Jméno Eleven

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4511
25.7.19 13:10
@g.sandova píše:
Já mám ráda pudly a lvicky. Taky kolie. To by byla také dobrá jména, ne?
Pudl, lvicek pro kluky. Kolie pro holku.

A co rovnou Pudl Sandokan a Lvíček Corrado proč si nedopřát všechno :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3520
25.7.19 13:27
@Tiger-lily píše:
NE. V ČR není možné dát osobě jména věcí, geografických míst apod. Naštěstí. A když už, začněte od jedničky, teda doufám, že nečekáte jedenácté.

Tím bych si nebyla tak jistá. Znám holčinu pojmenovanou podle státu v USA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
25.7.19 13:29
@unuděná -ova uz se taky nenosi. A vubec, prijmeni si muzete na matrice taky zmenit. Ale to uz jsem skoro u Princezny Consuely.
@Anonymní píše:
Když si přece může nechat svoje příjmení. ;) Nebo může mít přeci 2 příjemní svoje a manželovo.:palec:

Jasny, beztak se 50% manzelstvi rozvede, tak proc to vybec menit. Nebo si manzel muze rovnou vzit jeji. A vlastne proc Eleven a ne rovnou Eleventh a prijmeni mit nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
25.7.19 13:29
@Anonymní píše:
A proč by ji nemohli říkat EL? :)

Proč by holce říkali kamarádi El? Je to pro češtinu nepřirozené. Děti si to vždy uzpůsobí po své, co jim jde nejlépe přes pusu a je jednoduché. To mi i před nedávnem potvrdila moje dcera, když jsem se jí ptala, proč některým kamarádkám říkají tak, jak říkají. A „L“ bych neříkala ani psovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
25.7.19 13:30
@bartsch píše:
Hoď sem odkaz na nějakou vědecko-technickou studii ohledně toho, jak obyčejný život bude mít dítě na základě svého jména.

To nemám, ale mohlo by to tak být. Co vím od lidí, tak ty jména podle televize se jejich dětem opravdu vyplatila, Arabela, Manuela, Esmeralda, Kevin, ty nikdy nežili takový ten obyčejný život!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
25.7.19 13:31
@Ravedd píše:
Proč by si měla vybrat Nováka? :think: jako že si bude chlapa vybírat podle příjmení? :think: :lol: :lol: a k těm kuřecím palickam zajímavý že tě to tak pohoršilo když jsem srovnala s tím že Eleven vlastně taky není jméno… Když můžu použít číslo jako jméno tak proč ne jídlo :lol: :roll:

Mně to taky pohoršilo. Proč pojmenovávat obyčejně, když můžeš dát Honey chicken drums? :mrgreen: :mrgreen:

Edit: A Pudl Sandokan je nejvíc!!! :lol:

Příspěvek upraven 25.07.19 v 13:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
@Anonymní píše:
Tak to je snad moje rozhodnutí zda tohle jméno chci dat svému dítěti ne? A jestli se vám to nelibi, tak muj problem to teda není. Každý má svůj nazor a muže ho rict, ale je to pouze na tom člověku jestli se pro to rozhodne. Jak už tady bylo zmíněno, tak dítě bude mít dvě jména. První běžnější (nejspíše Patricia) a druhé Eleven a muže se samo rozhodnou jak se bude představovat.

samozrejmě, dejte si klidně Sudomila :), v tom případě nevím proč o tom diskutujete a chcete slyšet názor jiných

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
@g.sandova píše:
Já mám ráda pudly a lvicky. Taky kolie. To by byla také dobrá jména, ne?
Pudl, lvicek pro kluky. Kolie pro holku.

Pudl Novák a Kolie Nováková :mrgreen: „A berete si Corrado Vomáčko zde přítomnou Kolii Novákovou za…“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
25.7.19 13:33
@bobulka88 píše:
@unuděná -ova uz se taky nenosi. A vubec, prijmeni si muzete na matrice taky zmenit. Ale to uz jsem skoro u Princezny Consuely.Jasny, beztak se 50% manzelstvi rozvede, tak proc to vybec menit. Nebo si manzel muze rovnou vzit jeji. A vlastne proc Eleven a ne rovnou Eleventh a prijmeni mit nemusi.

Ova se nenosí? Tak to vysvětli na našich úřadech prosím :roll: teda spis asi zákonodárcům protože úřednice za pravidla nemůžou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
25.7.19 13:38

… chudák holčička, až dospěje určitě ten seriál bude strašně in :mrgreen: bude si připadat jak dneska Brenda z BHačka 90210 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
25.7.19 13:38

@Ravedd ja to vysvetlovat nemusim, mne nikdo -ova ani nenabizel, kdyz videli to prijmeni. A mam 2 kamaradky, ktery prisly na urad, vyplnily nejakej papir, zaprisahaly, ze maji babicku nebo cert vi co v cizine (nebo ze pobyvaji v cizine? uz si nepamatuju) a uz jsou bez -ova. Pritom to byly normalni bezna ceska prijmeni a Cesi jak poleno s zadnou realnou vazbou na zahranici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
25.7.19 13:40
@páájaa2 píše:
To nemám, ale mohlo by to tak být. Co vím od lidí, tak ty jména podle televize se jejich dětem opravdu vyplatila, Arabela, Manuela, Esmeralda, Kevin, ty nikdy nežili takový ten obyčejný život!

Aha a člověka s „obyčejným“ jménem čeká „obyčejný“ život 8o :roll: „Pane vachmajstr, vy jste ale hlava!“ Vycházíš pouze ze svých domněnek. Tím se ale stává tvé tvrzení irelevantní. A máš pravdu, že Esmeralda, Arabela i Manuela si jistě prožijí něco navíc, co Jana a Hana ne. Ale po tomto snad nikdo netouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
@rozand píše:
Knappová už dávno v ÚJČ není :roll:. Dělá sama na sebe, takže když nedá jméno do knihy, prostě si za to vezme prachy navíc za posudek. ÚJČ ale posudky vydává taky.

Aha, pardon, v době, kdy jsem se o to naposledy zajímala, tam ještě byla. Nemusíš hned házet oči v sloup, postačila by strohá informace. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595

@Lisianne jsou nekde statistiky, kolik mame v Cesku Khaleesi a Daenerys? Taky skvely jmeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
25.7.19 13:41
@g.sandova píše:
Troll? Dejte rovnou Jedenáct

Dala bych německou verzi „Elf“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek