Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kristynava
Mě přijde, že takhle v dospělosti už se ty kamarádky hledají těžko… Nejlepší je, když ty lidi znáš od dětství, nebo alespoň ze školy. Takové ty hluboké vztahy už se pěstují hůře, hlavně ta důvěra.
@hehehe to máš naprostou pravdu. Třeba nějaká kamarádka přijde až to budu čekat nejméně
@Bůča píše:
@Bondgirl007 zjistila jsem, ze jsem skutecnyho kamarada mela jen jednohozbytek pomluvil za zady. a ty lidi jsou jeste nastvani, kdyz se s nimi prestanete stykat nebo reknete co se vam nelibi. lidi prichazej a odchazej no. to je zivot
Cim jsem starsi, tim to vnimam podobneji. Nerekla bych, ze jsou vsichni spatni, ale ja jsem proste jinde, no…taky jsem si takhle odstrihla dobrou kamaradku jen proto, ze jsem byla uprimna
Ale proste takova ta kamoska typu," cau, nezajdeme na kafe" nejlepe taky s ditkem, ta proste neni a chybi mi. Svou nej kamaradku mam a predpokladam, ze ji budi mit navzdy. Ale nevidame se moc casto, bydli v jinem meste ![]()
Je těžké najít si dneska upřímné pratele.
Já jsem se od jisté doby uzamkla před celým světem, žiju jen pro moje děti a manžela. Kamarádky moc nehledám, protože nikomu nevěřím. Někoho poznáte, otevřete na mu svou duši a on vám vrazi kudlu do zad. Takže… Jestli není někdy lepší být sám. I když je někdy smutno - ale už vám nikdo neublíží
@MaminkaLucka píše:
Je těžké najít si dneska upřímné pratele.
Já jsem se od jisté doby uzamkla před celým světem, žiju jen pro moje děti a manžela. Kamarádky moc nehledám, protože nikomu nevěřím. Někoho poznáte, otevřete na mu svou duši a on vám vrazi kudlu do zad. Takže… Jestli není někdy lepší být sám. I když je někdy smutno - ale už vám nikdo neublíží
Ale co kdyz nekdy nebude manzel, deti odejdou…?
@Bondgirl007 píše:
Vždyť taky není, přes týden není doma. Je doma jen o víkend. Takže mám jen děti a že vyrostou to je mi jasné.
Neříkám, že mi takový život bez kamarádů vyhovuje, mám známé ale kamarádka to je člověk, který o mě ví všechno a to už radši ne
@Bondgirl007 píše:
toho se taky dost bojim zatim mě prcek potřebuje ale s každým rokem míň a míň… Manžel je sice fajn, ale nepokecam si s nim o ženskejch věcech… to same má on já mužskejm problémům nemůžu rozumět…
@kristynava nejlepší je mít takového manžela jako mám já - všechno si říkat a že by nepochopil ženské téma? Klidně se mnou bude chodit po drogerii a vybírat pudr, pak si dáme rodinný oběd a večer vášnivou noc a to všechno v jedné osobě. Tak být to mělo být mít v partnerovi kamaráda i milence zároveň. Vystačí mi za všechny.
@MaminkaLucka @kristynava Tak v postate prahneme kazda po tom stejnem-najit kamaradku, zpriznenou dusi…jak moc do hloubky si ji clovek necha vpustit do zivota, to uz je dost individualni. Ale rozhodne je to prirozene, ze se zenska potrebuje nekde vykecat-jinde a s nekym jinym, nez s manzelem, popr. se svou mamkou. Kde na tu spravnou narazit, to nevim ![]()
Nejlepsi kamoska je chlap. zensky jsou slepice. pardon, ale jsme ![]()
@Bůča na jednu stranu je to pravda, ale problém je v tom, že to většinou špatně snášej partnerky těch chlapů.
@Bondgirl007 píše:
@MaminkaLucka @kristynava Tak v postate prahneme kazda po tom stejnem-najit kamaradku, zpriznenou dusi…jak moc do hloubky si ji clovek necha vpustit do zivota, to uz je dost individualni. Ale rozhodne je to prirozene, ze se zenska potrebuje nekde vykecat-jinde a s nekym jinym, nez s manzelem, popr. se svou mamkou. Kde na tu spravnou narazit, to nevim
A já ani s tou svou mámou nemluvím… Protože že mě vždycky tahala jen peníze. A záviděla mi můj život.
@MaminkaLucka píše:
@kristynava proto musíš být ty ta jeho partnerka
tak to bych se musela rozvést abych našla chlapa kterej se mnou bude chodit rád nakupovat. a to nechci. Muj manžel je super má mě rád, děti taky. Dělá vše proto, aby jsme byli spokojený a v současné době plní můj sen, ale rozhodne to neni moje kamaradka. Říct mu můžu všechno, ale není to ženská spustu věcí chápat nemůže stejně jako já nemůžu chápat jeho.