Jméno pro sourozence

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.8.12 07:28

jmeno pro sourozence

Ahoj maminky, mam 2,5 letou dcerku Rebecu a premyslim jake jmeno by se hodilo sourozenci. Pro chlapecka bych volila nejradej SEBASTIAN nebo MAXIMILIAN, ale rada najdu i jiny tip. Pro holcicku se mi lbi MIA nebo SOFIA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1783
23.8.12 07:36

Ahojky, já to mám jednoduché, všechny děti máme od K:-) Karolinu, Kryštůfka, Klárinku a Kateřinku… další by bylo Kristýnka nebo Kristiánek:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6014
23.8.12 07:40

A co názor otce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
23.8.12 07:47

@rebecamaja A vy jste cizinci? 8o Proč nedáte nějaké normální české jméno? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
23.8.12 07:57

Maxmilian a Mia

• Citovat
  • Upravit
849
23.8.12 07:58

Taky musite prihlizet k prijmeni, aby se to k nemu hodilo. A jsem taky spis zastance ceskych jmen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
23.8.12 07:59

Mia ani Sofia se mi moc nelíbí teda :nevim: ale je fakt že k Rebece se hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
23.8.12 08:00

Mě se teda jména moc líbí :palec:. Pro kluka bych volila spíš Maxe a pro holčičku se mi líbí obě, k Rebece ladí všehcny co jsi napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
23.8.12 08:04

Opravdu záleží na příjmení. Pokud je typicky české, tak k němu dávat Mii, Vanessy, Elizabethy apod. je šílenost. Chudák dítě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
23.8.12 08:05

@fiali Mě tedy nikdy nenapadlo, že se jmána sourozenců musí k sobě ladit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27003
23.8.12 08:06

Mám SEbastiána a Olivera, na holčičku bych dala Sofii:)Mně se český taky nelíběj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
23.8.12 08:09
@Gizel píše:
@rebecamaja A vy jste cizinci? 8o Proč nedáte nějaké normální české jméno? :nevim:

Třeba Miloslava nebo tak, že? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
23.8.12 08:09

Mám Melisa a Patricie. Moc se nám líbí Nikolas a Mia nebo Melanie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
23.8.12 08:11

Holky proč se tady zase navážíte s těma ČESKÝMA jménama???
Vy neodpovíte na otázku zakladatelky ale jenom zase „musíte“ napsat jak má dát český a ladit k příjmení, co je vám po tom??
Ať si zakladatelka dává jména jaký chce a když nemáte odpověď na otázku, tak proč se vůbec k tomu tématu vyjadřovat?! A to se stane v každé diskuzi o jménech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
23.8.12 08:12

@RyBANA @IvkaH Tak českých jmen je spousta hezkých, zvlášť pro holčičky (pro kluka jsme měli docela problém vybrat). Dávání těchto exotických jmen mi přijde jako hraní si na nějakou výjimečnost. Mám dítě s nezvyklým jménem, tak bude něco extra 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin