Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zkusila bych si to vyslovit: Houp Molinková…možná i v budoucnosti s titulem Mudr.Jen to ne!!!
Mě osobně se to jméno líbí
Ale ptát se na názor na jméno tady je vždycky stejný - všichni ti řeknou, že ať zvolíš cokoli, je to katastrofa a oni by to nikdy neudělali atd.
Pojmenuj ji, jak sama chceš a na tohle kašli, protože ve výsledku to ostatním může být jedno a lidi v okolí se to naučí říct. Protože je jedno jaké máte jméno, vždycky se najde někdo, kdo ho přečte špatně… i když je to normální české. A taky vůbec nezáleží, jak to zní…
@Bebeluska8 píše:
Když pominu to, jak to zní k českému příjmení a že by to dost možná lidí v Česku komolili (když si představím třeba se telefonicky někde na něčem domlouvat s takovým jménem…), mně osobně by chybělo možnost se jménem nějak pracovat. Od miminka po vyzrálou ženu to bude Hope. U serialove postavy to zní pěkně, ale když si představím, že malému miminku říkám „Hope“, je to divné![]()
nebo by to byla Houpinka? Bude navíc vyčnívat, nebude mít pořádně přezdívku, jak by jí mohly říkat ostatní děti… Za mě ne.
A ono je potřeba mít nějakou přezdívku? ![]()
@Morrígan Ní_Boii píše:
A ono je potřeba mít nějakou přezdívku?
to taky nechapu. Moje jmeno je dost kratke a tudiz se neda dal zkracovat nebo vymyslet nejake roztomile zkomoleniny. Jsem za to moc rada.
Já hlasují pro Hope Vomackovou
To je super prijmeni