Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Adduše No v těhu bych se bála právě zavedení infekce. Ne že by se to nemělo, ale asi bych se v tomhle období dřív poradit s Dr… ![]()
Anonymní - zkoušela jsi někdy pít čaj z Kombuchy? Nevím, jestli ji znáš, ale pomáhá. A to nejen při gynekologických problémech, ale také při problémech se zažíváním. Je přirozeným nepřítelem Candidy, která bývá často původcem těchto problémů a infekcí. Ovšem, také je to kúra na delší dobu..
Já když tak nacpu trochu jogurtu dovnitř stříkačkou, plus ho tam namažu rukou… Na noc, vezmu si vložku, ať neupatlám postel.
Docela to pomáhá…
Ale jasně že záleží, kvůli čeho ty výtoky infekce jsou. No určitě neuškodí, proč to nevyzkoušet.
@Manaja šmarjá tenhle název slyším snad prvně v životě
kde se to dá sehnat ![]()
Nejprve se musí vyléčit i partner. Česnek je přírodní dezinfekce, jasně že se pak vyhneš orálnímu styku
dále změna spodního prádla, úzké džíny, stres, cukry, alkohol včetně piva, vše může být spouštěč! Také alergie na partnerovo sperma.
já jsem alergická na canesten, s vnitřními výplachy to bylo ještě horší, pouze jsem máchala pipku v hypermanganu a dovnitř selský.
mám klid už několik let!
@Pipet Jak mám, ale zjistit z čeho to a je a proč?
Držela jsem dietu, přestala se koupat jen se sprchuji, nechodím už ani do bazénu
zkoušela jsem léky, větrat (většinou nenosím spodní prádlo), brala Candivac na doporučení dr, brala různé vitaminy, výplachy jsem zkoušela, ale doktor mi řekl, že jsou sice dobré, ale odplaví jak to dobré tak to špatné to si pak taky nevyberu… Nárazově zaberou, ale poté spíše budu náchylnější na tyto infekce
Tak já už fakt nevím jsem z toho zničená ![]()
@Mamango hypermangan jsem taky nezkoušela
kdepak se to dá sehnat? jestli se mohu zeptat?
Kombucha je taky dobrá, při dlouhodobých potížích bych ale zkusila odkyselit organismus, pro kontrolu kyselosti organismu si kup testovací proužky a zkus jíst aspoň 2 týdny zásadité potraviny ![]()
No to by měl zjistit asi doktor
zkoušela jsi jiného? ![]()
Chjo, musí to být na pytel.
A samo léčit i chlapa vždycky…
Anonymní ten čaj koupíš normálně v obchodě
Ne každý je dobrý, musíš vyzkoušet. Kombucha je taková „houba“. Když se ti podaří ji vypěstovat doma, tak si ty čaje můžeš dělat sama. Dělala to tak moje maminka, a vyřešilo to spoustu našich zdravotních problémů, hlavně sestře, která trpěla na různé výtoky, infekce, ale taky zažívání.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Kombucha
PS: v článku píšou černý čaj atd, ale maminka dělala v ovocných.
Norm. v lékárně, tm. fialové zrníčka. Namíchej si v lavoru sv. Růžový roztok a hačni
si do toho.
@Pipet a čím se má léčit chlap? mě vždycky napadne mu dát jenom tu mastičku, co mám já
nebo i na to je nějaká speciální rada?
@Adduše Já se vždycky domluvím s gynekoložkou… ale zatím jsem měla potíže max. s kvasinkama, takže klasika Canesten ![]()
Mojí známé dcera na to taky hodně trpěla. Zkoušely toho spoustu. Pak jí koupila Wobenzym a má pokoj. Není to teda levná záležitost, ale za vyzkoušení to stojí, pokud je problém dlouhodobý.
Ahojky, nečetla jsem celé.
Ale při tahle vleklých problémech by ti doktor měl napsat prášky i pro manžela (přítele) k čemu, že se vyléčiš, když při sexu se znova nakazíš?
Jinak já po těhotenství taky trpěla a doktor mi doporučil tříměsíční kůru volně prodejným lékém, ale zabohasi nevzpomenu na jméno (to je taky rada tohle, acho jo…ta skleróza) možná by v lékárně věděli. Bere se to 10 dní, pak 20 dnů pauza, pak zase 10 léky, pauza… a pomohlo to.
Pak mě ještě napadá bavlněné spodní prádlo (možná by stálo za úvahu pořízení bavlněných slip. vložek).
ha vzpomněla jsem si http://www.manitera.cz/…ac-30-kapsli