Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
80
11.11.11 11:21
Oter píše:
Ahojky. Poraďte mi - máte některá z vás zkušenost s pojmenováním dcery po sobě? Jmenuju se Tereza a hrozně se mi tohle jméno líbí, ale nevím, jestli by moje dítě bylo ráda, slavit svátek se mnou…

pokud Ti nevadi, ze pak budete rozlisovány na malou a velkou, starou a mladou Terezu, tak bych to jinak neresila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
11.11.11 11:27
ezelva píše:
Oter píše:
Ahojky. Poraďte mi - máte některá z vás zkušenost s pojmenováním dcery po sobě? Jmenuju se Tereza a hrozně se mi tohle jméno líbí, ale nevím, jestli by moje dítě bylo ráda, slavit svátek se mnou…
pokud Ti nevadi, ze pak budete rozlisovány na malou a velkou, starou a mladou Terezu, tak bych to jinak neresila :D

No to by snad nevadilo :-D Ne když mě se líbí jen Tereza nebo Michaela, jenže to je jedno, když svátek má Tereza 15. října a Michaela 17. tuším :-D Ale jinak mě vůbec nenapadá jméno pro kluka. Podle příjmení bude Zeman. Vždycky se mi líbíl David a Rychard, ale přítel ráčkuje, takže druhé ani náhodou a David by měl zase svátek na moje narozeniny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
11.11.11 11:35
Oter píše:
ezelva píše:
Oter píše:
pokud Ti nevadi, ze pak budete rozlisovány na malou a velkou, starou a mladou Terezu, tak bych to jinak neresila :D
No to by snad nevadilo :-D Ne když mě se líbí jen Tereza nebo Michaela, jenže to je jedno, když svátek má Tereza 15. října a Michaela 17. tuším :-D Ale jinak mě vůbec nenapadá jméno pro kluka. Podle příjmení bude Zeman. Vždycky se mi líbíl David a Rychard, ale přítel ráčkuje, takže druhé ani náhodou a David by měl zase svátek na moje narozeniny :zed:

tak v tom pripade bych dala David, je to paradni jmeno a kluci jsou stejne mamanci a aspon bude mit v dospelosti duvod setkat se s maminkou na svuj svatek a jeji narozeniny, to me prijde moc pekne! nikdy nevis, jaka zenska ho odloudi a takhle to bude tutovka :D
:pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
11.11.11 11:55
ezelva píše:
Oter píše:
ezelva píše:
Oter píše:
No to by snad nevadilo :-D Ne když mě se líbí jen Tereza nebo Michaela, jenže to je jedno, když svátek má Tereza 15. října a Michaela 17. tuším :-D Ale jinak mě vůbec nenapadá jméno pro kluka. Podle příjmení bude Zeman. Vždycky se mi líbíl David a Rychard, ale přítel ráčkuje, takže druhé ani náhodou a David by měl zase svátek na moje narozeniny :zed:
tak v tom pripade bych dala David, je to paradni jmeno a kluci jsou stejne mamanci a aspon bude mit v dospelosti duvod setkat se s maminkou na svuj svatek a jeji narozeniny, to me prijde moc pekne! nikdy nevis, jaka zenska ho odloudi a takhle to bude tutovka :D :pankac:

Ty jo to je pravda :lol: To mě ani nenapadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.11 18:48

Záleží na tobě jaký dáš jméno… Terka je pěkný a jestli to chcete slavit pak spolu tak to fakt neporadim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
11.11.11 20:04
Oter píše:
ezelva píše:
Oter píše:

Jen mě zarazilo, když tvůj přítel ráčkuje tím pádem odpadá Richard tak proč neodpadá i Tereza, ve které je R ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.11 20:18

No to je fakt… ale tak když přítel ráčkuje, tak ta Tereza není na to říkání R tak těžká než jako ten Richard… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
11.11.11 20:32
veronikaprazakova píše:
No to je fakt… ale tak když přítel ráčkuje, tak ta Tereza není na to říkání R tak těžká než jako ten Richard… :nevim:

Nevím jako znám jednu paní co ráčkuje, jmenuje Marie - tzn. r taky není na začátku jména a vyslovit to neumí. Takže je podle mě jedno jestli je R na začátku nebo na konci. Ale to musí oter vědět, když se sama jmenuje Tereza, jak to přítel vyslovuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.11 20:38

no to je fakt… :-) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
11.11.11 21:56
Kallkapa píše:
Oter píše:
ezelva píše:
Oter píše:
Jen mě zarazilo, když tvůj přítel ráčkuje tím pádem odpadá Richard tak proč neodpadá i Tereza, ve které je R ?

On má takový divný zaoblený ráčkování. Těžko se to vysvětluje, ale prostě to u něj de slyšet jen u slov, které na R začínají nebo končí, takže taková jména jako Richard ale taky třeba Petr nepřipadají v úvahu. Na druhou stranu tím, že Tereza má R uprostřed, tak nevzniká s ráčkováním problém. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.11 10:34

No tak to jo… záleží na Vás jak se rozhodnete oba dva… mně se to líbí a nevadilo by mi slavit to s dcerou, nebo ona se mnou :-D je to náhodou pěkný… a až bude větší tak spolu můžete někam vyrazit to oslavit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
12.11.11 10:37
veronikaprazakova píše:
No tak to jo… záleží na Vás jak se rozhodnete oba dva… mně se to líbí a nevadilo by mi slavit to s dcerou, nebo ona se mnou :-D je to náhodou pěkný… a až bude větší tak spolu můžete někam vyrazit to oslavit :mrgreen:

Pravda, pravda a až bude puberťák, tak stejně doma nebude chtít být :lol: Ono to zatím je na mě - přítel se projevuje jak mrtvý brouk a já se upřímně rozhoduju, že asi od něj odejdu, takže jména jsou moje volba. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.11 10:41

no to je u nás uplně stejný… když mu řeknu jaký jméno se mi líbí tak řekne to teda ne… a když mu řeknu tak ať vybere on jména tak řekne že je vybírat nebude, že se stejně rozhodnu podle sebe..... tak se na to můžu vykašlat..... :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.11 10:42

tak mi holky poraďte jaký holčičí nebo klučičí jméno se hodí k příjmení Miko, Miková? mně se líbí karolína Miková a tadeáš nebo Vojta Miko..... tak nevim nooo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
12.11.11 10:54
veronikaprazakova píše:
tak mi holky poraďte jaký holčičí nebo klučičí jméno se hodí k příjmení Miko, Miková? mně se líbí karolína Miková a tadeáš nebo Vojta Miko..... tak nevim nooo :cry:

Karolína supr, a klukovi bych tam dala taky R. Miko je krátké, tak bych volila jméno asi 3 slabičné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze