Jméno Eleven

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
25.7.19 10:25

NE. V ČR není možné dát osobě jména věcí, geografických míst apod. Naštěstí. A když už, začněte od jedničky, teda doufám, že nečekáte jedenácté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.19 10:25

Jméno Eleven

Eleven? Podle mě krasné jméno. :palec: Proč by nemohla dát jméno Eleven? Mně se moc líbí :* Můžete jí říkat El. (To je moc hezké.) Popravdě, teď se děti smějí skoro každému a je jedno jestli se jmenuje Lucie nebo Eleven. Co třeba jméno ALICE (palice) je to stejné. Děti si u jméno najdou cokoliv. ;) Jestli se vám to jméno líbí a jste fanoušci, tak proč, ne? Já osobně Stranger Things taky miluji i přítel a říkali jsme si kdybysme jednou měli chlapečka tak by se jmenoval Finn podle našeho nejoblíbenějšího herce MIKE. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
10073
25.7.19 10:27

Nejsem zastancem ze striktne musime jit po ceskych jmenech ale Eleven? Predstavte si, ze bude delat vrcholove sport.. a kazdy ji bude rikat Eleven at eleven place :D to nechcte ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.19 10:31
@Anonymní píše:
Eleven? Podle mě krasné jméno. :palec: Proč by nemohla dát jméno Eleven? Mně se moc líbí :* Můžete jí říkat El. (To je moc hezké.) Popravdě, teď se děti smějí skoro každému a je jedno jestli se jmenuje Lucie nebo Eleven. Co třeba jméno ALICE (palice) je to stejné. Děti si u jméno najdou cokoliv. ;) Jestli se vám to jméno líbí a jste fanoušci, tak proč, ne? Já osobně Stranger Things taky miluji i přítel a říkali jsme si kdybysme jednou měli chlapečka tak by se jmenoval Finn podle našeho nejoblíbenějšího herce MIKE. :srdce:

Dekuji… mate úplnou pravdu♥️️

• Citovat
  • Upravit
4511
@Anonymní píše:
Eleven? Podle mě krasné jméno. :palec: Proč by nemohla dát jméno Eleven? Mně se moc líbí :* Můžete jí říkat El. (To je moc hezké.) Popravdě, teď se děti smějí skoro každému a je jedno jestli se jmenuje Lucie nebo Eleven. Co třeba jméno ALICE (palice) je to stejné. Děti si u jméno najdou cokoliv. ;) Jestli se vám to jméno líbí a jste fanoušci, tak proč, ne? Já osobně Stranger Things taky miluji i přítel a říkali jsme si kdybysme jednou měli chlapečka tak by se jmenoval Finn podle našeho nejoblíbenějšího herce MIKE. :srdce:

Já třeba miluju grilovaný maso a přesto se moje děti nejmenuji kuřecí prso v medu a hořčici a druhý dítě třeba kuřecí stehno v bylinkách :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@g.sandova píše:
A já chci Sandokana a Corrada

Nikdo vám nebrání ;)

• Citovat
  • Upravit
4511
25.7.19 10:34

A když jste takoví experti na stranger things tak určitě víte že její skutečný jméno je Jane :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
25.7.19 10:35
@Tichošlápek píše:
Nemáte příjmení Klapzubovi? To by bylo náhodou docela vtipný :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
25.7.19 10:36
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli lze v ČR použít jméno Eleven. S manželem jsme velcí fanoušci Stranger Things a jméno Eleven by jsme chteli dát svému miminku. Je to možné? Dekuji.

Možné to je, pokud dokážete, že někdo, kdo se tak jmenuje, reálně existuje.
Což určitě existuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.19 10:36
@Ravedd píše:
A když jste takoví experti na stranger things tak určitě víte že její skutečný jméno je Jane :roll:

Ano, to vím… ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.19 10:40

@Ravedd Vy jste to asi nepochopil/a… je něco jiného dát jméno ELEVEN než kuřecí paličky, ne? Hlavně paní se slušně zeptala a je neslušné žertovat, že máte rád/a kuřecí paličky na medu. :roll: A co když se paní nelíbí jméno Jane? To je jako Jméno Jana. ;)

• Citovat
  • Upravit
53190
25.7.19 10:40

Ach jo, chudák dítě. Dobrý den, jak se jmenujete? Ilevn Dvořáková, psáno E-L-E-V-E-N. Já bych vás nejpozději v pubertě hnala na matriku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.19 10:44
@unuděná píše:
Ach jo, chudák dítě. Dobrý den, jak se jmenujete? Ilevn Dvořáková, psáno E-L-E-V-E-N. Já bych vás nejpozději v pubertě hnala na matriku.

Jelikož můj manžel je Američan, takže Eleven Dvořáková to opravdu nebude… nebojte

• Citovat
  • Upravit
2021
25.7.19 10:47

Doufám, že máte příjmení alespoň něco jako Hrůzová, Děsná, Šílená apod. Protože když už takovou hovadinu, tak ať to stojí za to :lol: Stručněji napsáno: chudák děcko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.7.19 10:47
@Anonymní píše:
Jelikož můj manžel je Američan, takže Eleven Dvořáková to opravdu nebude… nebojte

Nojo, tak to už je vlastně jedno, když bude muset spelovat i příjmení :mrgreen: Co takhle dát jména dvě? Třeba Lenka Eleven? Když jí budete oslovoat EL, tak to nikomu ani divné nepřijde (jakože EL=L) a dětem se pak může představovat jak bude chtít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze