Jméno Tilly

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
212
6.11.13 23:12

Tilly se mi vážně nelíbí a Sofinek je moc. Otázka ale je, jestli má teď cenu řešit jméno dítěte, když ještě nejsi ani těhotná. Třeba než otěhotníš, tak Sofie už nebude tak žádané a upřímně, během těhotenství stejně jména ještě tisíckrát změníš :lol:. Ať už vlivem hormonů, že ti to vybrané zevšední, nebo ti ho některá kamarádka „vyfoukne“. Já měla taky x let jasno v tom jak se bude dcera jmenovat a nakonec se jmenuje úplně jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
6.11.13 23:35

Mně osobně se to jméno nelíbí, ale rozhodně ne proto, že je cizí (ono se v diskusích stejně pořád plácáme v tom, co je „cizí“ a co „české“ jméno, dost lidí považuje za české to, co se běžně delší dobu užívá, ale že to bylo ještě třeba před 30 lety „cizí“, to už nevidí). Je to pro mě nevýrazné, vadí mi, že už je to zdrobnělina. Na příjmení bych se až tak dalece neohlížela, to, co vyvdá, bude pravděpodobně nosit větší část života a nevybere si ho. Ale dělej podle svého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
7.11.13 10:45

Mně se to nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
369
23.11.13 09:01

Tilly je pěkný jméno :) ale je fakt ze az budes těhotná tak to muze byt kluk a nebo se ti zalíbí jiné jméno :) ja jsem vždycky chtela Julinku a byla jsem přesvědčena ze kdyz bude holčička tak to bude Julinka a nakonec mame doma Emmičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze