Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
14.3.11 14:26

Mně se teda nejvíc líbí jméno Anna. Anička je nádherné, ale u nás to neprošlo, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
14.3.11 14:27

Ahoj, my máme Emmu a kdybychom měli další holčičku, líbila by se nám Sára :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.3.11 14:30
Michaelakkk píše:
Angua píše:
V mém okolí je každá Ludmila Lidka - to se mi líbí :palec: Jiné formy moc ne, ale Lidka je dobrá :lol:
Lidka pipka, mě se to teda moc nelíbí :mrgreen:

To se ale nerýmuje :mrgreen: To bych mohla říct i Miška pipka a rýmuje se to tak nastejno :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
14.3.11 14:37
Emilie píše:
ww píše:
A jaký máte názor na jméno DAGMAR?
Vybavuje se mi dánská královna Dagmar … je to tvrdý … ale současně vznešený … musela by to být osobnost. Kus ženský. Anděl v těle ďábla. Jinak by to jméno ten šmrnc ztratilo. A to předem nikdo neodhadneme …

Já bych radši byla ďábel v těle anděla a mohla se jmenovat jakkoli :mrgreen:
Jinak já byla Elinice palice rozkousala zajíce ..a ségra zase Lenka plenka podkolenka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
14.3.11 15:16

A co takhle Leona?? neni to zadny vystrelek, ale velice malo pouzivane…me osobne se velmi libi…Leonka, Leontynka, Lea… :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
14.3.11 15:30

Lea se mi líbí leona zas ne, zní mi to tak nějak povrchně a namyšleně :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
861
14.3.11 15:42

Ahoj, tak u nás ve vesnici mají Editu a to se mi mooc líbí. Oslovují jí Éďa, Edý......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
14.3.11 15:47

za mě Ludmila a Běla, ale doma nejprojde ani jedno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
14.3.11 15:49

A Dagmar, Dadka, Dáďa, Dadina se mi líbí též, ale doma opět neprojde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
14.3.11 15:50

Mně se líbí Rozárka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
14.3.11 15:51

Ahoj ,máme Kateřinu ,dá se jí říct mnoha způsoby.Švagrová mají Dorotheu.Žijí v Německu,chtěla Dorotku ale dali tohle kvuli výslovnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
14.3.11 16:13

Mě se hrozně líbí jméno Ema, ale už se tak jmenuje náš pejsek, tak dcerunka dědí jméno po mě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
14.3.11 16:47
Čekatelka píše:
za mě Ludmila a Běla, ale doma nejprojde ani jedno :nevim:

Lobuj za tu Ludmilu, na 99% druhou ve svém okolí nepotká :lol: Když nepočítám tchýni tak v hodně širokém okruhu rodiny a známých druhá taková není :wink: Ne že bychom toužili po originalitě - viz chlapecká jména :mrgreen: Vyhlídla jsem si jméno Liduška už na základní škole a když jsem potkala manžela s maminkou Liduškou t ak bylo rozhodnuto bez námitek a teď si všichni myslí že je Lidka po babičce :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
14.3.11 17:16
lacenka píše:
Čekatelka píše:
za mě Ludmila a Běla, ale doma nejprojde ani jedno :nevim:
Lobuj za tu Ludmilu, na 99% druhou ve svém okolí nepotká :lol: Když nepočítám tchýni tak v hodně širokém okruhu rodiny a známých druhá taková není :wink: Ne že bychom toužili po originalitě - viz chlapecká jména :mrgreen: Vyhlídla jsem si jméno Liduška už na základní škole a když jsem potkala manžela s maminkou Liduškou t ak bylo rozhodnuto bez námitek a teď si všichni myslí že je Lidka po babičce :lol: :lol:

Mám kamarádku Ludmilu a je to pro všechny prostě Liduška. Jméno je to moc pěkné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
14.3.11 17:17

tak my mame nicol :-)) a pre druhe mame zatial vybranych par mien z ktorych sme este nerozhodli ale len pre inspiraciu ..
kiara, lili, lisa, mia, natali :-) mame madarske priezvisko takze cisto ceske mena nee..
ale paci sa mi este lisbet, sabina, simona, linda, dominika , sofia a tamara :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze