Jména pro holčičky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.11.11 20:44
ivulik123 píše:
Tak mě už se porod taky pomalu blíží,a na to že čekáme holčičku tak jméno stále nemáme :nevim: Mě se líbila Adriana manželovi né ten chtěl Michaelu jenže na tu zase všichni volají Míšo,nikdo by jí neřekl jinak to vím :think: takže teď jsme ve fázi Denisa nebo Kateřina,tož babo raď :think:

no doktorka nám řekla že to bude holka tak jsme se dohodli na Karolíně… a schvalujou mi to úplně všichni, ale kdyby se náhodou ukázalo, že by to byl kluk, tak jméno fakt nevíme.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
20.11.11 20:46
Tak Karolínu máme doma už 8 let :lol: ale teď mě fakt žádné jméno natolik neoslovilo že bych na něm trvala jak umanutá :think:
veronikaprazakova píše:
ivulik123 píše:
Tak mě už se porod taky pomalu blíží,a na to že čekáme holčičku tak jméno stále nemáme :nevim: Mě se líbila Adriana manželovi né ten chtěl Michaelu jenže na tu zase všichni volají Míšo,nikdo by jí neřekl jinak to vím :think: takže teď jsme ve fázi Denisa nebo Kateřina,tož babo raď :think:
no doktorka nám řekla že to bude holka tak jsme se dohodli na Karolíně… a schvalujou mi to úplně všichni, ale kdyby se náhodou ukázalo, že by to byl kluk, tak jméno fakt nevíme.....
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.11 20:47
ivulik123 píše:
Tak Karolínu máme doma už 8 let :lol: ale teď mě fakt žádné jméno natolik neoslovilo že bych na něm trvala jak umanutá :think:
veronikaprazakova píše:
ivulik123 píše:

copak to je? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
20.11.11 20:47

Já mám teda do porodu zatím dáááleko, ale jména už máme vybrané pro oba.Pro kluka to bylo těžký teda..pro holku se mi líbila Klaudie, Patrice, Mia, Šarlota, Sofie..ale vyhrála Emma, už tak před 2 roky.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.11 20:50
werunqa píše:
Já mám teda do porodu zatím dáááleko, ale jména už máme vybrané pro oba.Pro kluka to bylo těžký teda..pro holku se mi líbila Klaudie, Patrice, Mia, Šarlota, Sofie..ale vyhrála Emma, už tak před 2 roky.. :lol:

v jakym jseš týdnu těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
20.11.11 20:53
veronikaprazakova píše:
werunqa píše:
Já mám teda do porodu zatím dáááleko, ale jména už máme vybrané pro oba.Pro kluka to bylo těžký teda..pro holku se mi líbila Klaudie, Patrice, Mia, Šarlota, Sofie..ale vyhrála Emma, už tak před 2 roky.. :lol:
v jakym jseš týdnu těhu?

15+4tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.11 20:58
werunqa píše:
veronikaprazakova píše:
werunqa píše:
v jakym jseš týdnu těhu?

jééé taak to je ještě čas… já jsem skoro 25tt no ale fakt to uteče… to lítání všude okolo zabere fakt hodně času… mně to letí strašně rychle… a už se těšim termín mám 2-3.3.2012 tak už aby to bylo… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
20.11.11 21:00
veronikaprazakova píše:
werunqa píše:
veronikaprazakova píše:
werunqa píše:
v jakym jseš týdnu těhu?
jééé taak to je ještě čas… já jsem skoro 25tt no ale fakt to uteče… to lítání všude okolo zabere fakt hodně času… mně to letí strašně rychle… a už se těšim termín mám 2-3.3.2012 tak už aby to bylo… :-D

však jsem psala, že porod mám ještě daleko :wink: , mě to zatím vůbec neutíká, ale myslím, že jak se přehoupne Nový rok, tak už to poletí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.11 21:02
werunqa píše:
veronikaprazakova píše:
werunqa píše:
veronikaprazakova píše:
werunqa píše:
v jakym jseš týdnu těhu?
jééé taak to je ještě čas… já jsem skoro 25tt no ale fakt to uteče… to lítání všude okolo zabere fakt hodně času… mně to letí strašně rychle… a už se těšim termín mám 2-3.3.2012 tak už aby to bylo… :-D
však jsem psala, že porod mám ještě daleko :wink: , mě to zatím vůbec neutíká, ale myslím, že jak se přehoupne Nový rok, tak už to poletí..

takže pokud dobře počítám takže termín je nějak květen nebo nějakej průběh června?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
20.11.11 21:06
veronikaprazakova píše:
werunqa píše:
veronikaprazakova píše:
werunqa píše:
veronikaprazakova píše:
werunqa píše:
v jakym jseš týdnu těhu?
takže pokud dobře počítám takže termín je nějak květen nebo nějakej průběh června?

termín mám 10.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
20.11.11 23:42
ivulik123 píše:

Když máte doma Karolínu (mimochodem,tak se měl jmenovat náš mladší,kdyby byl holka :mrgreen: ) ,tak bych dala Kateřinu.
Karolína a Kateřina zní krásně :palec:
A taky Kateřina se dá hezky zdrobňovat:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gaticka
21.11.11 03:46

Krestni jmeno

Ahoj vespolek, premyslime nad krestnimi jmeny. Zatim nevime, co to bude, zda chlapecek ci holcicka. Z chlapeckych se mi hodne libi Daniel, u divcich tapu: Ema, Daniela, Sofie, Nikol, Anna, Eva… Manzel je cizinec a chteli bychom, aby jmeno existovalo tady ale i jinde ve svete a neobsahovalo pismeno r. Prijmeni je Gertner (v zenske i muzske variante). Co myslite?

• Citovat
  • Upravit
6292
21.11.11 10:07
Díky za radu :hug: ,asi to takhle udělám a holky budou obě dvě od K,manžel se taky více přiklání k té Kateřině,no a kdyby se mi čistě náááááhodou podařilo porodit i na Kateřinu což je tento týden tak by to bylo supr,ale takhle se to zase plánovat nedáááááá :lol: to už bych chtěla moc :mrgreen:
Alyss píše:
ivulik123 píše:
Když máte doma Karolínu (mimochodem,tak se měl jmenovat náš mladší,kdyby byl holka :mrgreen: ) ,tak bych dala Kateřinu.
Karolína a Kateřina zní krásně :palec:
A taky Kateřina se dá hezky zdrobňovat:))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
21.11.11 14:45

Maminy, nevite nektera nahodou, jak se pani Knappova vyjadruje k zdrobnelinam? Pripadne, jak se na zapis do rodneho listu tvari matriky? Mam na mysli napr. Viktorka, Ivanka, Johanka apod., jako jmeno pro oficialni zapis do rodneho listu. Dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
21.11.11 14:53
ezelva píše:
Maminy, nevite nektera nahodou, jak se pani Knappova vyjadruje k zdrobnelinam? Pripadne, jak se na zapis do rodneho listu tvari matriky? Mam na mysli napr. Viktorka, Ivanka, Johanka apod., jako jmeno pro oficialni zapis do rodneho listu. Dekuji :-)

A ty bys chtěla zdrobnělinu? Asi to nebude probém, protože moje sestřenka má dceru a tu pojmenovala Barunka a má to i r RL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze