Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky jsem v 7 měsíci a mě a snoubenci se moc líbí jméno Hope co na něj řikáte? ![]()
Pokud budete zit v cizine (nemyslim na slovensku) nebo nemate ceske prijmeni, tak to mozna nebude znit tak hrozne…
@Kaileee píše:
Pokud budete zit v cizine (nemyslim na slovensku) nebo nemate ceske prijmeni, tak to mozna nebude znit tak hrozne…
Asi tak
Pokud je k cizímu přímení, tak proč ne, je to přece vaše volba.
K českému by to bylo dost divné.
Hope Bradley z Leedsu je super. Hope Soukupová z Jičína je teda děs…
@Kaileee Hope Molinková tak co řikáte je to divné? Ještě se nám libí Ema ![]()
Jestli jste v Čechách a máte české příjmení, tak se Hope zařadí vedle legendární Jennifer Konopníkové. A to nemluvím o tom, že dost lidí to asi bude číst buď tak, jak se to píše, nebo jako HóóuP. Osobně se mi to jméno nelíbí ani kdybyste žili v cizině, ale moje dítě to není.
@Kateřina Moli píše:
@Kaileee Hope Molinková tak co řikáte je to divné? Ještě se nám libí Ema
Des, chudak holcicka, radeji tu Emu..
@Kateřina Moli píše:
@Kaileee Hope Molinková tak co řikáte je to divné? Ještě se nám libí Ema
Jak vas mohlo vubec napadnout dat diteti jmeno Hope Molinkova? Kolik vam je roku??
@Kateřina Moli Podle mě se k příjmení nehodí ani Hope, ani Ema. Ema Molinková, ty dvě m za sebou se blbě vyslovují. Za sebe bych vybrala úplně něco jiného, ale je to jen můj názor. ![]()
Pokud jste oba češi a žijete v česku, případně na slovensku, tak nedávat anglické jméno, ano, znám holky, co se jmenují Destiny, Purity, Hope atd, ale všechny pochází z anglicky mluvících zemí, kde je tohle jméno naprosto běžné a k jejich přijmení naprosto normální a vhodné…to radši ta Ema, ale Hope ne
V CR se kazde jmeno zdrobnuje, at chcete nebo nechcete, tak se na to pripravte.
Zrejme vas nemine Houpinka, Houpička nebo Hopka.
@Kaileee Hele znám rodinu Amelie Audrey, Sebastian Phellipe, Christien Fabien a příjmením Vacek. Ani nevim jestli jsem to napsala správně. A to má ta ženská dvě vysoký školy a učí na střední. S dovolením anonym, musím se s ni vídat kvůli dětem.