Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ivulik123 píše:
Tak mě už se porod taky pomalu blíží,a na to že čekáme holčičku tak jméno stále nemámeMě se líbila Adriana manželovi né ten chtěl Michaelu jenže na tu zase všichni volají Míšo,nikdo by jí neřekl jinak to vím
takže teď jsme ve fázi Denisa nebo Kateřina,tož babo raď
no doktorka nám řekla že to bude holka tak jsme se dohodli na Karolíně… a schvalujou mi to úplně všichni, ale kdyby se náhodou ukázalo, že by to byl kluk, tak jméno fakt nevíme.....
veronikaprazakova píše:ivulik123 píše:no doktorka nám řekla že to bude holka tak jsme se dohodli na Karolíně… a schvalujou mi to úplně všichni, ale kdyby se náhodou ukázalo, že by to byl kluk, tak jméno fakt nevíme.....
Tak mě už se porod taky pomalu blíží,a na to že čekáme holčičku tak jméno stále nemámeMě se líbila Adriana manželovi né ten chtěl Michaelu jenže na tu zase všichni volají Míšo,nikdo by jí neřekl jinak to vím
ivulik123 píše:
Tak Karolínu máme doma už 8 letale teď mě fakt žádné jméno natolik neoslovilo že bych na něm trvala jak umanutá
veronikaprazakova píše:ivulik123 píše:no doktorka nám řekla že to bude holka tak jsme se dohodli na Karolíně… a schvalujou mi to úplně všichni, ale kdyby se náhodou ukázalo, že by to byl kluk, tak jméno fakt nevíme.....
copak to je? ![]()
Já mám teda do porodu zatím dáááleko, ale jména už máme vybrané pro oba.Pro kluka to bylo těžký teda..pro holku se mi líbila Klaudie, Patrice, Mia, Šarlota, Sofie..ale vyhrála Emma, už tak před 2 roky.. ![]()
werunqa píše:
Já mám teda do porodu zatím dáááleko, ale jména už máme vybrané pro oba.Pro kluka to bylo těžký teda..pro holku se mi líbila Klaudie, Patrice, Mia, Šarlota, Sofie..ale vyhrála Emma, už tak před 2 roky..
v jakym jseš týdnu těhu?
veronikaprazakova píše:werunqa píše:v jakym jseš týdnu těhu?
Já mám teda do porodu zatím dáááleko, ale jména už máme vybrané pro oba.Pro kluka to bylo těžký teda..pro holku se mi líbila Klaudie, Patrice, Mia, Šarlota, Sofie..ale vyhrála Emma, už tak před 2 roky..
15+4tt ![]()
werunqa píše:veronikaprazakova píše:15+4ttwerunqa píše:v jakym jseš týdnu těhu?
jééé taak to je ještě čas… já jsem skoro 25tt no ale fakt to uteče… to lítání všude okolo zabere fakt hodně času… mně to letí strašně rychle… a už se těšim termín mám 2-3.3.2012 tak už aby to bylo… ![]()
veronikaprazakova píše:werunqa píše:jééé taak to je ještě čas… já jsem skoro 25tt no ale fakt to uteče… to lítání všude okolo zabere fakt hodně času… mně to letí strašně rychle… a už se těšim termín mám 2-3.3.2012 tak už aby to bylo…veronikaprazakova píše:15+4ttwerunqa píše:v jakym jseš týdnu těhu?
však jsem psala, že porod mám ještě daleko
, mě to zatím vůbec neutíká, ale myslím, že jak se přehoupne Nový rok, tak už to poletí..
werunqa píše:veronikaprazakova píše:však jsem psala, že porod mám ještě dalekowerunqa píše:jééé taak to je ještě čas… já jsem skoro 25tt no ale fakt to uteče… to lítání všude okolo zabere fakt hodně času… mně to letí strašně rychle… a už se těšim termín mám 2-3.3.2012 tak už aby to bylo…veronikaprazakova píše:15+4ttwerunqa píše:v jakym jseš týdnu těhu?
Já mám teda do porodu zatím dáááleko, ale jména už máme vybrané pro oba.Pro kluka to bylo těžký teda..pro holku se mi líbila Klaudie, Patrice, Mia, Šarlota, Sofie..ale vyhrála Emma, už tak před 2 roky.., mě to zatím vůbec neutíká, ale myslím, že jak se přehoupne Nový rok, tak už to poletí..
takže pokud dobře počítám takže termín je nějak květen nebo nějakej průběh června?
veronikaprazakova píše:werunqa píše:takže pokud dobře počítám takže termín je nějak květen nebo nějakej průběh června?veronikaprazakova píše:však jsem psala, že porod mám ještě dalekowerunqa píše:jééé taak to je ještě čas… já jsem skoro 25tt no ale fakt to uteče… to lítání všude okolo zabere fakt hodně času… mně to letí strašně rychle… a už se těšim termín mám 2-3.3.2012 tak už aby to bylo…veronikaprazakova píše:15+4ttwerunqa píše:v jakym jseš týdnu těhu?
Já mám teda do porodu zatím dáááleko, ale jména už máme vybrané pro oba.Pro kluka to bylo těžký teda..pro holku se mi líbila Klaudie, Patrice, Mia, Šarlota, Sofie..ale vyhrála Emma, už tak před 2 roky.., mě to zatím vůbec neutíká, ale myslím, že jak se přehoupne Nový rok, tak už to poletí..
termín mám 10.5.
ivulik123 píše:
Když máte doma Karolínu (mimochodem,tak se měl jmenovat náš mladší,kdyby byl holka
) ,tak bych dala Kateřinu.
Karolína a Kateřina zní krásně ![]()
A taky Kateřina se dá hezky zdrobňovat:))
Ahoj vespolek, premyslime nad krestnimi jmeny. Zatim nevime, co to bude, zda chlapecek ci holcicka. Z chlapeckych se mi hodne libi Daniel, u divcich tapu: Ema, Daniela, Sofie, Nikol, Anna, Eva… Manzel je cizinec a chteli bychom, aby jmeno existovalo tady ale i jinde ve svete a neobsahovalo pismeno r. Prijmeni je Gertner (v zenske i muzske variante). Co myslite?
Alyss píše:ivulik123 píše:Když máte doma Karolínu (mimochodem,tak se měl jmenovat náš mladší,kdyby byl holka
) ,tak bych dala Kateřinu.
Karolína a Kateřina zní krásně
A taky Kateřina se dá hezky zdrobňovat:))
Maminy, nevite nektera nahodou, jak se pani Knappova vyjadruje k zdrobnelinam? Pripadne, jak se na zapis do rodneho listu tvari matriky? Mam na mysli napr. Viktorka, Ivanka, Johanka apod., jako jmeno pro oficialni zapis do rodneho listu. Dekuji ![]()
ezelva píše:
Maminy, nevite nektera nahodou, jak se pani Knappova vyjadruje k zdrobnelinam? Pripadne, jak se na zapis do rodneho listu tvari matriky? Mam na mysli napr. Viktorka, Ivanka, Johanka apod., jako jmeno pro oficialni zapis do rodneho listu. Dekuji
A ty bys chtěla zdrobnělinu? Asi to nebude probém, protože moje sestřenka má dceru a tu pojmenovala Barunka a má to i r RL.