Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MaminkaLucka píše:
Je těžké najít si dneska upřímné pratele.
Já jsem se od jisté doby uzamkla před celým světem, žiju jen pro moje děti a manžela. Kamarádky moc nehledám, protože nikomu nevěřím. Někoho poznáte, otevřete na mu svou duši a on vám vrazi kudlu do zad. Takže… Jestli není někdy lepší být sám. I když je někdy smutno - ale už vám nikdo neublíží
Přesně tak. Proto já ani nikoho nehledám. Nej kámošku mám jednu, a ta mi stačí. Pobaveně pozoruju, jak se místní "kámošky "navzájem svěřují, a za rohem, ještě zatepla pomluví. Já pokecám neutrálně a tím to pro mě hasne. A stejně pomluvám neuniknu ani já -jsem pro ně divná, že se nesvěřuju a nikoho nezvu na návštěvy (ty úplně k smrti nenávidím)
@MaminkaLucka máme spoustu věcí stejných -taky nemluvím s mámou, a taky jsem měla několik let doma jen víkenďáka. ![]()
@micta píše:
Přesně tak. Proto já ani nikoho nehledám. Nej kámošku mám jednu, a ta mi stačí. Pobaveně pozoruju, jak se místní "kámošky "navzájem svěřují, a za rohem, ještě zatepla pomluví. Já pokecám neutrálně a tím to pro mě hasne. A stejně pomluvám neuniknu ani já -jsem pro ně divná, že se nesvěřuju a nikoho nezvu na návštěvy (ty úplně k smrti nenávidím)
nejsi moje dvojce?
ja se takhle prestala bavit s jednou kamoskou. porad vsechny pomlouvala, i sproste. jaky to jsou pi.. apod. no a za 2 dny z ni vypadlo ze zrovna u te pi.. byla na kafe a zaparily
a tak porad dokola. az jsem se ji jednou zeptala jestli jsem taky pi.. a ona ze neee. no pochybuju. prestala jsem se s ni stykat ikdyz byla jinak fajn. ale jako vecny tema byly jen jeji problemy a me z ni bylo za tech x let fyzicky zle. neumela jsem ji rict ne. desny. bydlely jsme ve stejnym baraku a ona na me byla schopna cihat na shodech. plizila jsem se domu pokazdy jak zlodej, jen aby me nevyhmatla ![]()
@sara1000 píše:
Ahoj, take budu rada za kamaradku. Bydlim na Pze-zapad…Vice do sz, kdyby se chtel nekdo se mnou kamaradit.
Ahoj a odkud přesně jsi?
@Bondgirl007 ano, jsem též učitelka na md a stále jen s dítětwm, klidně si můžeme napsat, ahoj jana
. Nejlepší kamarádi jsou opravdu chlapi a když je chlap teplej tak je to příjemný bonus, partner na něj nažárlí. Takovej kamarád se mnou rád chodí nakupovat, miluje kávu, dobře vaří, vyzná se v módě, nevadí mu pohlídat kamarádce děti a není slepice.
@Big boss takovej kamarad by mi vubec nevadil, jen bohužel nemám v okolí žádneho tepleho ![]()
@kristynava píše:
@Big boss takovej kamarad by mi vubec nevadil, jen bohužel nemám v okolí žádneho tepleho
To není problém, zajdi občas někam do gay klubu, neboj chodí tam i heteráci a to právě kvůli tomu že se tam dá dobře pokecat a je tam sranda. Seznámíš se s někým raz dva.
Myslím že v našem městě gay klub není
a do jiného města se sama nedostanu
@kristynava psala jsem ti sz, jsem z Brozánek je to cca 2km do Mělníka, tak se ozvi ![]()