Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Elizabeth je nedherny
,bylo to jedno z mojich favoritu. Podle me lepsi nez Ema,zda se mi v posledni dobe preEmovano,ale jinak je to na vas ![]()
Je lepší Jena(džena) nebo Mona?Co myslíte?Já osobně hlasuji pro Jenu,ale manžel chce Monu.Moje maminka chce zase Monu,ale matka manžela zase Jenu
Takže je to 2:2
Takže co myslíte vy?
![]()
@Jomna píše:
Je lepší Jena(džena) nebo Mona?Co myslíte?Já osobně hlasuji pro Jenu,ale manžel chce Monu.Moje maminka chce zase Monu,ale matka manžela zase JenuTakže je to 2:2
Takže co myslíte vy?
Určitě Mona.
@Jomna píše:
Je lepší Jena(džena) nebo Mona?Co myslíte?Já osobně hlasuji pro Jenu,ale manžel chce Monu.Moje maminka chce zase Monu,ale matka manžela zase JenuTakže je to 2:2
Takže co myslíte vy?
Určitě Jena ![]()
@anyretak27 píše:
Elizabeth je nedherny![]()
![]()
![]()
,bylo to jedno z mojich favoritu. Podle me lepsi nez Ema,zda se mi v posledni dobe preEmovano,ale jinak je to na vas
My Elizabeth chtěli už na začátku, ale nebyli jsme si jistí tak sme se nějak odklonili k Emě a ted manžel potkal pár co měli asi dvouletou Elizabetku a byl z toho uplně vedle sebe a mě se to taky strašně líbí, ale pořád nevíme co rodina…ikdyž v podstatě ji mužou říkat Eli nebo Betynko ![]()
Za me Mona ![]()
Nad Elizabeth jsme taky uvazovali a ja bych ji rikala Bet nebo Bety. Libi se mi ale i „klasicka“ Alzbeta ![]()
Zajímalo by mě podle čeho jste ty jména Mona a Jena vymyslela???
@karolina_a_betuska píše:
Za mě Jena. Mona mi přijde jako že je to „divná“ Monika
Mi zase Jena připadá jak špatně napsaná Jana - tedy Jana s překlepem a při čtené verzi to zní jak ŽENA
![]()
ja čekam ditě A POKUD BY TO BYLA HOLČIČKA TAK DAM URČITĚ Adélka
![]()
JO Edita je krásné jméno, také se mi moc líbi, my už máme, ale kluka Eduarda- Edík, takže Edita by bylo dost podobné, ale kdybychom měli holčičku líbí se mi Dita.
@rubeskaaa píše:
JO Edita je krásné jméno, také se mi moc líbi, my už máme, ale kluka Eduarda- Edík, takže Edita by bylo dost podobné, ale kdybychom měli holčičku líbí se mi Dita.