Jméno pro chlapečka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
325
22.4.12 09:50
@janinkaz píše:
Tady jsou nějaká jména, co jsem měla vybraná já, možná že by se něco hodilo … Jinak my budeme mít kluka Sebastiana a doma máme Adama :wink:
Samuel, Sebastian, Tadeáš, Tobiáš, Eliáš, Damian, Benjamin, Maxmilián, Miko/uláš, Robin

Sebíka chci já tak musím manžela ještě přemlouvat ..nebo neznáte nějáké pěkné jméno,holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.12 07:57

jméno pro chlapečka :-)))

ahoj holky,
za týden se mi mají narodit :srdce: :srdce: kluci. a nevím jaké jména dát :nevim:
líbila jse mi jména : Tadeášek a Tomášek . ale manželovi jsme moc nezamlouvá tomášek, tak nevim :think: prosím poradte se jmény :srdce:
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
7.6.12 08:00

Tobiášek? Lukášek?
A proc se manzelovi nelibi Tomasek? Me se libi moc :-)

• Citovat
  • Upravit
20777
7.6.12 08:02

@šmoulíci Ahoj :mavam: A ty chceš nutně dávat jména začínající na stejné písmeno? No jestli nutně trváš na stejně znějících jménech, tak dejte Tadeáš a Tobiáš. Tadík a Tobík :D Ale prý je lepší u dvojčat potrhovat individualitu, tak nevím, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
7.6.12 08:03

Jinak jména se dají čerpat třeba tady, stačí zadat písmenko a vybírat

http://www.celysvet.cz/…ti-vyber.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.12 08:12

děkuji za rady :srdce: ale nezáleží na tom jestli jsou jména od stejného písmena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2286
7.6.12 08:34

Já mám tři kluky Adam,Ondra,Štěpán :srdce: .Dost záleží na příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
7.6.12 08:48

Já bych taky dala Tadeášek a Tobiášek :) Nebo ještě Matyáš, Jonáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
7.6.12 09:05

Tobiáš a Teadeáš mi přijde už moc podobné.

co tadeáš a Jonáš
Tobiáš a Jonáš-

Jáchym a Jonáš?
jmen je spousta, stejně nakonec musíte zvolit vy. a co se dohodnout s manželem, žekaždý pojmenujete jednoho? to je fér, ne? :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.6.12 09:11

myslím si že tobiáš a matyáš jsou tedka hitovky, takže já bych je nedala. čekám asi chlapečka, a máme favority tadeáš, tomáš, štěpán a ondřej :) tomíků je taky hodně,a le prý je to teďka v útlumu, na úkor matýsků, tobíků a šimonů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
7.6.12 10:36

my máme Jarouška a já hrozně moc chtěla Toníka… taky se mi líbí Vašík…
asi nejde poradit, každý má jiný vkus :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.6.12 10:40

Tak my se řidili pouze tím,co se líbí nám a nenechali si do toho on nikoho kecat :mrgreen: a taky jsme řešili jestli je to jméno „použitelné“ :mrgreen: i pro kluky když budou v pubertě.Takže my máme Davida a Daniela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
8.6.12 13:19
@Tojeje píše:
Zdravím, ráda bych se připojila k tématu a slyšela Váš názor. Čekáme miminko a taky máme problém se jménem pro chlapečka. V podstatě jediné, na kterém se shodneme a které se líbí oběma, je Mikuláš. Jen teď pořád řešíme, jestli to tomu dítěti „můžeme udělat“. Moc se mi líbí, ale zas bych nechtěla, aby se mu pak ve škole smáli. Na druhou stranu si říkám, že vlastně bude vyrůstat s generací dětí, které se jmenují kdejak šíleně a že to těm dnešním dětem třeba ani nebude připadat divné. Co myslíte? :think:

Ahoj,my taky chteli netradicni jmeno a Mikulas se nam moc libil a tak jsme nekoukali na okoli a Mikulase dali.Pred mesicem mu bylo 7 a nikdy s tim problem nemel.Nikdy se mu nikdo nesmal,naopak kazdy rika,jak ma krasne jmeno.
Rikame mu Miky,Mikulko,Mikysku,Mito(nejdou mi hacky,mam eng klavesnici) apod.Kamaradi mu rikaji Miky.I on sam je se svym jmenem spokojeny.Me se to jmeno stale moc libi a sla bych do nej znova.Takze zadne obavy nemejte.Navic uz to neni tak neobvykle a Mikulas je celkem pouzivane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
8.6.12 18:53

u nás je jsný Honzík(po příteli a jeho tatíkovi) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.22 09:56

Ahojky co si myslite o jmeno Matys. Jen nevim jak bysme mu zdrobnele rikali Matysek? :think: :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure