Jméno Hynek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
5.4.12 16:41

Jiří. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
5.4.12 16:49
@Zozole píše:
Hynek je pěkné jméno, i když nemá moc variant oslovení…Hýňa, Hynďa, Hyneček, Hyňoušek.

Hyňule, Hynďule, Hynýsek, Hyňouš… blbeček jeden pitomej (sestra)…

No, řekněme si upřímně, že jiné varianty než „Hynek“ zní otřesně a čím je kluk starší, tím hůř zní i ten Hyneček (a to teprve půjde do první třídy). Ale jméno je to hezké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
5.4.12 16:58

Hynek je moc hezké, ale k Vašemu příjmení se mi spíš hodí ten Viktor.

Viktor Ptáček :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
5.4.12 17:18

Hynek je hezké jméno, ale k vašemu příjmení mi moc nejde…Viktor se k vašemu příjmení hodí víc. Ale celkově já na zdrobněliny moc nekoukám - my máme vybrané jméno Marek a zdrobněliny od Marka se mi taky moc nelíbí, ale jméno Marek moc :lol: a upřímně, jak dlouho ho budeš oslovovat zdrobněle, převážnou část života to bude Marek (v pubertě, v dospělosti, ve stáří)…snad jsem to napsala srozumitelně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31397
5.4.12 17:36

mně se Hynek nelíbí a nikdy nelíbil (vadí mi tam to HYN, něco hyne, hnije…nevím prostě mi tohle jméno doslova a do písmene nevoní), ale na tom vůbec nezáleží, co si o něm myslím já :D

spíš obecně tedy, HynEK PtáčEK…hm, to moc nejde…Viktor Ptáček mi přijde mnohem povedenější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
5.4.12 17:43

Vojtěcha jsem taky chtěla, ale poslední dobou se tak jmenuje každé druhé mimčo :zed: Hynek je pěkné, ale s tím příjmením to moc neladí. Takže za mě Viktor :palec: je to krásné jméno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
5.4.12 17:53

Ahoj.Dle mého,pokud nedáš Vojtěcha,tak bych volila Viktora.Hynek mi k příjmení taky nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.4.12 20:36
@CokeLady píše:
Ahoj :mavam:

dala bych Vojtu (taky o něm přemýšlíme), z těch jmen je rozhodně nejhezčí, k příjmení se hodí, četnost byhc vůbec neřešila… zákon schválnosti pracuje spolehlivě a jakmile dáš třeba méně obvyklého… plácnu… Olivera, tak do školky budou chodit další 2 a Vojtu nepotkáš po městě ani jednoho. Je to hrozně individuální.

Hynek se mi nelíbí ani trochu :oops: podle mě je přijatelná podoba tohoto jména Hynek… což je nic moc nebo Hyneček, což je uplně nejhorší :D

No my jsme u prvního dávali Matěje a já ani manžel jsme žádného neznali a ani kolem žádné dítko se tak nejmenovalo. Až tedˇna mateřské vím o dvou, což není taková hrůza, jak se říká, že je jich tolik.....
Vojtíšků jsem pár potkala, zatím asi čtyři,pět… :D
Přijde mi, že prostě ty pěkné jména, že je jich moc, obzvlášt u kluků, páč jich na výběr moc není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.4.12 20:49

Jsem moc ráda, za vaše názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
5.4.12 21:28

Hynek je krásné jméno, ale bohužel se mi vůbec nelíbí v kombinaci s vašim příjmením.

• Citovat
  • Upravit
17472
6.4.12 11:56

taky hlasuju pro Viktora, je to perfektní jméno :palec: jmenuje se tak můj syn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
6.4.12 15:00
@Tamtama píše:
taky hlasuju pro Viktora, je to perfektní jméno :palec: jmenuje se tak můj syn :lol:

No, že jo… a chlap mi brble, že ho nechce :nevim: , ho musím nějak zpacifikovat :lol: , ale zatím mi to jde bez úspěchu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
6.4.12 15:03
@elanaa píše:
mně se Hynek nelíbí a nikdy nelíbil (vadí mi tam to HYN, něco hyne, hnije…nevím prostě mi tohle jméno doslova a do písmene nevoní), ale na tom vůbec nezáleží, co si o něm myslím já :Dspíš obecně tedy, HynEK PtáčEK…hm, to moc nejde…Viktor Ptáček mi přijde mnohem povedenější :D

Tak to by mě nenapadlo, jakože Hyn - hyne, hnije… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
6.4.12 15:13
@santape píše:
Tak to by mě nenapadlo, jakože Hyn - hyne, hnije… :think:

Mě tedy taky ne, Hyn - hnije - nemám asi velkou fantazii :) .

• Citovat
  • Upravit
8566
6.4.12 15:19

Hynek se mi líbí moc :srdce: Ale k příjmení Ptáček vůbec :oops: . Matějovi jde nejvíce Vojtěch (obě jsou dávaná stejně často a jsou si dle mého podobná), k příjmení by nejvíc sedělo něco s R např. ten Viktor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze