Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Poradíte prosím jméno pro holčičku? Vím, že je tu takových diskuzí milion, ale budu moc ráda, když pomůžete i mněHolčička bude žel bez tatínka, tedy nemám to příliš s kým probrat. Zase mám zcela volnou ruku při výběru.
Nevadí ani časté jméno, kromě Elišky, Adély, Emy, Nely, Eleny. Těch je v okolí moc. Potom ne jméno končící na -ie. To se mi moc nelíbí. A určitě by to mělo být jemnější jméno.
Mamka radí Johanku, mně se to moc nelíbí. Potom pal návrh Lucie od kamarádek, jenže nechci to -ie.
Napadla mě třeba Linda, Aneta, Diana (to se asi moc nehodí, že - ale je to krásné jméno), Alena,…
Díky
MMám kamosku michaelu rezacovou
celkem pěkné
adelu si nedavej
tu mám já ![]()
Mne by se libilo k vasemu prijmeni nejake kratke jmeno - Anna, Eva, Ela, Dita, Nina apod. Klidne i ta Linda ![]()
Me se moc líbí Natálka, ale bohužel, konci na ie
hezké by bylo třeba i jméno Simona, Simonka Řezáčová nezní vůbec špatně. Takové cizejsi je pěkné Lily ![]()
@padandy Lily Řezáčová?
To mi přijde jako pěst na oko
I když jméno je to moc hezké. Ale ta kombinace se mi tedy nelíbí.
Třeba Kamilka, Dita, Daniela, Markéta
Mě se líbí i ta Dianka, s jednou Diankou chodí můj syn do školky a mají taky normální příjmení. I ta Johanka, co radí maminka, se mi líbí ![]()
A co říkáte na Soničku? Zrovna popíjím čajík, poslouchám hudbu, listuju kalendářem a vypisuju jména. Taková idylka
. Soňa Řezáčová, co myslíte, hodí se to?
@Anonymní píše:
A co říkáte na Soničku? Zrovna popíjím čajík, poslouchám hudbu, listuju kalendářem a vypisuju jména. Taková idylka. Soňa Řezáčová, co myslíte, hodí se to?
Co by ne
Dohromady to jde ![]()
@Anonymní píše:
A co říkáte na Soničku? Zrovna popíjím čajík, poslouchám hudbu, listuju kalendářem a vypisuju jména. Taková idylka. Soňa Řezáčová, co myslíte, hodí se to?
Joo, taky pěkný, hodí ![]()
Poradíte prosím jméno pro holčičku? Vím, že je tu takových diskuzí milion, ale budu moc ráda, když pomůžete i mně
Holčička bude žel bez tatínka, tedy nemám to příliš s kým probrat. Zase mám zcela volnou ruku při výběru.
Nevadí ani časté jméno, kromě Elišky, Adély, Emy, Nely, Eleny. Těch je v okolí moc. Potom ne jméno končící na -ie. To se mi moc nelíbí. A určitě by to mělo být jemnější jméno.
Mamka radí Johanku, mně se to moc nelíbí. Potom pal návrh Lucie od kamarádek, jenže nechci to -ie.
Napadla mě třeba Linda, Aneta, Diana (to se asi moc nehodí, že - ale je to krásné jméno), Alena,…
Díky