Jméno Vladislav po dědečkovi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.2.15 20:18

@Jane.Nem

ty jsi matka, co chce chlap je podružné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
13.2.15 20:19

@Jane.Nem mě se to jméno celkem líbí. Hlavně se mi líbí to, že to není tako obvyklé :palec: :palec: Ani mi nepřijde, že by se nehodilo tohle jméno ke Kristýně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
13.2.15 20:19
@kouřící králík píše:
@Jane.Nemty jsi matka, co chce chlap je podružné :)

Tak to může být můj chlap rád, že se s ním vůbec o jménech bavím a dokonce dám i na jeho názor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
13.2.15 20:22

Já jsem teda na straně manžela :lol:, jeho výběr se mi líbí, Vladislav ne. Možná bych ještě snesla Vladimíra, ze vzpomínky na dědu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
13.2.15 20:22

Myslím si, že jména jsou od toho, aby se lidi rozlišovali, proto jsem odpůrce jmen po otci. Můj muž sice toužil po svém jmenovci, ale toto jsem si prosadila, takže jsme hledali jiné jméno, na kterém se oba shodneme. Tvé vybrané se mi moc líbí, není jich na každém kroku pět, při tom se dá říct hezky. Určitě stojí bojovat za to, aby se váš syn mohl jmenovat jinak, než jeho otec:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.2.15 20:23

Dej si podle toho jaké se líbí vám a na kterém se doma shodnete :kytka:.

Mi se Vladislav nelíbí, ale tak mi se nelíbí 3/4 možná ještě víc jmen v našem kalendáři, nevybrala bych si tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.15 20:26

Prostě to bude Vládík a hotovo. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
13.2.15 20:28

Mě se zrovna toto jméno líbí, ale tím stylem, když se opravdu řekne „Vladislave“, což ale nikdo říkat nebude :mrgreen: Vláďo atp. se mi nelíbí a také se mi nelíbí názor, že do toho chlap nemá, co mluvit, přece jen to bude také jeho dítko a také ho bude tak celý život oslovovat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.15 20:35

@allluck

ale no tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
13.2.15 20:36

Mě se spíš líbí Vladimír

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
13.2.15 20:36
@kouřící králík píše:
@allluckale no tak :)

ale no jooo :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.2.15 20:37

Tak jak já ve většině zdejších diskuzí horuju ne a ne a ne, tak tady máš mých dvacet až třicet nevybraných jo a jo a jo. Já jsem prostě pro tradiční česká a česky znějící jména. A zvláště pokud má ještě české příjmení. Je holt doba, kdy jsou módní… jiná jména… ale byla doba a holt zase přijde doba, kdy přjdou zase do módy jména, nad kterýma se dneska ohrnuje nos. Osobně můžu kecat jen do toho, jak se budou jmenovat moje děti, ale jak píšu všude, až mi jednou přijde snacha, že moje vnoučata se budou jmenovat já nevím Nelissa Alexandra a Johan Sebastian, tak si můžu akorát pomyslet, šmajrá, český příjmení, Johan Sebastian Kudláček… :nevim:… no prostě o jméně rozhodují rodiče a je to na nich.

Akorát blbý je, když se neshodnou, no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808

Vláďa je pěkný, ale líbí se mi spíš Míra, než Slávek… jinak argument pro manžela nevím, ale jestli se mu nelíbí a nejen pro to, žeby chtěl syna pojmenovat po sobě, tak to nejspíš nedopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Jane.Nem Jestli Ti to pomuze, tak my se s brachou tak jmenujeme. Jen bracha ma na konci -mir.
Omlouvam se za anonym.

• Citovat
  • Upravit
6942
13.2.15 20:40

@Jane.Nem Osobně se mi to jméno nelíbí, ale víc by mi vadilo, že se nelíbí manželovi, takže bych radši vybírala něco, na čem se shodnete oba. Jméno po tatínkovi bych nedala nikdy, nesnáším to - proč by dítě nemělo mít svoje VLASTNÍ jméno? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze