Jméno Eleven

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
25.7.19 11:00
@Reaskiller píše:
Ale notak :) jedna vec je, ze si dite muze pojmenovat jak chce a druha..nas je do toho vlastne nic jak se ditko bude jmenovat :) tak jako zbytek sveta :) logicka stranka veci je ina pak..ale to neni na nasem rozhodnuti a souzeni :)

Tak samozřejmě, ale možná jí otevře oči, když si tu přečte i ty názory :nevim: Musím říct, že kdybych znala někoho, kdo se tak jmenuje, tak jí prostě budu říkat Jedenáctko, je to strašně do očí bijící :mrgreen: Vymyslet blbou přezdívku jde samozřejmě i na klasické české jméno, ale tady spíš nejde jí nevymyslet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.19 11:08
@unuděná píše:
Tak samozřejmě, ale možná jí otevře oči, když si tu přečte i ty názory :nevim: Musím říct, že kdybych znala někoho, kdo se tak jmenuje, tak jí prostě budu říkat Jedenáctko, je to strašně do očí bijící :mrgreen: Vymyslet blbou přezdívku jde samozřejmě i na klasické české jméno, ale tady spíš nejde jí nevymyslet :mavam:

Myslíte si že kvůli nějakým názorům dáme nakonec jméno napr Jana, Hana,… To fakt ne… jenom jsem se slušně zeptala zda můžeme toto jméno dat v ČR a nechtěla jsem slyšet názory těch, co se sami jmenují nějakým obyčejným jménem… My chceme něco jiného, než tyto obyčejné jména.

• Citovat
  • Upravit
53190
25.7.19 11:12
@Anonymní píše:
Myslíte si že kvůli nějakým názorům dáme nakonec jméno napr Jana, Hana,… To fakt ne… jenom jsem se slušně zeptala zda můžeme toto jméno dat v ČR a nechtěla jsem slyšet názory těch, co se sami jmenují nějakým obyčejným jménem… My chceme něco jiného, než tyto obyčejné jména.

Tak zjevně jste se rozhodli dát ho společně s nějakým „normálnějším“, takže ano, myslím, že na názory dáte a je to dobře. Dle odpovědí tady vidíš s jakými reakcemi se dcera bude běžně setkávat. Chcete jí tomu vystavovat? Myslím, že rodič by měl myslet nejen na to, jak se mu jméno líbí teď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.19 11:13
@unuděná píše:
Tak samozřejmě, ale možná jí otevře oči, když si tu přečte i ty názory :nevim: Musím říct, že kdybych znala někoho, kdo se tak jmenuje, tak jí prostě budu říkat Jedenáctko, je to strašně do očí bijící :mrgreen: Vymyslet blbou přezdívku jde samozřejmě i na klasické české jméno, ale tady spíš nejde jí nevymyslet :mavam:
Tady je aspoň vidět jaká jste. :( Vám by se to líbilo? Kdyby vám takhle někdo říkal a ještě naschvál? Já si myslím, že ne. ;)
  • Citovat
  • Upravit
53190
25.7.19 11:14
@Anonymní píše:
Tady je aspoň vidět jaká jste. :( Vám by se to líbilo? Kdyby vám takhle někdo říkal a ještě naschvál? Já si myslím, že ne. ;)

No nelíbilo, a proto bych své dceři nikdy něco takového neudělala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
25.7.19 11:14
@Anonymní píše:
Tak jsme se nakonec s manželem domluvili, že miminko bude mít dvě jména. První bude běžnější a druhé bude Eleven. Pokud to tedy bude možné.

Tak to je masakr, proc ji takto komplikujete zivot, vite jak deti umi byt drsne? Kazdy se uci aj dneska a na 100% se najdou rypalove a budou ji rikat 11. Mate to zapotrebi? Jak by bylo vam? Tak si to jmeno dejte vy jako druhe, kdyz mate amika a uvidite ty dotazy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.7.19 11:17
@Anonymní píše:
Myslíte si že kvůli nějakým názorům dáme nakonec jméno napr Jana, Hana,… To fakt ne… jenom jsem se slušně zeptala zda můžeme toto jméno dat v ČR a nechtěla jsem slyšet názory těch, co se sami jmenují nějakým obyčejným jménem… My chceme něco jiného, než tyto obyčejné jména.

aby ses pak nedivila, až se holka v 18 přejmenuje na nějaké normální obyčejné jméno, protože toho vašeho bude mít plný zuby ;)

• Citovat
  • Upravit
4511
25.7.19 11:20
@Anonymní píše:

Dejte si co chcete ale ŽÁDNÝ jméno není obyčejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.19 11:20
@Lisianne píše:
Tak to je masakr, proc ji takto komplikujete zivot, vite jak deti umi byt drsne? Kazdy se uci aj dneska a na 100% se najdou rypalove a budou ji rikat 11. Mate to zapotrebi? Jak by bylo vam? Tak si to jmeno dejte vy jako druhe, kdyz mate amika a uvidite ty dotazy. :roll:

Tak to je snad moje rozhodnutí zda tohle jméno chci dat svému dítěti ne? A jestli se vám to nelibi, tak muj problem to teda není. Každý má svůj nazor a muže ho rict, ale je to pouze na tom člověku jestli se pro to rozhodne. Jak už tady bylo zmíněno, tak dítě bude mít dvě jména. První běžnější (nejspíše Patricia) a druhé Eleven a muže se samo rozhodnou jak se bude představovat.

• Citovat
  • Upravit
915
25.7.19 11:21
@Anonymní píše:

Nenech se odradit Janama a Hanama, máš v tomto pravdu. Je vědecko-technicky dokázáno, že pokud dáš dítěti neobyčejné jméno, tak prožije neobyčejný život. Takže Eleven je pro holčičku super, pro syna ale Demogorgon prosím nedávej, ju? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
25.7.19 11:22
@unuděná píše:
No nelíbilo, a proto bych své dceři nikdy něco takového neudělala :mavam:

Přesně tak ono to k ty jedenáctce prostě svádí :nevim: navíc si nejsem jistá jestli je výhra mít jméno který nikdo jiný ve státě kde žiju nemá :think: to snad radši „obyčejný“jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.7.19 11:24

Tak hlavně není všechno černobílé a nejsou všechna jména buď fádní a obyčejná, nebo extravagantní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.19 11:25
@páájaa2 píše:
Nenech se odradit Janama a Hanama, máš v tomto pravdu. Je vědecko-technicky dokázáno, že pokud dáš dítěti neobyčejné jméno, tak prožije neobyčejný život. Takže Eleven je pro holčičku super, pro syna ale Demogorgon prosím nedávej, ju? :-)

Neřekla bych to lépe :D Demogorgona zatim neplanujeme :D

• Citovat
  • Upravit
36556
25.7.19 11:37
@Anonymní píše:

Jen tak pro zajímavost, těch „obyčejných jmen“ Hana/Jana je v nejmladší generaci stejně jako třeba holčiček jménem Mia a třeba těch „neobvyklých“ Elen nebo Lilian je víc.
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
25.7.19 11:42
@páájaa2 píše:
Nenech se odradit Janama a Hanama, máš v tomto pravdu.Je vědecko-technicky dokázáno, že pokud dáš dítěti neobyčejné jméno, tak prožije neobyčejný život.Takže Eleven je pro holčičku super, pro syna ale Demogorgon prosím nedávej, ju? :-)

Hoď sem odkaz na nějakou vědecko-technickou studii ohledně toho, jak obyčejný život bude mít dítě na základě svého jména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze