Jméno k příjmení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
15.5.12 08:07

Pavel Bobek snad ne, ten je jen jeden, ne? ;)

Mněse Matthew moc nelíbí, ani Alexander…Michael je docela dobrý, i Michal. Samuela mám, takže nemůžu nedoporučit.

Jinak rady typu Bob jsou ohromně vtipný, ale zakladatelka vybírá jméno por syna a třeba na to není zvědavá

• Citovat
  • Upravit
20296
15.5.12 08:07
@LouLou píše:
proc? ze to nekomu pripada smesne?

Ne, protože je to přestárlé klišé. Mě taky přijde směšné jméno Pepa Náhlovský, to neřeším…Každému přijde směšné něco jiného. Ale ty vyvrácené pohledy, ťukání si na čelo, řeči, že dítě s takovým jménem bude chudák..to mi vadí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
15.5.12 08:08

@RyBANA No, Matt Bobek možná neví, žev nějaké středoevropské češtině jeho jméno něco znamená a působí směšně. Má prostě cizí příjmení (což je v angličtině každé druhé) a pak anglické (tedy „svoje“) křestní jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
15.5.12 08:09

@CokeLady já zrovna jednoho Bobka znám od dětství a úplně v pohodě :nevim: . Šuk, Šoust apod je horší

• Citovat
  • Upravit
11689
15.5.12 08:10
@byron píše:
Pavel Bobek snad ne, ten je jen jeden, ne? ;)

Mněse Matthew moc nelíbí, ani Alexander…Michael je docela dobrý, i Michal. Samuela mám, takže nemůžu nedoporučit.

Jinak rady typu Bob jsou ohromně vtipný, ale zakladatelka vybírá jméno por syna a třeba na to není zvědavá

Máš pravdu, zakladatelko promin blbá sranda. nejvíc se mi líbí Michal nebo Michael Bobek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.5.12 08:10

@jessikka Jasně, v zahraničí neexistuje, aby příjemní někoho bylo směšné, takové divy jsou jen u nás :mrgreen:

Pokud je směšné příjmení, tak to nespraví ani ten Petr, tak to prostě je a děcka si z něj srandu budou dělat tak jako tak. Je jen na dítěti jak se k tomu postaví, jakou bude mít povahu, jak bude nebo nebude průbojný. A jako každé jiné jméno mu Matt může pomoct nebo taky ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
15.5.12 08:12

@RyBANA A právě proto, že píšeš, že takové divy jsou „jen u nás“, tak bych to se jménem zbytečně nehrotila.
A souhlasím s jednou přispěvatelkou, že by si rodič měl představit, že by se tak jmenoval sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.5.12 08:13

@jessikka Což si kupodivu někdo (třeba já :mrgreen: ) představit umí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
15.5.12 08:14

@RyBANA mne je fuk, jestli se mu bude nekdo smat nebo ne :) ale smesne mi to fakt prijde.To je muj dojem, tobe se to treba libi, nebo ti prijde smesny Nahlovsky.Ale co chce teda zakladatelka slyset jinyho, nez subjektivni nazory? Kdyz se neumi rozhodnout sama…jeste ze si vsichni nemyslime to samy a nebehaj po svete deti se stejnejma kombinacema. :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
byron
15.5.12 08:14

Tak já zakladetlce radím, at dá jméno podle svého přesvědčení ( já poslední dobou nechápu neustále se opakující jména- hlavně ta dívčí- a rodiče také kašlali na to, že jich bude 12 do tuctu, porstě dali to, co se jim líbí)

• Citovat
  • Upravit
LouLou
15.5.12 08:15

@byron tak ji jeste porad at teda nezaklada zbytecny diskuze a rozhodne se sama rovnou :lol:

• Citovat
  • Upravit
20296
15.5.12 08:16

teda Loulou

Však jasné, mě jen hnula žlučí ta otřepaná věta :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.05.12 v 08:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
15.5.12 08:17
@LouLou píše:
@byron tak ji jeste porad at teda nezaklada zbytecny diskuze a rozhodne se sama rovnou :lol:

jj, já už to v jedné diskuzi radila ymslím, nebo jsme si to myslela a raději jsme se odhlásila… :mrgreen:

Já jsem jména potom nikomu neříkala, roptože jsme nebyla zvědavá na názory druhých :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12651
15.5.12 08:23

@RyBANA Omlouvám se, že jsme tě tak popíchla, ale mám opačný názor. Podle mě ta věta platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
15.5.12 08:25

ahoj
kamarádka má stejné příjmení a kluky má Ondřej a Jíří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...