Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Prosim o radu, jake jmeno se hodi k tomuto prijmeni - Oliver, Samuel, Jachym nebo se mne i libi Kevin.
A to je Trcka nebo Trčka nebo co? Kevin Trčka je vyloženě vtipný jméno ![]()
@Natty.j Kevina fakt ne
to není dobrá kombinace ![]()
nejvíc mi k tomu příjmení sedí asi Jáchym. ![]()
Nevim, proč mě napadl hned Jaroslav
Z toho co píšeš by se mi líbil Jáchym. Kevin fakt ne ![]()
No kdyby jsi nemela v nabidce jmena…tak bych dala Lukas, Tomas, Martin napr., jinak z toho co mas tak asi Jachym…Kevin urcie ne a ani Oliver..to je jako znam lidi co se jejich syn jmenuje Kevin Bříza…taky mazec…
nekdy nechapu, co ty rodice blbnou… ![]()
Kevin je debilní k čemukoliv.. Vždycky si vzpomenu na toho americkýho debílka co nám několikrát do roka servírují televize.. Z toho co píšeš se mi vlastně nelíbí nic. Ale moje dítě to nebude.
Z toho co máš ve výběru tak se mi k tomu příjmení hodí jedině Jáchym, jinak mě jako první napadl Ondřej.
Proboha jen ne Kevin. ![]()
@Sibyla0 píše:
Kevin je debilní k čemukoliv.. Vždycky si vzpomenu na toho americkýho debílka co nám několikrát do roka servírují televize.. Z toho co píšeš se mi vlastně nelíbí nic. Ale moje dítě to nebude.
ty bys nechtěla mít doma Kevina?
Já už jsem na to taky alergická. Ale na druhou stranu, už jen pro zábavu druhých, ať žijí Kevinové ![]()
K příjmení Trcka nebo Trčka by se mi líbil Adam. Z Tvé nabídky tak jedině Jáchym, to ostatní je šílený. Ale věc názoru ![]()