Jméno Damian, líbí - nelíbí (proč?)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
225
6.10.20 12:44

Me se libi, protoze se tak jmenuje nas syn :srdce: na kazde jmeno se da vymyslet posklebek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.20 14:45

Jednoho malého Damiana znám a jméno se mi líbí. Klidně bych ho dala. Pokud tedy nemáte nějaké extra nehodící se příjmení.
Jinak mi trochu uniká podstata komentářů „proč se ptáte na cizí názor - dejte, co se líbí vám“. Dotaz je položen v rámci kategorie"Jaké jméno" a tak nějak čekám, že tahle kategorie slouží k tomuto účelu ;) Samozřejmě nic ve zlém, také jinak souhlasím s tím, že je nejdůležitější, co se líbí rodičům dítka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
13.10.20 23:00
@Anonymní píše:
Damian mi pripada jako Démon.

Mě též. A ten, kdo viděl horor ví proč. A rodičům Damiana doporučuji na to nekoukat.

• Citovat
  • Upravit
12
10.1.21 21:12

Nelíbí se mi oslovení Dámo nebo v ang. to vyzní jak dej mi jen. Ale v základním tvaru se mi jméno líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.1.21 10:37

Nelíbí, pokud se používá v Česku. Záleží na výslovnosti, ale když slyším „Damián“, vždycky je mi to proti srsti, protože můj strejda pocházející z US je Damien (Dejmien), tak mi ta česká verze přijde jako zkomolenina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ahojkot
11.1.21 20:11

Mě se Damian moc líbí :palec: Já včera řekla chlapovi, že bych chtěla Benjamina a neuspěla jsem :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence