Jméno pro chlapečka Mert

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1339
19.8.21 12:48

Omlouvám se, ale to jméno mi přijde strašný. Jakoze bych si rekla chudák kluk, rodiče museli byt fakt fest originální a takhle to dopadlo 8o
Existuje zlata střední cesta mezi tím mít sto padesátého Matyáše nebo Tobiáše a mít Merta :D
Jestli chcete jit tímhle směrem, napadl mě Metoděj nebo Medard, ale to je jak z blata do louže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
19.8.21 12:51

@Russet jo to je pravda. To bych tomu diteti taky neudelala :D ja mam kamaradku Evu, ktera se narodila v pulce prosince…chudera :lol: vzdycky na to nadavala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.21 13:03
@unuděná píše:
„mertmilo“ je hodně špatný, promiň 8) Jestli žijete v ČR, chudák kluk bude muset pořád vysvětlovat hláskovat.

@unuděná Nežijeme v Čechách :)

• Citovat
  • Upravit
53190
19.8.21 13:05
@Anonymní píše:
@unuděná Nežijeme v Čechách :)
:zed: :zed: Tak to je fakt nedůležitá informace, že jí sděluješ až na 4. stránce :roll: Boha jeho.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.21 13:09

@Popeladym děkuji vám :srdce: nemám potřebu si ho nechat schválit, jen mě zajímalo jestli je někdo s tímhle jménem…
Když čtu jak každý píše že je ošklivé tak už ani nevím :nevim:.. jinak vám děkuji, jste asi první od které vidím trochu pozitivní odpověď

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.21 13:10

@Russet Milo je celé příjmení nic víc k němu není

• Citovat
  • Upravit
53190
19.8.21 13:11
@Anonymní píše:
@Popeladym děkuji vám :srdce: nemám potřebu si ho nechat schválit, jen mě zajímalo jestli je někdo s tímhle jménem…
Když čtu jak každý píše že je ošklivé tak už ani nevím :nevim:.. jinak vám děkuji, jste asi první od které vidím trochu pozitivní odpověď

ALE MY ŽIJEME V ČECHÁCH, chápeš? Taky se mi nelíbí třeba jméno Summer, ale v USA je zcela běžné a nijak by mě nepohoršilo. Ľubice je taky příšerný, ale na slovensku zcela běžné jméno, které se spoustě lidem líbí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
19.8.21 13:16

Taky znám Merta Turka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
19.8.21 13:16

A jinak se musím přiznat, že se mi to moc nelíbí, zní mi to jako „nerd“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
19.8.21 13:23

Noooo, zní to trochu jako „nerd“ :( to by neměl dobré, chlapec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
19.8.21 13:23

Mert mi přijde náhodou hezké :) Vůbec bych neřekla, že je turecké, dokonce jsem váhala, jestli to není nějaké staročeské jméno. Třeba staročeský je Merkl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.21 13:25

@Dobrej_tym tak to jste první komu se líbí :)

• Citovat
  • Upravit
2031
19.8.21 13:30
@Anonymní píše:
@Dobrej_tym tak to jste první komu se líbí :)

Moje děti ale mají taky celkem šílená jména. Nemůžu tu ani dceřino napsat, protože ho má pár lidí v republice, to by bylo po zdánlivé anonymitě :lol:

Ale žijeme v Praze. Na hřišti běžně potkávám Barnabáše, Hermíny (zrovna včera), Matyldy a Frídy. Takže tady fakt nikoho už nic nepřekvapí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
19.8.21 13:30

Bude vtipny, az pojedete na prazdniny do nejaky francouzsky mluvici zeme a budete na nej volat :lol:
Sorry, tohle muselo ven :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12967
19.8.21 13:39

Mně se vůbec nelíbí foneticky. I když odhlédnu od toho, že nežijete tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze