Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4200
12.11.11 11:05
veronikaprazakova píše:
tak mi holky poraďte jaký holčičí nebo klučičí jméno se hodí k příjmení Miko, Miková? mně se líbí karolína Miková a tadeáš nebo Vojta Miko..... tak nevim nooo :cry:

Karolínka je moc hezké a klučičí bych asi volila třeba Ondřeje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.11 11:05
Kallkapa píše:
veronikaprazakova píše:
tak mi holky poraďte jaký holčičí nebo klučičí jméno se hodí k příjmení Miko, Miková? mně se líbí karolína Miková a tadeáš nebo Vojta Miko..... tak nevim nooo :cry:
Karolína supr, a klukovi bych tam dala taky R. Miko je krátké, tak bych volila jméno asi 3 slabičné..

no přítel se jmenuje Roman Miko tak jsem přemejšlela že bych dala po něm… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
12.11.11 11:11
veronikaprazakova píše:
Kallkapa píše:
veronikaprazakova píše:
Karolína supr, a klukovi bych tam dala taky R. Miko je krátké, tak bych volila jméno asi 3 slabičné..
no přítel se jmenuje Roman Miko tak jsem přemejšlela že bych dala po něm… :nevim:

Roman mě taky napadl ale má to stejný počet slabik RO-MAN MI-KO což se mi nelíbí. Dala bych nějaké tří slabičné např. : Adrian, Kristian, Radovan, Gabriel, František.. jako tříslabičných s R je fakt hodně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
12.11.11 11:36

Ahoj Holky

narazila jsem na tohle téma.. taky nemám jasno, čekáme holčičku a nic mě nenapadá… přijde mi, že hormony udělaly své a jméno vybrané snad 6 let zpět je v čudu rozplynuto a mám z něho strach… vždycky jsem chtěla Charlotte čekala jsem jen na to jak se budem jmenovat příjmením :-) nakonec cizí příjmení a mě se přestalo to jméno líbit… tak to tu pročítám a inspiruju se …

Jinak k dvojčatům: Samuel a Ema Řehákovi… to by se líbilo mě k Samuelovi

MIKO… souhlasím s delším jménem nejlépe tříslabičným a nechala bych tam R! Radovan se mi opravdu líbí a šel by mi tam i Richard…

A ten výběr… Anděla, Emilie, Heide… já bych z Anděly udělala Angelu a jsou spokojeni všichni…a ať jí řikají jak chcou… co je psáno to je dáno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
12.11.11 12:06
Scharlota píše:
Ahoj Holky

narazila jsem na tohle téma.. taky nemám jasno, čekáme holčičku a nic mě nenapadá… přijde mi, že hormony udělaly své a jméno vybrané snad 6 let zpět je v čudu rozplynuto a mám z něho strach… vždycky jsem chtěla Charlotte čekala jsem jen na to jak se budem jmenovat příjmením :-) nakonec cizí příjmení a mě se přestalo to jméno líbit… tak to tu pročítám a inspiruju se …

MIKO… souhlasím s delším jménem nejlépe tříslabičným a nechala bych tam R! Radovan se mi opravdu líbí a šel by mi tam i Richard…

A ten výběr… Anděla, Emilie, Heide… já bych z Anděly udělala Angelu a jsou spokojeni všichni…a ať jí řikají jak chcou… co je psáno to je dáno :-)
:palec: :palec: děkuji to mě nenapadlo :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
12.11.11 12:45
manca 1 píše:
Scharlota píše:
Ahoj Holky

A ten výběr… Anděla, Emilie, Heide… já bych z Anděly udělala Angelu a jsou spokojeni všichni…a ať jí řikají jak chcou… co je psáno to je dáno :-)
:palec: :palec: děkuji to mě nenapadlo :hug:

A k tomu že se ti Charlottre přestalo najednou z ničeho nic líbit se taky nedivim my z manžou jsme se taky vždycky bavili že kdyby jsme jednou čekali třetí a byl to kluk tak to bude Kevin a když jsem otěhotněla tak jsme oba nemohli jméno Kevin najednou ani vyslovit. :mrgreen: Naštěstí to snad bude holčička , ale ani ted se nemůžem dohodnout jaky jméno a že jich už padlo :d
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.11 09:35

no mi chceme Karolínku ale doktorka se ještě nějak moc nevijádřila jestli to bude holka nebo kluk tak pořád musíme počítat s holkou i klukem… a klučičí jméno nám dělá fakt problém vybrat… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jamuna
13.11.11 10:23
Ahojky já mám Elenku Leu a každý nám výběr zatím chválil :mrgreen:
jiank píše se to ELEN LEA
Andísek89 píše:
taky čekáte vysněnou holčičku a nevíte si rady se jménem? Aby bylo krásné, dokonalé a naprosto vystihovalo vaší princezničku? Jaká jména jsou krásná a jaká už jsou přehnaná? Pojďte si popovídat, poradit a společně jistě dáme něco dohromady :wink:
  • Citovat
  • Upravit
Jamuna
13.11.11 10:30

Zatím jsem nepročetla příspěvky, koukám, že jich je tu hodně :mrgreen: tak jinak se mi ještě líbí Nikol, Ester, Evelínka, Natali, Diana, Nela, Eliška…nejvíc z nich Nikol, nebo Nikola (Nikolka) nebo Ester já mám raději méně tradiční, ne ty co má každý 4 :mrgreen: jo a ty moc amerikozní jako Sophie, Vanessa, nebo Jessika tady v ČR vypadá to pak jaksi divně :nevim: .

• Citovat
  • Upravit
Jamuna
13.11.11 10:31
:pankac: :kytka:
Potápka píše:
manca 1 píše:
Tak holky já taky pořád nevim mě se líbí Heide nebo Izabelka můj táta zuří a manžel je snim jedna ruka tak se spolu rozhodli pro Andělku co mám dělat?
Andělka - no to je ale strašně krásný jméno :palec:
  • Citovat
  • Upravit
13.11.11 10:31

jo já klidně poradim jiným maminkám, ale když se mám rozhodnout pro svoje miminko tak fakt jména nevim hlavně toho kluka :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jamuna
13.11.11 10:33
mě také :mrgreen: takže já za Izabelku jinak Heide né to je divný jméno
veronikaprazakova píše:
No mně se líbí Izabelka :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
308
13.11.11 12:39

Nečetla jsem celou diskuzi, ale my máme Martinu a Hanu. Na kluka pokaždé napsaný Michal :mrgreen: Nechtěli jsme žádné zvláštnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
13.11.11 13:18
Jamuna píše:
Zatím jsem nepročetla příspěvky, koukám, že jich je tu hodně :mrgreen: tak jinak se mi ještě líbí Nikol, Ester, Evelínka, Natali, Diana, Nela, Eliška…nejvíc z nich Nikol, nebo Nikola (Nikolka) nebo Ester já mám raději méně tradiční, ne ty co má každý 4 :mrgreen: jo a ty moc amerikozní jako Sophie, Vanessa, nebo Jessika tady v ČR vypadá to pak jaksi divně :nevim: .
:palec: Já původně chtěla taky Ester jenže mi to manžel zatrhl protože se prej tak někomu jmenuje kočka a on je úplně nesnáší tak proto nechce ani to jméno, ale aby neměl zas tak jednoduchý tak děti přinesli domů dvě kotata. :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.11 20:15
manca 1 píše:
Jamuna píše:
Zatím jsem nepročetla příspěvky, koukám, že jich je tu hodně :mrgreen: tak jinak se mi ještě líbí Nikol, Ester, Evelínka, Natali, Diana, Nela, Eliška…nejvíc z nich Nikol, nebo Nikola (Nikolka) nebo Ester já mám raději méně tradiční, ne ty co má každý 4 :mrgreen: jo a ty moc amerikozní jako Sophie, Vanessa, nebo Jessika tady v ČR vypadá to pak jaksi divně :nevim: .
:palec: Já původně chtěla taky Ester jenže mi to manžel zatrhl protože se prej tak někomu jmenuje kočka a on je úplně nesnáší tak proto nechce ani to jméno, ale aby neměl zas tak jednoduchý tak děti přinesli domů dvě kotata. :mrgreen: :pankac:

mně se Ester tedy k příjmení Miko moc nelíbí kdybych ji chtěla dát tohle jméno já chci Karolínku a už jsem se rozhodla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze