Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@p.Zv. píše:
Jojo, to tu pisou casto s tim filmem. Ja ho nastesti neznam. Ale napriklad Samuel se dava a to je pry puvodne vylozene Luciferto jsem nevedelaPříspěvek upraven 21.09.20 v 17:15
To je Samael ne Samuel.
@lilith1 píše:
To je Samael ne Samuel.
Jojo, to uz mi na predchozi strance psali ![]()
Moc krásné jméno
největší chyba je, že rodiče říkají jméno dopředu. Mají ho oznámit až po narození dítěte a nebudou poslouchat trapný keci okolo ![]()
@Mayaa007 vam se zda Damian jako jmeno pro kocoura a ja znám asi milion psu Filipu a kdyz se rekne jmeno Andrej, tak vidim ukrajince ![]()
@peta1003 píše:
@Mayaa007 vam se zda Damian jako jmeno pro kocoura a ja znám asi milion psu Filipu a kdyz se rekne jmeno Andrej, tak vidim ukrajince
No já to beru podle toho večerníku kocour damian
a taky několik známých má kocoura damiana. Jinak u Filipa mi zas říká můj že je to jméno pro andulku nebo nějakého ptáka
a to bylo moje top jmeno
jj u Andreje mi říká, že je to ruské jméno, ale nemůžu si pomoct, prostě se mi libi
@Mayaa007 píše:
u Andreje mi říká, že je to ruské jméno, ale nemůžu si pomoct, prostě se mi libi
Mne se jmeno Andrej taky libi, ale zavrhla jsem to kvuli Babisovi, aby lidi nemeli hloupe reci. Nemam na to dost odvahy. Ale kdo ji ma, tak mu fandim! ![]()
Proč zrovna démon
? Neřeknu kdyby se někdo ptal na názor jména Damon nebo Daemon
.
Spíše nelíbí. Nevím proč, ale zní mi to jako jméno pro padoucha. Asi v nějakém seriálu nebo filmu někdo takový byl, tak to mám tak podvědomě uložené. ![]()
@Anonymní píše:
Proč zrovna démon? Neřeknu kdyby se někdo ptal na názor jména Damon nebo Daemon
.
Ale Damon jmeno neni, tak to je nejvic podobne. Kdyby se Matt Damon jmenoval
Damian démon. ![]()
Nelíbí Dámián… vůbec si k tomu nedokáži představit někoho seriozního. Spíše teenagera ale co ve 40ti?
No já si zase nedokážu představit 40-50ti letého chlapa, kterýho bych oslovovala třeba Sebíku( Sebastiane), Oli ( Olíku ) nebo Matyáši ( Maty)
. No nevím. Ale stejně v té době to bude asi samý Sebastian, Oliver, Matyáš, Samuel, Damian, Theodor, Tobiáš, Eliáš ![]()