Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
náš černý kocourek se jmenuje Ginga (čte se to jak to píšu) a jméno vymyslet tehdy můj 2,5 letý syn…no a protože koťě bylo pro něj jméno jsme mu tedy dali ![]()
My máme kocourka u rodičů - je černý, jmenuje se Eda, ale říkáme mu Edínek
![]()
Zkus ho pojmenovat podle svého oblíbeného hrdiny, ať už z knížky nebo filmu, popř. herce, zpěváka, historické postavy, zkrátka něco, co je ti blízké… ![]()
Když jsem byla dítě měli jsme kocourka Dastyho:) Takže pokud bych si mohla já vybrat jméno pro mého kocourka určitě by byl Dasty:)
AHOJ,TAK MI MAME DOMA NALEZENCE A POJMENOVALY JSME HO PODLE ULICE V KETRE BYL.A JE TO BOHUSLAV ZE SVAMBERKA.vOLAME HO BOHOUSKU A JE HODNY A POSLUSNY
pREJI HODNE STESTI PRI VYBERU,POKUD SI JESTE ZADNY JMENO NEVYBRALA.
TAK KOUKAM,ZE JE TO TROCHU STARSI PRISPEVEK.NO,TREBA SE NAJDE NEKTERA,KTRA PREMYSLI NAD PEKNYM JMENEM PRO SVEHO NOVEHO MAZLIKA.hODNE STESTI
My máme kocoura, který se jmenuje Kocour podle Kocoura z červenýho trpaslíka a jedný knížky.
Máti má kocoura, který je celý černý a jemnuje se Schwarz
Tak ja mam nasledujici:
Snížek - temer bily kocourek k zulibani, jen par mourovatych skvrn a ocas mouraty - milacek rodiny, desny mazel a fintil ![]()
Pružinka - mourovata desne zvedava a zrava cica
Mrněčka - mrnava aportujici a velmi inteligentni kocenka ![]()
Jéé a já jsem zapomněla na naší kočku
Žofku je zvědaqvá jak opice a nejznámnější opice je Žofka
A Lenora jste neměli?…je to vtipné můj děda našemu kocourkovi chtěl dát zase jméno Klobáska..ale to jsem opravdu zamítla…
![]()
No persil by také nebyl špatný!!..ale náš děda chtěl dát kocourkovu jméno Klobáska..to se ale naštěstí zamítlo! ![]()
My máme kocourka Nicholase zk. Nick (Nik) Je to krásný jméno pro kocourka ![]()