Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Teď jsem googlila a našla, že nějaká Tereza Tobiášová (měla by být známá osobnost, nevím) má pořad na youtube Věčně mladá s Terez. Je ročník 83 a je z Prahe.
@Reflex píše:
Teď jsem googlila a našla, že nějaká Tereza Tobiášová (měla by být známá osobnost, nevím) má pořad na youtube Věčně mladá s Terez. Je ročník 83 a je z Prahe.
No jo, tak tam jsou o hooooodně dál
A navíc já narozená v sedmdesátkách jako stará páka půjdu asi požádat o důchod ![]()
@bartsch píše:
No jo, tak tam jsou o hooooodně dálA navíc já narozená v sedmdesátkách jako stará páka půjdu asi požádat o důchod
Tak snad na tom úřadě nenarazíš na nějakou Kačen ![]()
@Reflex píše:
Tak snad na tom úřadě nenarazíš na nějakou Kačen
Nestraš
To já tam raději ještě nepůjdu ![]()
My teda máme doma Kačen, ale takhle jí v životě nikdo neoslovil a to jsme v té Prahe
Adél, Terez a Markét naproti tomu slýchám i používám běžně.
@Reflex píše:
@rozand Jak jste tedy dokládali existenci jména?
Knihou Po kom se jmenujeme?
My jsme si totiž ten posudek nechali pro jistotu udělat, aby nebyl syn bez jména moc dlouho případně, ale manžel ho měl v kapse a neukázal
, trval na tom, že když to umí doložit, nemají na něj nárok
. Posudek zmiňoval onu knihu, tak jsme si ji půjčili v knihovně.
A katolickým kalendářem, no
. Protože to jméno tam je, akorát Knappové se asi nezdálo dost dobré.
Příspěvek upraven 25.07.19 v 18:08
@Reflex píše:
Aha, pardon, v době, kdy jsem se o to naposledy zajímala, tam ještě byla. Nemusíš hned házet oči v sloup, postačila by strohá informace.
Ty oči jsou spíš na ni, fakt mě irituje
.
@rozand píše:
Ty oči jsou spíš na ni, fakt mě irituje![]()
.
JO, no. Prý někomu zakázala jméno Lisa, že je to hanlivé, že je to jméno pro kozu. ![]()
@bartsch píše:
Tak Markétě se říká Markéto, Markétko, Marky. Terezy všude kolem mne (a není jich zase tak málo) jsou nejčastěji Terka, TeryAle Markét a Teréz opravdu nikde neslyším. Em a El už vůbec ne.
Ja teda Market a Terez slysim uplne vsude
A sama tak kamoskam rikam.
Em ne, to povetsinou Emi.
@RyBANA Přesně, nejběžnější oslovení- Markét, Anet, Ivet, Terez, El…
Kdyz tak nad tim premyslim, tak Eleven se prece cte „Ilevn“,takze zdrobnelina spis bude ILI, jako treba od Ilony ![]()
@g.sandova píše:
@unuděná ale říkali ji El
Asi neumí Čchesky.
Proc ne?!?! Ja jsem dala synovi Wolverine, a dceri Mystique.