Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Libi. A Damiana mam spojeneho, ze je knez v knihach nebo proste patri k vericim. Rada ctu romany. Tam je casto Damian knez.
Mi tehdy nenapadnul. Klidne bych Damiana dala. Znam jich nekolik. Pro kocoura to by mi nenapadlo.
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovali bychom poradit. Líbí se vám toto jméno? Většina lidí nás od tohoto jména odrazuje. Děkuji za názory.
To už tu bylo..připomíná mi Damien Omen..satan přichází. Za mě fakt ne.
@welovefashion píše:
co je na tom hroznýho? když může být Toník, Tomík, Domík, proč ne Damík?
Prostě se mi to nelíbí. Zakladatelka chtěla názor, tak jsem jí ho napsala ![]()
@lilith1 píše:
To už tu bylo..připomíná mi Damien Omen..satan přichází. Za mě fakt ne.
Jojo, to tu pisou casto s tim filmem. Ja ho nastesti neznam. Ale napriklad Samuel se dava a to je pry puvodne vylozene Lucifer
to jsem nevedela
Příspěvek upraven 21.09.20 v 17:15
@drewlet píše:
Záleží, kde budete žít. Ve Slezsku bych dala, v Čechách ne.
To je zajimavy! Proc, proc?
@Eame píše:
@Mayaa007 no už v porodnici se nás ptali jestli jsme češi.. Zní to lidem někdy cize.. Říkáme mu Andreji, Anďo, Andy, Andreječku on sám si zacel říkat Aja jak byl maly a v nemocnici bývá dost slovenských doktorů, tak ti mu někdy říkaj slovenský Andrejko.
Ja osobně znám ještě 2 dospělé Andreje, takže se mi to jméno líbilo už dávno, ale připravte se na kecy o Babišovi 🙄 ve školce mu holčička říkala, že je Andrej Babiš a on to pak doma vykládal..
No vidíš, vlastně
, to by mě vůbec nenapadlo, že by ho mohli přirovnávat k Babišovi
, jsem si říkala jméno je fajn, ani mu nemůžou nijak nadávat
, no uvidím, co na to můj, zatím se moc neshodnem se jménem
. A právě, že můj má takové cizokrajné příjméní, co by se k Andrejkovi dost i hodilo ![]()
@p.Zv. píše:
Jojo, to tu pisou casto s tim filmem. Ja ho nastesti neznam. Ale napriklad Samuel se dava a to je pry puvodne vylozene Luciferto jsem nevedela
Samuel je „vyprošený od Boha“ a byl to starozákonný prorok.
Samael je jiné jméno pro ďábla.
Někteří rodiče zamění hlásku a nějak si neověří rozdíl.
@Eame Andrej je běžně dávané slovenské jméno.
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovali bychom poradit. Líbí se vám toto jméno? Většina lidí nás od tohoto jména odrazuje. Děkuji za názory.
Ano libi
@demian píše:
Samuel je „vyprošený od Boha“ a byl to starozákonný prorok.
Samael je jiné jméno pro ďábla.Někteří rodiče zamění hlásku a nějak si neověří rozdíl.
Ahaaa! Diky! ![]()
@p.Zv. píše:
To je zajimavy! Proc, proc?
protože je to jméno hodně používané v Polsku.
Mě se nelíbí, ale nepřijde mi na něm nic závadného, kočku mi teda určitě neasociuje (proč?),horor taky ne. Andrej se mi líbí, ale nedala bych ho, stejně jako Adolfa nebo Klementa.
My máme Damiána
nám sa páčilo a ostatní si zvykli, nepýtala som sa na ich názor
je to často používané meno ako i Andrej, máme ho v rodine ako i u známych.