Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Nevím, žiju taky v cizině (Německo), manžel je cizinec, přijmení máme Kariuki a máme dvě děti, jména jsme vybírali tak, aby děti neměly problém v budoucnu v žádné z našich rodných zemí, byl to sice boj, ale nějak jsme to zvládli, žili jsme 2 roky v Keni, pak 2 roky v Česku a teď žijeme 2. rokem v Německu, děti zatím dobrý, se jmény nemají problém v žádné ze zemí, syn se jmenuje Damian, dcera se jmenuje se Monica, teď čekáme třetí a zatím to vypadá na kluka, tak přemýšlíme nad Oliver nebo Richard, dala bych radši nějaké univerzálnější jméno, k tomu českému přijmení mi to prostě nesedí…syn chodil s holčičkou jménem Hope do školky v Keni, ale to byla normálně Keňanka s anglickým přijmením, ke kterému se to hodilo - dávám anonym, sděluji příliš osobní informace
Proc davas prispevek jako anonymni, kdyz jsi nam prozradila prijmeni i jmena deti?
Taky zajimave ![]()
@Petra Star píše:
Proc davas prispevek jako anonymni, kdyz jsi nam prozradila prijmeni i jmena deti?
Taky zajimave
No právě proto ne ![]()
@Bubla Bůčková Dobra, ma to logiku, ale ani tak bych takove veci nezminovala.
@Kateřina Moli píše:
@Kaileee Hope Molinková tak co řikáte je to divné? Ještě se nám libí Ema
za mě teda dost divný, s tím českým příjmením se to dost bije. A to se mi Hope líbí, moc hezky zní, ale takto fakt neee ![]()
@Kateřina Moli píše:
Tak to sa naozaj nehodi ![]()
Když pominu to, jak to zní k českému příjmení a že by to dost možná lidí v Česku komolili (když si představím třeba se telefonicky někde na něčem domlouvat s takovým jménem…), mně osobně by chybělo možnost se jménem nějak pracovat. Od miminka po vyzrálou ženu to bude Hope. U serialove postavy to zní pěkně, ale když si představím, že malému miminku říkám „Hope“, je to divné
nebo by to byla Houpinka? Bude navíc vyčnívat, nebude mít pořádně přezdívku, jak by jí mohly říkat ostatní děti… Za mě ne.
@Kateřina Moli píše:
No to je strašný.
Hope Molinková Neee
chudák holka! Ale, známým se teď narodila Alma, to dřív v čechách bylo a mně se to zdá pěkný
nebo co Lota, ta se teď žene nahoru?
Lota Molinková ![]()
Hrozná kombinace jména a příjmení. Kolikrát si říkám tady, kde ty matky na to chodi ![]()
Jsem chtěla napsat proč nebude bez -ova, aby to znělo líp.. Jakože hope molink..
Ale pak mi doslo, ze to asi Molínek, že jo?
Takze asi ještě horší ![]()
@a12 píše:
Jsem chtěla napsat proč nebude bez -ova, aby to znělo líp.. Jakože hope molink..
Ale pak mi doslo, ze to asi Molínek, že jo?
Takze asi ještě horší
Ztrácíš čas s trollem,
@Konnny píše:
Ztrácíš čas s trollem,
Jo, ja vim, ja jsem četla, že tu zakládala ještě neco jinyho.. Ale jen mě to tak napadlo kdyz tu jeste nekdo psal, že k příjmení hrůza, tak jsem si rikala proč by někdo, kdo zije a bude žít v zahraničí dával ova ![]()
@Kateřina Moli píše:
Ahoj holky jsem v 7 měsíci a mě a snoubenci se moc líbí jméno Hope co na něj řikáte?
Pokud budete žít v zahraničí, tak proč ne. Tady v Česku bych dala radějc českou Naději.
No pravě, kvůli trolce takový drama
Bude tě sledovat jestli jsi jinde milejší