Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj ![]()
u prvního jsem chtěla Ninu a byl to Matyáš..
a udruheho jsme se shodili na Sára. Sári, Sáruš, Sárinka, Šárinka..to semi někde plete atd atd..můžete z toho udlat cokoliv ale Sári je nejčastější oslovení
Brácha má Leilu a Anitu, Je fakt že Leile jsme nijak nemohli říct než Lei.
Švagrovci mají Simonu, sestřenice Karolínu, Eriku-tatka je Erik, a to se mi líbí jak ji říkají Eninka no nějak tak..druha sestřenaka ma Klasika, Terezka, Adelak a Katku..no nš Mates je jedinej chlap v tomhle babinci
![]()
Kamoška ted bude mít Stellu ale bydli v Rakousku tak ma cizí přijmení a je to moc pěkný..
další kamoška co čeká chce Julii..
to jsem taky navrhovala i Lauru taky neprošla ![]()
ted se mi libí Mia, Thea jo kamoška jedna ma Tamaru..a řiká ji Taminko, Tamísku, Tami..fakt moc pěkný..vůbec mi to nenapdlo..ještě má Adrianu…
No u holky je to jednoduchý..tolik krasných jmen za to u klukůů.. ![]()
Ahoj ![]()
Malá má cizí jména ( má 2
), aby se jí to hodilo k příjmení. Jmenuje se Eleanor Jane ![]()
Ja si vždycky vzpomenu na ten film zámek hrůzy s Katerine Zeta Jones jak se jmenovala ta jeji spolubydlicí eleanor a jak to tam křičeli šeptem to jmeno a ona šla za hlasem..uplně mi vstavali vlasy na hlavě jak jsem se bála ![]()
Ale stejni ji řikate Eli ne?
Myslíte si, že by v dnešní době jméno Iveta vypadalo divně? Líbí se mi jména Nela, Ema, Sára, ale ty se šíří jak mor
tak stále vybíráme a váháme zda jít s dobou nebo sáhnout po něčem teď méně obvyklém…
Příspěvek upraven 17.07.12 v 10:49
Iveta mě přijde normální, moc jich není ale je to pěkný jméno
, rozhodně ne tak trendy ohraný jako ty ostatní
ikdyž taky krásný..
Ivetka je pěkný jméno, ani mi nepřijde moc starý, sice se dává méně ale je pěkné, já bych klidně dala ![]()
Já moc rády tyhle novodobý „moderní“ jména nemám, raději bych dala přednost něčemu co je v kalendáři…
Já jsem Iveta a jsem se svým jménem spokojená. Říkají mi Ivet, Ivčo, Ivi, Ivuško, Ivíku.
Ja mam Julii ![]()
a jeste se mi libi Linda, Justyna, Marketa. tak snad treba nekdy jednou…
@SayaSt a jak by jsi zkrátila tu Justýnu? Justy? Já mám ráda jména buď teda krátká nebo když jdou nějak zkrátit. Markétka se mi taky líbí, ale zas mi nesedí ta zkrácenina Marky nebo nevim jak jinak se jim říká… ![]()
Nádherný jméno je Kateřina, když bych měla holčičku, byla by to určitě Kačenka ![]()