Jsem bez kamarádů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
653
11.4.17 10:55
@zudina píše:
Taky nemam kamaradky. Postupne jsem se zmenila a prestala vyhledavat ty lidi co predtim a nove jsem nenasla. Ale nejak jsem se s tim smirila.

Presne muj pripad! V zivote jsem se trochu posunula jinam a spousta kamaradu proste odesla s mym starym zivotem…novi taky zatim nikde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
11.4.17 10:56

@sara1000 Skoda ze bydlis na druhe strane republiky…ja jsem z MSK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.17 11:09

Jako dítě jsem měla kamarády asi tak nějak normálně, potom pár kamarádů kteří se se mnou bavili jen protože jsem měla peníze (jsem z celkem zajištěné rodiny), někteří se se mnou kamarádili protože jsem měla auto a když bylo potřeba byla jsem ochotna odvézt. Z dětství mi zůstala jedna kamarádka se kterou jsme se rozešli názorově nedávno. S ostatními si občas napíšu a to je vše. Tím chci říct že jsem se mnohokrát spálila. Už během dospívání jsem si řekla že asi přitahuju špatný lidi a hledání kamarádů jsem vzdala, můj problém je tom že jsem náročná a vždy když zjistím že mi někdo lhal byť jen v maličkosti už k němu nemám důvěru.
No a nakonec mi život přihrál do cesty tři super kamarády se kterými se stýkáme denně a výborně si rozumíme, máme společný koníček, jezdíme solu po závodech atd.
Dva z nich jsou homosexuálové a třetí má jednu zvláštnost se kterou asi není jednoduché žít, ano může to být někomu divné, ale nikdy jsem si s nikým tolik nerozuměla a také jsem se spoustu věcí v životě naučila. Jsou to lidi absolutně bez předsudků a totálně otevření, až to může někomu možná vadit.
Co tím chci říct? Asi jen to že člověk někdy hledá přátele ve špatných vodách a když už to vzdá tak mu život přihraje do cesty kamaráda kterého by absolutně nečekal.

Barča.

• Citovat
  • Upravit
81
11.4.17 11:12
@hudečice píše:
@kristynava a odkud jsi? Dneska končím v 17, pojď na pivko.

na pivo chodim rada :D Ale pochybuju že by jsme bydlely ve stejném městě. Já jsem z Mělníka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
11.4.17 11:13

@Bondgirl007 zjistila jsem, ze jsem skutecnyho kamarada mela jen jednoho :think: zbytek pomluvil za zady. a ty lidi jsou jeste nastvani, kdyz se s nimi prestanete stykat nebo reknete co se vam nelibi. lidi prichazej a odchazej no. to je zivot :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
11.4.17 11:16
@Anonymní píše:
Jako dítě jsem měla kamarády asi tak nějak normálně, potom pár kamarádů kteří se se mnou bavili jen protože jsem měla peníze (jsem z celkem zajištěné rodiny), někteří se se mnou kamarádili protože jsem měla auto a když bylo potřeba byla jsem ochotna odvézt. Z dětství mi zůstala jedna kamarádka se kterou jsme se rozešli názorově nedávno. S ostatními si občas napíšu a to je vše. Tím chci říct že jsem se mnohokrát spálila. Už během dospívání jsem si řekla že asi přitahuju špatný lidi a hledání kamarádů jsem vzdala, můj problém je tom že jsem náročná a vždy když zjistím že mi někdo lhal byť jen v maličkosti už k němu nemám důvěru.
No a nakonec mi život přihrál do cesty tři super kamarády se kterými se stýkáme denně a výborně si rozumíme, máme společný koníček, jezdíme solu po závodech atd.
Dva z nich jsou homosexuálové a třetí má jednu zvláštnost se kterou asi není jednoduché žít, ano může to být někomu divné, ale nikdy jsem si s nikým tolik nerozuměla a také jsem se spoustu věcí v životě naučila. Jsou to lidi absolutně bez předsudků a totálně otevření, až to může někomu možná vadit.
Co tím chci říct? Asi jen to že člověk někdy hledá přátele ve špatných vodách a když už to vzdá tak mu život přihraje do cesty kamaráda kterého by absolutně nečekal.Barča.

mas pravdu :palec: mozna prave ti zvlastni lide, pro vetsinu lidi divni, jsou nejmin zaujati a nemaj ty predsudky. protoze si zazili svy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.17 11:17
@kristynava píše:
na pivo chodim rada :D Ale pochybuju že by jsme bydlely ve stejném městě. Já jsem z Mělníka

Daléééko, tady Přerov :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
11.4.17 11:22

@Bondgirl007
To je skoda, to leda tak na dovolenou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
11.4.17 11:23

Tady Jihlava, kdyby někdo chtěl rozšířit sociální kontakty, hlásím se. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
11.4.17 11:24

Ja taky hledám nějakou kamosku :lol: Ale v Litovli asi nikdo nebydlí :mrgreen:.Všichni co se znají, tak si vystačí a JÁ se taky nevtiram.Taky sem sama :,( No ale uz to neresim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
11.4.17 11:28
@Ice79 píše:
Ahoj, a přítele či rodinu nemáš? Taky bych si to nebrala osobně. Dneska je doba, kdy jsou lidi v kontaktu hlavně na netu. :nevim: Což je smutné. Buď sama sebou, usměvavá, veselá a na okolí se vykašli. Lidi si všimnou. O stále zamračenou, věčně něco řešící osobu nikdo moc nestojí. Držím palce! :hug:

Mám manžela a rodiče ale s manžem se poslední dobou moc nevidíme a když se náhodou potkáme tak je tak unavený že ho raději nechám ať si odpočine a je i z té únavy dost podrážděný a mamka je fajn jen se s ní nedá bavit o všem a to co mě trápí jí raději neříkám, vše moc řeší a dělá si starosti i z věcí ze kterých by nemusela… Většinou mi nevadí když nemám kamarády, dělám hold vše sama a snažím si to maximálně užít, ale občas přijde chvíle kdy je mi smutno a mám i pocit jako že jsem k mičemu, když o mě nikdo nestojí ( když neberu blízkou rodinu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
11.4.17 11:30

@klarushka jsem z Mělníka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
11.4.17 11:30

S kamarády to mám podobně. Mám jednu kamarádku, velmi dobrou s kterou se vídám, asi tak jednou za měsíc. Je to spolužačka z VŠ. Ona ale pracuje, já jsem na RD. I tak mi chybí někdo, s kým bych pokecala, nejen o dětech, ale i o všem možném. A prcci by si hráli, bylo by to fajn :) Já jsem z hlavního města.. tak kdyby někdo byl odsud, hlásím se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
11.4.17 11:33

@kristynava
Mě přijde, že takhle v dospělosti už se ty kamarádky hledají těžko… Nejlepší je, když ty lidi znáš od dětství, nebo alespoň ze školy. Takové ty hluboké vztahy už se pěstují hůře, hlavně ta důvěra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
11.4.17 11:37

@hehehe to máš naprostou pravdu. Třeba nějaká kamarádka přijde až to budu čekat nejméně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová