Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jinak jméno Sofie se mi vyloženě nelíbí ale Sofia je docela hezký (i když je to skoro stejný
)
Jo a na jedné diskusi s náma diskutavala mamka má Noemi a druhá napřed dali Žaneta, ale pak to změnila na Jannet, taky moc krásné jména.
Krásné bude každé, které se hezky vyslovuje ať je jakékoliv.
@Gizel píše:
@fiali Příjmení si nevybereš, ale jméno ano (teda ty ne, tví rodiče) Tak proč dělat dítěti zle. No nic, končím s diskuzí. Jdu s naším obyčejným Tomášem ven
A to rika GIZEL
![]()
@IvkaH píše:
Jo a na jedné diskusi s náma diskutavala mamka má Noemi a druhá napřed dali Žaneta, ale pak to změnila na Jannet, taky moc krásné jména.
Krásné bude každé, které se hezky vyslovuje ať je jakékoliv.
tak s tím nesouhlasim, třeba ta Věnceslava co se tu probírala nedávno je příšerná v každým tvaru
stejně tak Vladimíra a Slavomíra a já nevim jaká Míra ještě ![]()
@fiali píše:
tak s tím nesouhlasim, třeba ta Věnceslava co se tu probírala nedávno je příšerná v každým tvarustejně tak Vladimíra a Slavomíra a já nevim jaká Míra ještě
myslela jsem to spíš s těma jména co vybírá zakladatelka ![]()
@IvkaH píše:
myslela jsem to spíš s těma jména co vybírá zakladatelka
jo tak to jo ![]()
Tak já se milé mámy loučím a jdu vařit a připravovat pokojíčky pro ty moje exoty milované
.
@IvkaH píše:
Tak já se milé mámy loučím a jdu vařit a připravovat pokojíčky pro ty moje exoty milované.
Uz se tesim na fotky
![]()
@rebecamaja Mě by se k Rebece líbila Ráchel
nebo taky Izabela, z klučičích je fajn ten Maxmilian nebo Rafael ![]()
@Weru píše:
Uz se tesim na fotky![]()
tak čekej, dneska přidám, už jsem psala včera segře ať očekává foto, tak visí na pc nedočkavostí a naschvál ji napnám
ale dneska to bude
![]()
@IvkaH píše:
tak čekej, dneska přidám, už jsem psala včera segře ať očekává foto, tak visí na pc nedočkavostí a naschvál ji napnámale dneska to bude
![]()
Ja jsem taky napnutaaaaaaaaa
![]()
Líbí se mi Sofia a Sebastian.
Co třeba Samuel nebo Sabrina?
Taky pěkná jména a k Rebece se i hodí.
Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.