Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My máme Dafne a říkáme jí Dafi
.. Byla taky z vrhu D a mohli jsme si vybrat Dafne nebo Debbie
.
A nebo mě ještě napadlo, vy co máte pejsky s PP…je možné, abychom pejskovi říkali jinak, než bude mít napsáno v papírech? Máte to tak někdo?
@Verca1989 pejskovi se nemusí říkat podle jména z papírů… naši si přivezli Agátu a už pět let je to Megi ![]()
Dolar, Dorian, Danuta, Darek, Damian; Doris, Debora, Denim
Příspěvek upraven 02.05.13 v 10:21
@Verca1989 Nemáme, ale říkali jsme, že pokud na něj zbyde opravdu debilní jméno, tak co bude mít v papírech nás nebude zajímat a vymyslíme mu něco lepšího
.
@Verca1989 píše:
A nebo mě ještě napadlo, vy co máte pejsky s PP…je možné, abychom pejskovi říkali jinak, než bude mít napsáno v papírech? Máte to tak někdo?
No, my jsme si přivezli Daisy a máme Berušku.
@Verca1989 U prvního chovatelka chtěla na začátku celého vrhu Cheerful a pak jsme si mohli dát cokoli tak máme „Cheerful Hero…“ (Veselý hrdina) a říkáme mu Hero, Heroušku,..
U druhé to byl vrh „I“ tak jsme vymysleli „I am Elite of..název chs..“ a říkáme ji Elitka, Ela
u třetí si chovatelé vymysleli jména a my si z nich jedno vybrali - papírově "Dona Cruz.. " ale volací jméno je Debbie
a u čtvrté poslední jsme jméno neřešili a koupili ji jako „Kamiyu ze..“ a voláme na ni Kami, Kamilo,..
Určitě můžeš říkat jakkoli a s papíry to nesouvisí ale já to tam třeba u prvních dvou prostě chtěla
Taky jde dát dvě jména - na to písmeno a pak to co se vám líbí.. Plácnu třeba Dona Elza.. a volat na ni Elza ![]()
Tak náš pes se jmenuje DINO (podle toho i můj profil na emiminu
). Je to moc krásný a sluší mu to - říkáme mu Dino, Dinouš, Dinoušek, Dinulka…
@Verca1989 píše:
Já měla papírového kocoura Peršana… A neříkala jsem mu jménem co měl v papírech, jelikož to byla katastrofa ![]()