Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Kateřina Moli píše:
@martina.se Nežijeme v Česku, tady nejsou třeba jména Adéla, Klára je to tu prostě jiné a Hope tu je obyčejné jméno jako v Česku Josef
A proč se s tím teda sereš na českej maminkovskej web?
se zeptej třeba na bambino.it ![]()
Příspěvek upraven 11.05.20 v 13:25
@Kateřina Moli píše:
@martina.se Nežijeme v Česku, tady nejsou třeba jména Adéla, Klára je to tu prostě jiné a Hope tu je obyčejné jméno jako v Česku Josef
A máte v plánu se vracet? V cizině proč ne, ale jestli nemáte v planu tam žít natrvalo a třeba jit do ceska až půjde malá do skoly, tak je uplne jedno, že teď žijete v cizině..
Pokud se nechcete uz nikdy vratit do CR, proc ne.Ale pokud je moznost, ze bude dcerka zit v budoucnu tady, dala bych obvyklejsi neutralni jmeno, treba i tu Emu.
@martina.se Do Česka jezdíme minimálně máme to 13 hodin letadlem, já mam rodiče tady a přítelovi rodiče jezdí spíše za námi. ![]()
@Kateřina Moli píše:
To ovšem nic nemění na tom, že k příjmení se to prostě nehodí.
Pokud hodláš příjmení změnit a používat nějaké zahraniční, klidně bych jméno Hope dala - v současné kombinaci je to víc než směšné.
Plus - vůbec mi není jasné, proč se na to ptáš tady, když „české názory“ zjevně nebereš. Na serverech v zahraničí, kde žiješ, Ti jistě poradí lépe.
Příspěvek upraven 11.05.20 v 13:27
@Bubla Bůčková píše:
A proč se s tím teda sereš na českej maminkovskej web?![]()
RD zeptej třeba na bambino.it
To zavání tím, že kecá. Když si přečetla, že je valná většina z toho zděšena, napsala že tady nežijí. Normálně by to napsala hned.
Jasně a ptáš se na českém webu. Myslím že s tou cizinou sis to vymyslela, když si tu dostala takovou sodu.
@Kateřina Moli píše:
@Kaileee Hope Molinková tak co řikáte je to divné? Ještě se nám libí Ema
v jiné diskuzi píšeš, že máš dceru Emu, která má 15 let, to budeš mít 2 Emy?
@boball Jen jsem se zeptala jak se vám to jméno libí, na emimino chodím dlouho když s něčím potřebuji poradit nebo si jen počíst, no jak vidím tak to asi uzavřu začínají tady být dost negativní komentáře ![]()
@Kateřina Moli píše:
@martina.se Do Česka jezdíme minimálně máme to 13 hodin letadlem, já mam rodiče tady a přítelovi rodiče jezdí spíše za námi.
Tak proč se fakt na jméno ptáš v ČR? Nechápu.. Zeptej se tam, kde bydlíš, ne?
@BohunkaP píše:
To ovšem nic nemění na tom, že k příjmení se to prostě nehodí.Pokud hodláš příjmení změnit a používat nějaké zahraniční, klidně bych jméno Hope dala - v současné kombinaci je to víc než směšné.
takze budeme-li vychazet z toho, ze zakladaleka nelzne a opravdu ziji nekde v zahranici, tak je podle tebe lepsi dat 2 jmena (krestni + prijmeni), ke kterym budou mit amici nulovy vztah, nez aby melo alespon jedno jmeno, co mistni dokazou vyslovit, maji k nemu nejaky vztah a dite nebude tak silene trcet z davu. Jasne, ma to naprostou logiku.
@Kateřina Moli píše:
@boball Jen jsem se zeptala jak se vám to jméno libí, na emimino chodím dlouho když s něčím potřebuji poradit nebo si jen počíst, no jak vidím tak to asi uzavřu začínají tady být dost negativní komentáře
a odpovíš, jak to máš s tou Emou? která má 15 roků, jak píšeš v jin= diskuzi?
@Kateřina Moli píše:
@boball Jen jsem se zeptala jak se vám to jméno libí, na emimino chodím dlouho když s něčím potřebuji poradit nebo si jen počíst, no jak vidím tak to asi uzavřu začínají tady být dost negativní komentáře
No, a dozvěděla ses, že nelíbí. ![]()
@mojmira píše:
a odpovíš, jak to máš s tou Emou? která má 15 roků, jak píšeš v jin= diskuzi?
Vzhledem k tomu, že jí je 25, tak s 15 letou Emou to úplně nevidím ![]()