Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No Klaudii má známá z ciziny a říkají jí Dino
Laura je hezké,ale nevím,jak Laura Drexlerová ![]()
KaMartulka píše:
Ahoj holky…jdu na radu se jmény zase,prostě Kuba pro kluka je jasnej o d začátku a holčička totál bez jména,teda kdyby jich mohla mít 10 najednou,asi by nebyl problémZpočátku nás napadaly Anička,Kačenka a Lucinka,ale těch je habakuk všude,moc se mi tedy zalíbila Klaudie a to i k našemu příjmení - Drexlerová,jenže manželovi se nelíbí,ale mě to až tolik nejde do pusy a není moc jak jí oslovovat co???Tak ještě dnes jsem našla Viktorku a Lauru,říkají jí Lolinko,hezké
jenže nevím,jak ty poslední 2 jména s naším příjmením..co myslíte?ikdyž karel taky není zrovna ideál no
máme klučíka Karlíka už doma
Domácké podoby Klaudie : Klauda, Klaudin (k) a, Klaudička, Klo, Klaudy.
Laura i Viktorie se mi s příjmením Drexlerová špatně vyslovují, v opačném pořadí je to lepší - Drexlerová Viktroie
Stejně tak jsem se zakoktala u Karel Drexler
To je ale komplikované příjmení
(mám dojem že bych se zakoktala i u Emy Drexlerové a Jana Drexlera
)
Kallkapa píše:KaMartulka píše:
Ahoj holky…jdu na radu se jmény zase,prostě Kuba pro kluka je jasnej o d začátku a holčička totál bez jména,teda kdyby jich mohla mít 10 najednou,asi by nebyl problémZpočátku nás napadaly Anička,Kačenka a Lucinka,ale těch je habakuk všude,moc se mi tedy zalíbila Klaudie a to i k našemu příjmení - Drexlerová,jenže manželovi se nelíbí,ale mě to až tolik nejde do pusy a není moc jak jí oslovovat co???Tak ještě dnes jsem našla Viktorku a Lauru,říkají jí Lolinko,hezké
jenže nevím,jak ty poslední 2 jména s naším příjmením..co myslíte?ikdyž karel taky není zrovna ideál no
Laura i Viktorie se mi s příjmením Drexlerová špatně vyslovují, v opačném pořadí je to lepší - Drexlerová ViktroieStejně tak jsem se zakoktala u Karel Drexler
)
Nojo no,když my jsme všichni takový drsňáci,děda,manžel i malej jsou Karlové,já jsem Martina,tak to tředa Dorotku že? chi ![]()
Taky mi to nešlo přes pusu ten Karel,ale zvykla jsem si a teď mi to příjde hezké ![]()
KaMartulka píše:Kallkapa píše:Nojo no,když my jsme všichni takový drsňáci,děda,manžel i malej jsou Karlové,já jsem Martina,tak to tředa Dorotku že? chiKaMartulka píše:
Laura i Viktorie se mi s příjmením Drexlerová špatně vyslovují, v opačném pořadí je to lepší - Drexlerová ViktroieStejně tak jsem se zakoktala u Karel Drexler
)
Taky mi to nešlo přes pusu ten Karel,ale zvykla jsem si a teď mi to příjde hezké
Martina i Dorota Drexlerová mi jdou vyslovit dobře - možná je to tím, že je tam po R ještě další slabika ![]()
Každému se tady asi líbí tradiční jména (Anna,Adéla,Tereza,Veronika..). Mě se zase líbí netradiční a někdy i cizí jména. Ale zase pojmenovat dceru přímo anglicky (Vanessa,Jessice,Jennifer..) je hrozné. Z anglických se mi akorát líbí Alison,a u toho zůstanu. Jinak z neobviklých mám ráda jména končící na -lie (Anelie,Anatolie,…). Z neobviklých českých jmen si nemůžu vybrat,je jich strašně hodně,strašně hodně hezkých neobviklých jmen,1000krát lepší než obyčejná jména..
kdybych měla mít sto holčiček všechny bych je pojmenovala..tady je trocha inspirace Antonie,Anita,Adina,Amelie,Astrid(mimochodem toho jméno má stejný význam jako Ester)Abigail,Alva,Berenika,Bibiana
,Corina,Dária,Emile,Florentina,Fabiána,Henrietta
,Julie,Jolana,Justýna,Johana,josefína,Karla
,Karin,Katrin,Laura,Lea,Mária,Marianna,Melánia,Margarete
,Manon
,olivia,Regina,Rozálie,Ronja,Štěpánka, Sabina,Šarlota,Slávka
,Sonja,Scarlett,Timea,Theodora,Žaneta,Zorka,
Mě se líbí třeba Markéta,Martina,Kristýna,Erika,Katka,Nikol, Karolína a Ema. ![]()
Toužili jsme po holčičce Natálce. Ale předběžně nám bylo řečeno doktor vidí varle, tak nás napadl Dominik a s náma nikdo nehl…Teď jsem v 6měsíci a čekáme z 90ti procent holčičku. Volba byla jasná NATÁLKA. Ale před týdnem jsem se dozvěděla, že sousedka porodila (nikdo o tom nevěděl, neměla ani bříško) a má holčičku Natálku..takže můj sen mít Natálku je fuč.. Tak teď vůbec ale vůbec nevíme jaké jméno dáme.. Napadla nás SÁRA, sice ji mají známí, ale ty vidíme jednou za 2roky. Takže to by nebyl zas takový problém jako u Natálky. Aspoň jsem si říkala, že máme v záloze Dominika..A ejhle známý se stal otcem a měli mít holčičku, ale narodil se kluk a v porodnici se rozhodli pro Dominika. Takže už nemám ani tu zálohu ![]()
@Andísek89 píše:
taky čekáte vysněnou holčičku a nevíte si rady se jménem? Aby bylo krásné, dokonalé a naprosto vystihovalo vaší princezničku? Jaká jména jsou krásná a jaká už jsou přehnaná? Pojďte si popovídat, poradit a společně jistě dáme něco dohromady
my máme raději trošku netradiční
tak máme doma Elenku ![]()
jinak se mi ještě líbí - Nela, Nikolka, Lea, Ester, Gavriela, Anetka, Mia, Ema, Eliška , Dianka ![]()
My se pořád nemůžeme domluvit:( Buď Sára, Štěpánka a nebo Eliška:)
Tak my davame prednost normalnim ceskym jmenum. Ale chtela jsem takovy, ktery ted moc nefrci. Ale je uplne obycejny a par mych kamaradek se tak jmenuje. A vsude budime pozornost, jako by se na to jmeno zapomnelo. Sorry, neprozradim. ![]()
Ahojky,tak my už máme konečně užší výběr jmen a to Klaudii,Annu a Lucii k příjmení Drexlerová jdou snad všechny a nejsou moc dlouhé…co by se Vám líbilo?Mě ta Anička,Andulka,Áňa příjde,že jde říkat hodně způsoby i tomu miminečku malému,to samé Lucinka…Klaudie mi příjde zase netradiční,neokoukané,zase ale nemá moc zdrobnělinek…
![]()
Ahoj holky, mě se líbí jméno Amy, ale přítel tvrdí, že v ČR ji všichni budou řikat A-M-Y a ne EJMÍÍI, myslíte si, že má pravdu?? Já si to nemyslím, snad jsme už trošku vyspělí ne?? Děkuji za názor..