Jsem bez kamarádů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
81
11.4.17 10:09

jsem bez kamarádů

Cítím se hloupě. Jsem totálně bez kamarádů. Po tom co se mi odstěhovala nejlepší kamarádka jsem zůstala totálně sama. Ve škole atd mě všichni spíš odstkovali. Mám problémy s kůží ( ekzém) a hodně dětí se mě bálo, nebo chodili z domova se slovy :" máma říkala ať na tebe nesahám". Na střední to nebylo o moc lepší, ale ne kvůli ekzemu, ale spíš proto, že jsme neměli hrady peněz… Tam jsem si aspoň našla jednu kamarádku, která se mi po několika letech odstěhovala přes celou republiku. Byla jsem nějakou dobu úplně sama a pak jsem si v práci našla dvě kamarádky. Skoro 10 let jsme se normálně bavily vše bylo ok. Dokonce jsme odešli i společně na MD. Na MD jsme byly stále v kontaktu. Ale před rokem se najednou přestaly úplně bavit. Vůbec nevím proč. Pokoušela jsem se s nimi o tom mluvit ale když jsem napsala nebo zavolala tak bud na to nereagovaly, nepřišly na schůzku, nezvedly telefon. Bylo evidentní že se mnou už nechtějí mít nic společného. Když jsem se z toho oklepala a řekla si, že mi za trápení nestojej a najdu si nové kamarády tak jsem zjistila, že o mě zase nikdo nestojí. Chodím na hřiště, na kroužky s prckem, sama na cvičení, podala jsem si inzeráty, chodím na brigádu, ale všichni se semnou bavěj jen v rámci té činosti. vypozorovala jsem, že všichni maj své kamarády a o další asi nestojí. Občas někdo sám řekne, že zajdeme na kafe, ale když se pokusím je kontaktovat, že půjdeme tak nemají čas, nebo se neozvou. Na inzerát občas někdo odepsal ale věršinou jen odepsaly a dál nic, občas jsme si třeba jeden den psaly a pak už nenapsaly, nebo nereagovaly. Nevím co dělám špatně. Je mi strašně smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3765
11.4.17 10:13

Ahoj, jsem na tom velice podobně nebo i stejně…dřív mě to velice mrzelo, ale zajímavé, že postupem času a věku mi absence kamarádek vadí čím dál míň…je to hodně díky tomu, že povahou jsem introvert a další (cizí) lidi okolo sebe ve volném čase prostě nepotřebuju…těžko říct. Taky se mi v dětství smáli, nechtěli se mnou kamarádit (zadrhávala jsem), asi jsem si zvykla nebo nevím…je pravda, že v práci mám fajn kolektiv - výborné kolegy a to mi tak nějak vynahrazuje ty kontakty s kamarády ve volném čase - i když vím, že to není to stejné…DRŽ SE :hug: a najdi si pro sebe nějaký svůj koníček - cokoliv, co tě bude bavit - já jsem to tak udělala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
11.4.17 10:14

Ahoj, já bych si to asi nebrala nějak osobně, dneska je holt taková doba, že si každej radši hrabe na svým Písecku, já jsem taky radši sama s rodinou doma nebo na výletě než někde trajdat s kamarádkama a když už jdu, tak většinou na jejich popud :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
11.4.17 10:15

@kristynava Nevím odkud jsi, ale já si myslím, že kámošek není nikdy dost, takže klidně napiš SZ, pokud chceš pokecat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
11.4.17 10:18

Ahoj, a přítele či rodinu nemáš? Taky bych si to nebrala osobně. Dneska je doba, kdy jsou lidi v kontaktu hlavně na netu. :nevim: Což je smutné. Buď sama sebou, usměvavá, veselá a na okolí se vykašli. Lidi si všimnou. O stále zamračenou, věčně něco řešící osobu nikdo moc nestojí. Držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
11.4.17 10:23

@kristynava Ahoj, napiš odkud jsi. Kamarádku můžeš najít i tady. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
11.4.17 10:25

