Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
NE. V ČR není možné dát osobě jména věcí, geografických míst apod. Naštěstí. A když už, začněte od jedničky, teda doufám, že nečekáte jedenácté.
Eleven? Podle mě krasné jméno.
Proč by nemohla dát jméno Eleven? Mně se moc líbí
Můžete jí říkat El. (To je moc hezké.) Popravdě, teď se děti smějí skoro každému a je jedno jestli se jmenuje Lucie nebo Eleven. Co třeba jméno ALICE (palice) je to stejné. Děti si u jméno najdou cokoliv.
Jestli se vám to jméno líbí a jste fanoušci, tak proč, ne? Já osobně Stranger Things taky miluji i přítel a říkali jsme si kdybysme jednou měli chlapečka tak by se jmenoval Finn podle našeho nejoblíbenějšího herce MIKE. ![]()
Nejsem zastancem ze striktne musime jit po ceskych jmenech ale Eleven? Predstavte si, ze bude delat vrcholove sport.. a kazdy ji bude rikat Eleven at eleven place
to nechcte ne?
@Anonymní píše:
Eleven? Podle mě krasné jméno.Proč by nemohla dát jméno Eleven? Mně se moc líbí
Můžete jí říkat El. (To je moc hezké.) Popravdě, teď se děti smějí skoro každému a je jedno jestli se jmenuje Lucie nebo Eleven. Co třeba jméno ALICE (palice) je to stejné. Děti si u jméno najdou cokoliv.
Jestli se vám to jméno líbí a jste fanoušci, tak proč, ne? Já osobně Stranger Things taky miluji i přítel a říkali jsme si kdybysme jednou měli chlapečka tak by se jmenoval Finn podle našeho nejoblíbenějšího herce MIKE.
Dekuji… mate úplnou pravdu♥️️
@Anonymní píše:
Eleven? Podle mě krasné jméno.Proč by nemohla dát jméno Eleven? Mně se moc líbí
Jestli se vám to jméno líbí a jste fanoušci, tak proč, ne? Já osobně Stranger Things taky miluji i přítel a říkali jsme si kdybysme jednou měli chlapečka tak by se jmenoval Finn podle našeho nejoblíbenějšího herce MIKE.
Já třeba miluju grilovaný maso a přesto se moje děti nejmenuji kuřecí prso v medu a hořčici a druhý dítě třeba kuřecí stehno v bylinkách ![]()
A když jste takoví experti na stranger things tak určitě víte že její skutečný jméno je Jane ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli lze v ČR použít jméno Eleven. S manželem jsme velcí fanoušci Stranger Things a jméno Eleven by jsme chteli dát svému miminku. Je to možné? Dekuji.
Možné to je, pokud dokážete, že někdo, kdo se tak jmenuje, reálně existuje.
Což určitě existuje ![]()
@Ravedd píše:
A když jste takoví experti na stranger things tak určitě víte že její skutečný jméno je Jane
Ano, to vím… ![]()
@Ravedd Vy jste to asi nepochopil/a… je něco jiného dát jméno ELEVEN než kuřecí paličky, ne? Hlavně paní se slušně zeptala a je neslušné žertovat, že máte rád/a kuřecí paličky na medu.
A co když se paní nelíbí jméno Jane? To je jako Jméno Jana. ![]()
Ach jo, chudák dítě. Dobrý den, jak se jmenujete? Ilevn Dvořáková, psáno E-L-E-V-E-N. Já bych vás nejpozději v pubertě hnala na matriku.
@unuděná píše:
Ach jo, chudák dítě. Dobrý den, jak se jmenujete? Ilevn Dvořáková, psáno E-L-E-V-E-N. Já bych vás nejpozději v pubertě hnala na matriku.
Jelikož můj manžel je Američan, takže Eleven Dvořáková to opravdu nebude… nebojte
Doufám, že máte příjmení alespoň něco jako Hrůzová, Děsná, Šílená apod. Protože když už takovou hovadinu, tak ať to stojí za to
Stručněji napsáno: chudák děcko
@Anonymní píše:
Jelikož můj manžel je Američan, takže Eleven Dvořáková to opravdu nebude… nebojte
Nojo, tak to už je vlastně jedno, když bude muset spelovat i příjmení
Co takhle dát jména dvě? Třeba Lenka Eleven? Když jí budete oslovoat EL, tak to nikomu ani divné nepřijde (jakože EL=L) a dětem se pak může představovat jak bude chtít ![]()