ..a ségra zase Lenka plenka podkolenka
![]()
A co takhle Leona?? neni to zadny vystrelek, ale velice malo pouzivane…me osobne se velmi libi…Leonka, Leontynka, Lea…
![]()
Lea se mi líbí leona zas ne, zní mi to tak nějak povrchně a namyšleně
![]()
Ahoj, tak u nás ve vesnici mají Editu a to se mi mooc líbí. Oslovují jí Éďa, Edý......
A Dagmar, Dadka, Dáďa, Dadina se mi líbí též, ale doma opět neprojde ![]()
Ahoj ,máme Kateřinu ,dá se jí říct mnoha způsoby.Švagrová mají Dorotheu.Žijí v Německu,chtěla Dorotku ale dali tohle kvuli výslovnosti.
Mě se hrozně líbí jméno Ema, ale už se tak jmenuje náš pejsek, tak dcerunka dědí jméno po mě ![]()
Čekatelka píše:
za mě Ludmila a Běla, ale doma nejprojde ani jedno
Lobuj za tu Ludmilu, na 99% druhou ve svém okolí nepotká
Když nepočítám tchýni tak v hodně širokém okruhu rodiny a známých druhá taková není
Ne že bychom toužili po originalitě - viz chlapecká jména
Vyhlídla jsem si jméno Liduška už na základní škole a když jsem potkala manžela s maminkou Liduškou t ak bylo rozhodnuto bez námitek a teď si všichni myslí že je Lidka po babičce
![]()
lacenka píše:Čekatelka píše:Lobuj za tu Ludmilu, na 99% druhou ve svém okolí nepotká
za mě Ludmila a Běla, ale doma nejprojde ani jednoKdyž nepočítám tchýni tak v hodně širokém okruhu rodiny a známých druhá taková není
Ne že bychom toužili po originalitě - viz chlapecká jména
Vyhlídla jsem si jméno Liduška už na základní škole a když jsem potkala manžela s maminkou Liduškou t ak bylo rozhodnuto bez námitek a teď si všichni myslí že je Lidka po babičce
![]()
Mám kamarádku Ludmilu a je to pro všechny prostě Liduška. Jméno je to moc pěkné ![]()
tak my mame nicol
a pre druhe mame zatial vybranych par mien z ktorych sme este nerozhodli ale len pre inspiraciu ..
kiara, lili, lisa, mia, natali
mame madarske priezvisko takze cisto ceske mena nee..
ale paci sa mi este lisbet, sabina, simona, linda, dominika , sofia a tamara ![]()