Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Omlouvám se, ale to jméno mi přijde strašný. Jakoze bych si rekla chudák kluk, rodiče museli byt fakt fest originální a takhle to dopadlo ![]()
Existuje zlata střední cesta mezi tím mít sto padesátého Matyáše nebo Tobiáše a mít Merta ![]()
Jestli chcete jit tímhle směrem, napadl mě Metoděj nebo Medard, ale to je jak z blata do louže.
@Russet jo to je pravda. To bych tomu diteti taky neudelala
ja mam kamaradku Evu, ktera se narodila v pulce prosince…chudera
vzdycky na to nadavala
@Anonymní píše:
@unuděná Nežijeme v Čechách
@Popeladym děkuji vám
nemám potřebu si ho nechat schválit, jen mě zajímalo jestli je někdo s tímhle jménem…
Když čtu jak každý píše že je ošklivé tak už ani nevím
.. jinak vám děkuji, jste asi první od které vidím trochu pozitivní odpověď
@Anonymní píše:
@Popeladym děkuji vámnemám potřebu si ho nechat schválit, jen mě zajímalo jestli je někdo s tímhle jménem…
Když čtu jak každý píše že je ošklivé tak už ani nevím.. jinak vám děkuji, jste asi první od které vidím trochu pozitivní odpověď
ALE MY ŽIJEME V ČECHÁCH, chápeš? Taky se mi nelíbí třeba jméno Summer, ale v USA je zcela běžné a nijak by mě nepohoršilo. Ľubice je taky příšerný, ale na slovensku zcela běžné jméno, které se spoustě lidem líbí ![]()
A jinak se musím přiznat, že se mi to moc nelíbí, zní mi to jako „nerd“
Noooo, zní to trochu jako „nerd“
to by neměl dobré, chlapec.
Mert mi přijde náhodou hezké
Vůbec bych neřekla, že je turecké, dokonce jsem váhala, jestli to není nějaké staročeské jméno. Třeba staročeský je Merkl.
@Anonymní píše:
@Dobrej_tym tak to jste první komu se líbí
Moje děti ale mají taky celkem šílená jména. Nemůžu tu ani dceřino napsat, protože ho má pár lidí v republice, to by bylo po zdánlivé anonymitě ![]()
Ale žijeme v Praze. Na hřišti běžně potkávám Barnabáše, Hermíny (zrovna včera), Matyldy a Frídy. Takže tady fakt nikoho už nic nepřekvapí.
Bude vtipny, az pojedete na prazdniny do nejaky francouzsky mluvici zeme a budete na nej volat ![]()
Sorry, tohle muselo ven ![]()
Mně se vůbec nelíbí foneticky. I když odhlédnu od toho, že nežijete tady.