Jméno holčičky Hope

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Štofik
11.5.20 13:57
@Bubla Bůčková píše:
Stejně je to troll, alespoň můžu být milejší jinde :nevim: :srdce:

No pravě, kvůli trolce takový drama :oops: Bude tě sledovat jestli jsi jinde milejší :palec: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4843
11.5.20 13:57
@Anonymní píše:
Nevím, žiju taky v cizině (Německo), manžel je cizinec, přijmení máme Kariuki a máme dvě děti, jména jsme vybírali tak, aby děti neměly problém v budoucnu v žádné z našich rodných zemí, byl to sice boj, ale nějak jsme to zvládli, žili jsme 2 roky v Keni, pak 2 roky v Česku a teď žijeme 2. rokem v Německu, děti zatím dobrý, se jmény nemají problém v žádné ze zemí, syn se jmenuje Damian, dcera se jmenuje se Monica, teď čekáme třetí a zatím to vypadá na kluka, tak přemýšlíme nad Oliver nebo Richard, dala bych radši nějaké univerzálnější jméno, k tomu českému přijmení mi to prostě nesedí…syn chodil s holčičkou jménem Hope do školky v Keni, ale to byla normálně Keňanka s anglickým přijmením, ke kterému se to hodilo - dávám anonym, sděluji příliš osobní informace

Proc davas prispevek jako anonymni, kdyz jsi nam prozradila prijmeni i jmena deti?
Taky zajimave :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
11.5.20 13:58
@Petra Star píše:
Proc davas prispevek jako anonymni, kdyz jsi nam prozradila prijmeni i jmena deti?
Taky zajimave :D

No právě proto ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
11.5.20 14:00

@Bubla Bůčková Dobra, ma to logiku, ale ani tak bych takove veci nezminovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41052
11.5.20 14:25
@Kateřina Moli píše:
@Kaileee Hope Molinková tak co řikáte je to divné? Ještě se nám libí Ema :kytka:

za mě teda dost divný, s tím českým příjmením se to dost bije. A to se mi Hope líbí, moc hezky zní, ale takto fakt neee :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
11.5.20 14:28
@Kateřina Moli píše:
@Kaileee Hope Molinková tak co řikáte je to divné? Ještě se nám libí Ema :kytka:

Tak to sa naozaj nehodi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
11.5.20 14:30

Když pominu to, jak to zní k českému příjmení a že by to dost možná lidí v Česku komolili (když si představím třeba se telefonicky někde na něčem domlouvat s takovým jménem…), mně osobně by chybělo možnost se jménem nějak pracovat. Od miminka po vyzrálou ženu to bude Hope. U serialove postavy to zní pěkně, ale když si představím, že malému miminku říkám „Hope“, je to divné :nevim: :lol: nebo by to byla Houpinka? Bude navíc vyčnívat, nebude mít pořádně přezdívku, jak by jí mohly říkat ostatní děti… Za mě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12869
11.5.20 19:16
@Kateřina Moli píše:

No to je strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
11.5.20 23:17

Hope Molinková Neee :lol: chudák holka! Ale, známým se teď narodila Alma, to dřív v čechách bylo a mně se to zdá pěkný :) nebo co Lota, ta se teď žene nahoru?
:srdce: Lota Molinková :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
11.5.20 23:23

Hrozná kombinace jména a příjmení. Kolikrát si říkám tady, kde ty matky na to chodi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61021
11.5.20 23:47

Jsem chtěla napsat proč nebude bez -ova, aby to znělo líp.. Jakože hope molink..
Ale pak mi doslo, ze to asi Molínek, že jo?
Takze asi ještě horší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
11.5.20 23:50

Je to troll, škoda vynaložené energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
12.5.20 08:23
@a12 píše:
Jsem chtěla napsat proč nebude bez -ova, aby to znělo líp.. Jakože hope molink..
Ale pak mi doslo, ze to asi Molínek, že jo?
Takze asi ještě horší :mrgreen:

Ztrácíš čas s trollem,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61021
12.5.20 12:48
@Konnny píše:
Ztrácíš čas s trollem,

Jo, ja vim, ja jsem četla, že tu zakládala ještě neco jinyho.. Ale jen mě to tak napadlo kdyz tu jeste nekdo psal, že k příjmení hrůza, tak jsem si rikala proč by někdo, kdo zije a bude žít v zahraničí dával ova :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.20 18:26
@Kateřina Moli píše:
Ahoj holky jsem v 7 měsíci a mě a snoubenci se moc líbí jméno Hope co na něj řikáte? :think:

Pokud budete žít v zahraničí, tak proč ne. Tady v Česku bych dala radějc českou Naději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze