Jméno Šarlota

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14376
22.6.18 07:16

Nenechte si do toho kecat…je to neobvyklé a moc hezké jméno,já sama jsem Adéla a velice často se mi stává,že se otáčím na zavolání ,, Adélko". Prostě je náš všude hodně,je to otravné…já měla být Pavla a nakonec se máma rozhodla na poslední chvíli na porodním sále. A nikoho se neptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
22.6.18 07:28

@Linamati Stela je krasny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
22.6.18 08:54
@zrcadlo píše:
Kdybys jim jméno dopředu neříkala a oznámila to až po narození, nikdo ti do toho kafrat nebude, ať ji přejmenuješ.

Souhlasim, nikomu jste to nemeli rikat a bylo by ;) jinak ja osobne bych to nedala, mne se to moc nelibi, ale neprijde mi to nejak sileny a pokud se vam to s manzelem libi, tak co :nevim: ;) chapu, ze kazdymu se libi neco jinyho…ale pokud se to libi vam, tak bych si do toho nenechala kecat…my s manzelem nikomu nerekli, co cekame a jaka mame jmena…pak jsme jen oznamili a bylo :mrgreen: abychom se pripadne vyhnuli i tomuhle, ze nekdo bude mit kecy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
22.6.18 09:11

Normální pěkné jméno. Tchýně chytrá jak rádio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.6.18 09:13

Moc děkuji za podporu :) mě to nedošlo že to nemám říkat když se ptali na jméno prostě jsem odpovídala :nevim: já už ale i na bříško mluvím jako na Lotynku takže si za tím budu stát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
22.6.18 09:33
@Peťu. Le píše:
Moc děkuji za podporu :) mě to nedošlo že to nemám říkat když se ptali na jméno prostě jsem odpovídala :nevim: já už ale i na bříško mluvím jako na Lotynku takže si za tím budu stát :D

Já měla pořadník a Šarlota byla až asi na 7 místě, jenže ty předchozí nepřekousl manžel. A při vyslovení Šarlota řekl okamžitě ano. Tak jsme u toho zustali. Nějaký kecy byli, ale rázně jsem je utnula. A jsem moc ráda, že to jméno existuje v české verzi a je v kalendáři. Charlotte bych u nás dala jen za předpokladu, že bychom měli vhodnější příjmení. Myslela jsem, že jí budu říkat Lotko a ouha vůbec se to neujalo a mnou nesnášené Šájo je běžně používané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
22.6.18 13:34

sarlota je krasny! ale bez ohledu na konkretni jmeno a nazory nas z internetu, domluv se s manzelem na jmene, co se libi vam a na zbytek se vykasli, vcetne rodiny. u nas do toho taky chteli kecat vsichni, dali jsme co jsme chteli mi a bylo. zvykli si nakonec bez problemu

nekdo se ptal na tu matyldu - kamarad ma, rikaji ji “tilli”. moje dcera si porad hraje na to ze se tak jmenuje (jeji skutecny jmeno je jiny) a nuti nas abychom ji oslovovali “mát’o”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
22.6.18 21:05

Sarlota je krasny jmeno. Nedej se rodinou odradit. Hlavne, ze se libi tobe a manzelovi. Kolikrat se manzele/partneri nemohou shodnout na jmene, takze pokud se vam obema libi stejne jmeno, tak bych to neresila. Hodne stesti at se jmeno libi vasi holcicce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
4.7.18 12:32

@Linamati říkáme Maty,Matyldo,Matylko,někdo Tylo,Tylinko…variant je mnoho…Matyldu teď dávají častěji,ačkoliv mnoho lidí toto jméno odsuzuje,že je tvrdé.My malé malou drobnou holčičku,tvrdohlavce a úplně mi k ní sedi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.21 19:51

Moje dcera je Charlotta a říkáme jí Charlottka, Chary, Charlott, Ottka, Lottka, Lotta, Lotinka, Lotička :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence