Jméno Damian, líbí - nelíbí (proč?)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1392
21.9.20 11:59
@debra.morgan píše:
Nelíbí, připomíná mi to dalamánek.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9304
21.9.20 12:03

Nedala bych ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
21.9.20 12:09

Jméno Damián jsme měli vybráno pro první dítě, máme ale holčičku, takže zůstává pro druhé. Takže se mi líbí moc a v životě by mě nenapadlo, že by to mohl být kocour, to mi přijde na hlavu :roll: a taky záleží na příjmení, jako Damián Novák zní fakt blbě, takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
21.9.20 12:09

No, bude to malej ďábel no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
21.9.20 12:24

@Mayaa007 Máme 4leteho Andreje a ještě se nám nestalo, že by jsme někde potkali dalšího.. Pěkně jméno. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
21.9.20 12:26

Jméno se mi líbí, ale já osobně bych ho nedala kvůli toho, že se tak jmenoval bráchy dobrý kamarád, který 2 roky zpět ve 20ti letech tragicky zahynul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
21.9.20 12:31
@Eame píše:
@Mayaa007 Máme 4leteho Andreje a ještě se nám nestalo, že by jsme někde potkali dalšího.. Pěkně jméno. 🙂

No právě já taky ještě nikdy nikoho s takovým jménem nepotkala🙂,akorát se teď nějak shodnout s mojim, přijde mu to. jmeno ruské 😄.Sice nevím jak bysme mu říkali asi Andy, ale jméno se mi fakt lidí hodně 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
21.9.20 12:33

Nelíbí. Jméno obsahující „dámy“ mi nepřipadá mužné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
21.9.20 12:35

Taky mi evokuje nejakou postavu z hororu, a to na ne nekoukam, tak ani nevim proc :lol: Osobni favorit to neni, ale zadna hruza taky ne a mam pocit, ze je I relativne popularni…ne asi v top 10 ale obcas to registruji, treba jedna z mych znamych ho ma a tu a tam to zaslechnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
21.9.20 12:38

Já moc nemusím jména s koncovkou -án. Damián mi konkrétně přijde jako strašně katolické jméno, všichni jeho nositelé, které znám, jsou katolíci :D Ale jsou to mojí vrstevníci, to je jiná generace než dnešní děti.

• Citovat
  • Upravit
4844
21.9.20 12:39

@darekp to asi neznáš večerníček Příhody kocourka Damiána. Ale současné děti už ho taky asi neznají. Nejlepší je bojová kočka Pitypačka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
21.9.20 12:42

Pokud se jméno hodí k příjmení, tak do toho. Kočičí jméno to asi není. V mém okolí mám dva jezevčíky Filípky a taky mi to nepřipadá jako psí jméno… Jo a z toho hororu to byl DamiEn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
21.9.20 12:47

Damián, pěkné normální jméno, prostě Damík, nepřijde mi na tom nic divného nebo neobvyklého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
21.9.20 13:01

Dej si jaké jméno chceš, nejsi povinovaná komukoliv skládat účty.

K dotazu: Nelíbí, vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
21.9.20 13:25

@Mayaa007 no už v porodnici se nás ptali jestli jsme češi.. Zní to lidem někdy cize.. Říkáme mu Andreji, Anďo, Andy, Andreječku on sám si zacel říkat Aja jak byl maly a v nemocnici bývá dost slovenských doktorů, tak ti mu někdy říkaj slovenský Andrejko.
Ja osobně znám ještě 2 dospělé Andreje, takže se mi to jméno líbilo už dávno, ale připravte se na kecy o Babišovi 🙄 ve školce mu holčička říkala, že je Andrej Babiš a on to pak doma vykládal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze