Jméno Damian, líbí - nelíbí (proč?)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12860
22.9.20 13:33
@p.Zv. píše:
Jojo, to tu pisou casto s tim filmem. Ja ho nastesti neznam. Ale napriklad Samuel se dava a to je pry puvodne vylozene Lucifer 8o to jsem nevedelaPříspěvek upraven 21.09.20 v 17:15

To je Samael ne Samuel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
22.9.20 15:26
@lilith1 píše:
To je Samael ne Samuel.

Jojo, to uz mi na predchozi strance psali :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.20 15:31

My čekáme holčičku, ale kdyby to byl kluk, byl by Damián :srdce: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2276
22.9.20 16:31

Moc krásné jméno :) největší chyba je, že rodiče říkají jméno dopředu. Mají ho oznámit až po narození dítěte a nebudou poslouchat trapný keci okolo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
22.9.20 16:34

@Mayaa007 vam se zda Damian jako jmeno pro kocoura a ja znám asi milion psu Filipu a kdyz se rekne jmeno Andrej, tak vidim ukrajince :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
22.9.20 16:47
@peta1003 píše:
@Mayaa007 vam se zda Damian jako jmeno pro kocoura a ja znám asi milion psu Filipu a kdyz se rekne jmeno Andrej, tak vidim ukrajince :lol:

No já to beru podle toho večerníku kocour damian :D a taky několik známých má kocoura damiana. Jinak u Filipa mi zas říká můj že je to jméno pro andulku nebo nějakého ptáka :) a to bylo moje top jmeno :) jj u Andreje mi říká, že je to ruské jméno, ale nemůžu si pomoct, prostě se mi libi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
24.9.20 13:33
@Mayaa007 píše:
u Andreje mi říká, že je to ruské jméno, ale nemůžu si pomoct, prostě se mi libi

Mne se jmeno Andrej taky libi, ale zavrhla jsem to kvuli Babisovi, aby lidi nemeli hloupe reci. Nemam na to dost odvahy. Ale kdo ji ma, tak mu fandim! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.20 00:01

Damian mi pripada jako Démon.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.20 14:35

Proč zrovna démon :D? Neřeknu kdyby se někdo ptal na názor jména Damon nebo Daemon 8o.

• Citovat
  • Upravit
emouen
1.10.20 19:11

Spíše nelíbí. Nevím proč, ale zní mi to jako jméno pro padoucha. Asi v nějakém seriálu nebo filmu někdo takový byl, tak to mám tak podvědomě uložené. :think:

• Citovat
  • Upravit
1.10.20 23:51

Damik ano libi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.20 22:37
@Anonymní píše:
Proč zrovna démon :D? Neřeknu kdyby se někdo ptal na názor jména Damon nebo Daemon 8o.

Ale Damon jmeno neni, tak to je nejvic podobne. Kdyby se Matt Damon jmenoval
Damian démon. :cert:

• Citovat
  • Upravit
1
3.10.20 09:56

Ale Damon jméno je. Stačí se podívat do jmen ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
4.10.20 23:17

Nelíbí Dámián… vůbec si k tomu nedokáži představit někoho seriozního. Spíše teenagera ale co ve 40ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.20 12:29

No já si zase nedokážu představit 40-50ti letého chlapa, kterýho bych oslovovala třeba Sebíku( Sebastiane), Oli ( Olíku ) nebo Matyáši ( Maty) :D. No nevím. Ale stejně v té době to bude asi samý Sebastian, Oliver, Matyáš, Samuel, Damian, Theodor, Tobiáš, Eliáš ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence