Jméno pro holku k příjmení Řezáčová

Anonymní
4.3.16 13:10

Jméno pro holku k příjmení Řezáčová

Poradíte prosím jméno pro holčičku? Vím, že je tu takových diskuzí milion, ale budu moc ráda, když pomůžete i mně ;) Holčička bude žel bez tatínka, tedy nemám to příliš s kým probrat. Zase mám zcela volnou ruku při výběru.

Nevadí ani časté jméno, kromě Elišky, Adély, Emy, Nely, Eleny. Těch je v okolí moc. Potom ne jméno končící na -ie. To se mi moc nelíbí. A určitě by to mělo být jemnější jméno.

Mamka radí Johanku, mně se to moc nelíbí. Potom pal návrh Lucie od kamarádek, jenže nechci to -ie.

Napadla mě třeba Linda, Aneta, Diana (to se asi moc nehodí, že - ale je to krásné jméno), Alena,…

Díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19198
4.3.16 13:11

Michaela? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
4.3.16 13:14

A co třeba Eva - Evička Řezáčová, to je hezký ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
4.3.16 13:15
@Anonymní píše:
Poradíte prosím jméno pro holčičku? Vím, že je tu takových diskuzí milion, ale budu moc ráda, když pomůžete i mně ;) Holčička bude žel bez tatínka, tedy nemám to příliš s kým probrat. Zase mám zcela volnou ruku při výběru.

Nevadí ani časté jméno, kromě Elišky, Adély, Emy, Nely, Eleny. Těch je v okolí moc. Potom ne jméno končící na -ie. To se mi moc nelíbí. A určitě by to mělo být jemnější jméno.

Mamka radí Johanku, mně se to moc nelíbí. Potom pal návrh Lucie od kamarádek, jenže nechci to -ie.

Napadla mě třeba Linda, Aneta, Diana (to se asi moc nehodí, že - ale je to krásné jméno), Alena,…

Díky :mavam:

MMám kamosku michaelu rezacovou :-) celkem pěkné
adelu si nedavej :-D tu mám já :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
4.3.16 13:19

Hned jako první mě napadla Martina Řezáčová..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
4.3.16 13:19

Anetka se hodí krásně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
4.3.16 13:20

Mne by se libilo k vasemu prijmeni nejake kratke jmeno - Anna, Eva, Ela, Dita, Nina apod. Klidne i ta Linda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
4.3.16 13:22

Me se moc líbí Natálka, ale bohužel, konci na ie :lol: hezké by bylo třeba i jméno Simona, Simonka Řezáčová nezní vůbec špatně. Takové cizejsi je pěkné Lily :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4430
4.3.16 13:24

Eva, Ina, Iva, Anna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
4.3.16 13:25

Linda, Aneta i Alena se v pohodě hodí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
4.3.16 13:26

@padandy Lily Řezáčová? 8o 8o To mi přijde jako pěst na oko :think: :think: I když jméno je to moc hezké. Ale ta kombinace se mi tedy nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
4.3.16 13:29

Třeba Kamilka, Dita, Daniela, Markéta :) Mě se líbí i ta Dianka, s jednou Diankou chodí můj syn do školky a mají taky normální příjmení. I ta Johanka, co radí maminka, se mi líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.16 13:30

A co říkáte na Soničku? Zrovna popíjím čajík, poslouchám hudbu, listuju kalendářem a vypisuju jména. Taková idylka ;). Soňa Řezáčová, co myslíte, hodí se to?

• Citovat
  • Upravit
10631
4.3.16 13:31
@Anonymní píše:
A co říkáte na Soničku? Zrovna popíjím čajík, poslouchám hudbu, listuju kalendářem a vypisuju jména. Taková idylka ;). Soňa Řezáčová, co myslíte, hodí se to?

Co by ne :) Dohromady to jde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
4.3.16 13:31
@Anonymní píše:
A co říkáte na Soničku? Zrovna popíjím čajík, poslouchám hudbu, listuju kalendářem a vypisuju jména. Taková idylka ;). Soňa Řezáčová, co myslíte, hodí se to?

Joo, taky pěkný, hodí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko