Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
veronikaprazakova píše:
tak mi holky poraďte jaký holčičí nebo klučičí jméno se hodí k příjmení Miko, Miková? mně se líbí karolína Miková a tadeáš nebo Vojta Miko..... tak nevim nooo
Karolínka je moc hezké a klučičí bych asi volila třeba Ondřeje ![]()
Kallkapa píše:veronikaprazakova píše:Karolína supr, a klukovi bych tam dala taky R. Miko je krátké, tak bych volila jméno asi 3 slabičné..
tak mi holky poraďte jaký holčičí nebo klučičí jméno se hodí k příjmení Miko, Miková? mně se líbí karolína Miková a tadeáš nebo Vojta Miko..... tak nevim nooo
no přítel se jmenuje Roman Miko tak jsem přemejšlela že bych dala po něm… ![]()
veronikaprazakova píše:Kallkapa píše:no přítel se jmenuje Roman Miko tak jsem přemejšlela že bych dala po něm…veronikaprazakova píše:Karolína supr, a klukovi bych tam dala taky R. Miko je krátké, tak bych volila jméno asi 3 slabičné..
Roman mě taky napadl ale má to stejný počet slabik RO-MAN MI-KO což se mi nelíbí. Dala bych nějaké tří slabičné např. : Adrian, Kristian, Radovan, Gabriel, František.. jako tříslabičných s R je fakt hodně ![]()
Ahoj Holky
narazila jsem na tohle téma.. taky nemám jasno, čekáme holčičku a nic mě nenapadá… přijde mi, že hormony udělaly své a jméno vybrané snad 6 let zpět je v čudu rozplynuto a mám z něho strach… vždycky jsem chtěla Charlotte čekala jsem jen na to jak se budem jmenovat příjmením
nakonec cizí příjmení a mě se přestalo to jméno líbit… tak to tu pročítám a inspiruju se …
Jinak k dvojčatům: Samuel a Ema Řehákovi… to by se líbilo mě k Samuelovi
MIKO… souhlasím s delším jménem nejlépe tříslabičným a nechala bych tam R! Radovan se mi opravdu líbí a šel by mi tam i Richard…
A ten výběr… Anděla, Emilie, Heide… já bych z Anděly udělala Angelu a jsou spokojeni všichni…a ať jí řikají jak chcou… co je psáno to je dáno ![]()
Scharlota píše:
Ahoj Holkynarazila jsem na tohle téma.. taky nemám jasno, čekáme holčičku a nic mě nenapadá… přijde mi, že hormony udělaly své a jméno vybrané snad 6 let zpět je v čudu rozplynuto a mám z něho strach… vždycky jsem chtěla Charlotte čekala jsem jen na to jak se budem jmenovat příjmením
nakonec cizí příjmení a mě se přestalo to jméno líbit… tak to tu pročítám a inspiruju se …
MIKO… souhlasím s delším jménem nejlépe tříslabičným a nechala bych tam R! Radovan se mi opravdu líbí a šel by mi tam i Richard…
A ten výběr… Anděla, Emilie, Heide… já bych z Anděly udělala Angelu a jsou spokojeni všichni…a ať jí řikají jak chcou… co je psáno to je dáno
manca 1 píše:Scharlota píše:
Ahoj Holkynarazila jsem na tohle téma.. taky nemám jasno, čekáme holčičku a nic mě nenapadá… přijde mi, že hormony udělaly své a jméno vybrané snad 6 let zpět je v čudu rozplynuto a mám z něho strach… vždycky jsem chtěla Charlotte čekala jsem jen na to jak se budem jmenovat příjmením
A ten výběr… Anděla, Emilie, Heide… já bych z Anděly udělala Angelu a jsou spokojeni všichni…a ať jí řikají jak chcou… co je psáno to je dáno![]()
děkuji to mě nenapadlo
A k tomu že se ti Charlottre přestalo najednou z ničeho nic líbit se taky nedivim my z manžou jsme se taky vždycky bavili že kdyby jsme jednou čekali třetí a byl to kluk tak to bude Kevin a když jsem otěhotněla tak jsme oba nemohli jméno Kevin najednou ani vyslovit.
Naštěstí to snad bude holčička , ale ani ted se nemůžem dohodnout jaky jméno a že jich už padlo :d
![]()
no mi chceme Karolínku ale doktorka se ještě nějak moc nevijádřila jestli to bude holka nebo kluk tak pořád musíme počítat s holkou i klukem… a klučičí jméno nám dělá fakt problém vybrat… ![]()
jiank píše se to ELEN LEA
Andísek89 píše:
taky čekáte vysněnou holčičku a nevíte si rady se jménem? Aby bylo krásné, dokonalé a naprosto vystihovalo vaší princezničku? Jaká jména jsou krásná a jaká už jsou přehnaná? Pojďte si popovídat, poradit a společně jistě dáme něco dohromady
Zatím jsem nepročetla příspěvky, koukám, že jich je tu hodně
tak jinak se mi ještě líbí Nikol, Ester, Evelínka, Natali, Diana, Nela, Eliška…nejvíc z nich Nikol, nebo Nikola (Nikolka) nebo Ester já mám raději méně tradiční, ne ty co má každý 4
jo a ty moc amerikozní jako Sophie, Vanessa, nebo Jessika tady v ČR vypadá to pak jaksi divně
.
Potápka píše:manca 1 píše:Andělka - no to je ale strašně krásný jméno
Tak holky já taky pořád nevim mě se líbí Heide nebo Izabelka můj táta zuří a manžel je snim jedna ruka tak se spolu rozhodli pro Andělku co mám dělat?
jo já klidně poradim jiným maminkám, ale když se mám rozhodnout pro svoje miminko tak fakt jména nevim hlavně toho kluka ![]()
veronikaprazakova píše:
No mně se líbí Izabelka
Nečetla jsem celou diskuzi, ale my máme Martinu a Hanu. Na kluka pokaždé napsaný Michal
Nechtěli jsme žádné zvláštnosti ![]()
Jamuna píše:
Zatím jsem nepročetla příspěvky, koukám, že jich je tu hodnětak jinak se mi ještě líbí Nikol, Ester, Evelínka, Natali, Diana, Nela, Eliška…nejvíc z nich Nikol, nebo Nikola (Nikolka) nebo Ester já mám raději méně tradiční, ne ty co má každý 4
jo a ty moc amerikozní jako Sophie, Vanessa, nebo Jessika tady v ČR vypadá to pak jaksi divně
.
manca 1 píše:Jamuna píše:
Zatím jsem nepročetla příspěvky, koukám, že jich je tu hodnětak jinak se mi ještě líbí Nikol, Ester, Evelínka, Natali, Diana, Nela, Eliška…nejvíc z nich Nikol, nebo Nikola (Nikolka) nebo Ester já mám raději méně tradiční, ne ty co má každý 4
.
Já původně chtěla taky Ester jenže mi to manžel zatrhl protože se prej tak někomu jmenuje kočka a on je úplně nesnáší tak proto nechce ani to jméno, ale aby neměl zas tak jednoduchý tak děti přinesli domů dvě kotata.
![]()
mně se Ester tedy k příjmení Miko moc nelíbí kdybych ji chtěla dát tohle jméno já chci Karolínku a už jsem se rozhodla