To mě samota nevadí, ale občas potřebuju s někým mluvit nebo někam vyrazit. Chodím s prckem na procházky, na výlety jezdíme spolu na kole atd. V manželovi teď parťáka nemám. Má hodně práce a bohužel to nejde jinak. Domů jezdí jen spát a když je občas doma tak si chce odpočinout a mlčet což naprosto chápu… Jak jsem na MD tak je to dost na hlavu protože se mnou nemluví nikdo jiný než prcek… Občas bych potřebovala pokecat třeba i jen o vaření nebo klidně i o počasí to je fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
11.4.17 10:27

@kristynava no a odkud jsi? :lol: Pokud někdo bude ze stejného města nebo poblíž z holek tady, tak se můžete sejít. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
11.4.17 10:28

Hele taky jsem měla atopický ekzém všude a žila jsem jen s mámou, takže peníze nic moc. A nikdy jsem s kamarádkama problém neměla. Ale třeba pak na VOŠ se stalo, že jsem si s nikým ve třídě nepadla do noty a fungovala tam víceméně sama. Tak to prostě chodí. Co se týče MD je to taková izolace. Zpočátku jsem se taky snažila jít na to přes inzeráty (a jednou to vyšlo a 3 roky jsme se s holčinou vídaly). Jinak ale výsledek 0. Výměna 2-3 emailů a nic. Myslím, že s dítětem je nejlépe hledat v místě bydliště, na hřišti. Dát se do řeči. A třeba to vyjde, třeba ne, uvidíš. To, že s tebou blízké kamarádky přerušily kontakt se mi stalo taky. A dokonce 2× a co mi mátlo tak zcela bez důvodu, bez hádky. Dlouho jsem se s tím vyrovnávala a pak jsem to hodila za hlavu. Lidi jsou holt dnes takový, že jim nepřijde blbý odpovědět ani na sms jako jsi v pořádku? Nebudu se vnucovat, tam kde nejsem vítána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.17 10:32

@kristynava a odkud jsi? Dneska končím v 17, pojď na pivko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
11.4.17 10:34

@kristynava Co jsem na MD, mam to stejne. Trpim nedostatkem socialniho kontaktu :,( Predtim jsem byla taky rada za samotu, jsem ucitelka, takze jsem byla rada, ze po praci nebo o vikendech nemusim nikoho videt, stacil mi manzel. Od te doby, co jsem doma, je to na palici. Zjistila jsem, ze spoustu „kamaradu“ bylo z rad mych kolegu a je jasne, ze ted se mijime. Oni maji uplne jine starosti nez ja. Moje nej kamaradka(a v podstate jedina), bydli trochu zruky a ukoncila Md a sla zpet do prace, takze zase nic…Ostatni jsou jen znami, se kterymi se vidim jednou za uhersky rok a popravde, stejne to s nimi neni ono. Mne by asi nedelalo problem se nekde v herne seznamit a k nekomu pridat, ale bohuzel mam trochu nestandardni dite a s nim to proste moc nejde :roll: Takze chapu te, nejsi jedina, co to tak ma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
11.4.17 10:38

@kristynava A odkud teda jsi? Ja bydlim kde lisky davaji dobrou noc, takze by to byla adi haluz, kdybys byla nekde pobliz, ale nahoda je blbec :mrgreen: Klidne napis sz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
11.4.17 10:43

Jsem introvert, taky jsem ty kamaradske vztahy tak vnimala. A pak mi nejak doslo, ze kdyz budeme vsechny cekat, az se s nami nekdo skamaradi, tak budeme na te materske vsechny samy.
Kdyz uz se s nekym zakecas a je Ti ta pani sympaticka, musis nabidnout konkretni cas a misto setkani a hned se domluvit. Takovyto „zavolame si“ lidi moc neberou. A taky je treba si uvedomit, ze vztahy prichazi a odchazi. Proste kdyz kamoska zacne chodit do prace a Ty jeste ne, tak uz se nebudete vidat tak intenzivne.
Hlavu vzhuru a trochu sebevedomi a aktivity a pujde to! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
11.4.17 10:45

Ahoj, take budu rada za kamaradku. Bydlim na Pze-zapad…Vice do sz, kdyby se chtel nekdo se mnou kamaradit :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
11.4.17 10:46

@Bondgirl007
Mam to stejne :lol: Autobus k nam jezdi jednou na Josefa a chcip tu pes.
Jako krajina krasna, deticky spokojene…Ale treba v zime nepotkam zivoi dusi treba nekolik dni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová