Jsem divná - stále u počítače...?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
27.1.11 17:37
Angua píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Naopak.Já sem z města a na pc jsem pořád.Brzy se stěhuju do domu a mám v plánu se na pc vykašlat.Venku běhat mezi panelákama,uskakovat před hovnama a autama mě už nebaví,tak sem radši doma,ale až budu mít svou zahradu k pc pujdu jen za deště a v noci :lol:
Si to nemaluj, já už jsem spřádala plány na noťas a wifinu, když malý spal v kočárku pod stromem, já jsem seděla venku na lavičce a pila kafíčko… Jenom ten noťásek chyběl :lol: :lol: :lol:

Uf, já byla ráda, že jsem pošplíchala zahradu roundupem :mrgreen: Sotva jsem to dodělala, bylo mrně vzhůru a rozhodně mě plít plevel nenechalo 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
27.1.11 17:37
valkil píše:
Vůbec nejsi divná. A ptát se mamin, co přispívaj sem na e-mimino je skoro zbytečné, protože většina z nás tady trávíme moře času :)

Souhlasím :palec:
potkávám tady ty samé tváře :mavam: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
27.1.11 17:39

chuanitko, hrozná droga byla Second life. Na tom jsem ulítávala, když byla starší cácorka ještě mimino. Když byl :srdce: na noční, byla jsem schopná tam trávit celou noc :oops: Pak jsem si musela dát přísný zákaz a se SL jsem sekla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
27.1.11 17:44

chuanitko - já se vykašlala na postřik a vyšprtávala trávu z chodníku růčo - už nikdy více :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.1.11 17:53
consi píše:
chuanitko, hrozná droga byla Second life. Na tom jsem ulítávala, když byla starší cácorka ještě mimino. Když byl :srdce: na noční, byla jsem schopná tam trávit celou noc :oops: Pak jsem si musela dát přísný zákaz a se SL jsem sekla :roll:

To neznám, ale vypadá to, jakože se dá vytvořit dobrá závislost :lol:
Já ujížděla na World Of Warcraft :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.1.11 17:55

Consi, jak víš, že spal pod ořechem? :mrgreen: Bohužel jsem nedopředla, noťas nemám, ale u stolního PC si můžu otevřít okno :lol:

Chuanitko, u nás se stará o zahradu moje mamka, tak se jí do toho nepletu :mrgreen: Ale až budu mít vlastní, je možné, že nebudu mít čas :think: :lol:

Jéžiš, ruční vydloubávání trávy, to je hnus, to jsme dělali na základce v pozemkách :roll: :zed: Nikdy více :mrgreen:

Já jsem též bývalá pařmenka, v těhotenství jsem rozehrála Oblivion a půl roku po porodu jsem ho nedohraný potupně odinstalovala :lol: :lol: :lol: Ale teď už by to zase šlo, aspoň po večerech :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
27.1.11 17:58
chuanitka píše:
consi píše:
chuanitko, hrozná droga byla Second life. Na tom jsem ulítávala, když byla starší cácorka ještě mimino. Když byl :srdce: na noční, byla jsem schopná tam trávit celou noc :oops: Pak jsem si musela dát přísný zákaz a se SL jsem sekla :roll:
To neznám, ale vypadá to, jakože se dá vytvořit dobrá závislost :lol:
Já ujížděla na World Of Warcraft :oops: :mrgreen:

http://www.secondlife.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
27.1.11 18:00

Angu, však taky na mně koukali jako na blázna :-D Já měla otlačený kolena od dlažby a měla chuť se na to vykašlat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.1.11 18:03

Angu, proč jsi to odinstalovala? :mrgreen: Já stále doufám ve světlé zítřky, jednou za měsíc WOW zapnu a chvilku si pohraju, aby mně nesmázli postavu. A těším se, až třeba Markét odjede na tábor a já pořádně zapařím :mrgreen:

Consi, už jsem na to mrkla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
27.1.11 18:05

chuanitko když mrknu na Markétčin věk, tak to si ještě dlouho nezapaříš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.1.11 18:06

Chuanitko, vy už to nebohé dítě v létě posíláte na tábor? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.1.11 18:09

Consi, naděje umírá poslední :mrgreen:
Angu, zatím ne, ale dobrej nápad, zkusím ji někam udat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
27.1.11 23:57

Tak já jse na tom podobně :pankac: syn chodí do 1 třídy- a je v poho. K tomu 3 letá rozárka a ta je moc hodná. Pracuju na PC takže k tomu mám blízko :oops: ale až když je doma vše ok.Jinak taky chodíme cvičit plus vozím syna na kroužky škola atd.Ale už se těším na jaro až budeme víc venku!! A dloubat trávu mezi chodníkem je hnus!! Také jsem k tomu byla v mládí nucena :pocitac: :mavam: Když budeš chtít jukni na moje stránky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
28.1.11 10:32
Hanka1 píše:
lumáťa píše:
Anonymní píše:
Je mi trapné, to sem psát a ptát se vás, ale už nevím. Mám skoro 10 měsíční holčičku, která je přes den celkem hodná, a já co udělám je jen, že uvařím, umyju nádobí. (peru až o víkendu a vysávání je v pátek), tak jsem vlastně skoro celý den na Pc- pokud teda malá dovolí. Říkám si, že když mi to vlastně takhle dovolí, tak by chtělo dělat něco lepšího než být na Pc. Já si tam hledám ohledně hubnutí, protože to potřebuju jako sůl, ale stejně jsem se k ničemu ještě nedokopala. Nemám prostě žádné koníčky, které bych dělala místo PC. Jsem jediná nebo je nás víc ?
Stále na to myslím a opravdu to nemůžu pochopit… kdyby zakladatelka napsala odkud je a kolik jí je let ? Pokud je z vesnice nebo hodně malého městečka…to by se dalo pochopit, že tam žádné vyžití nemá ? Možná má málo serotoninu, radosti ze života. Všechno se dá řešit :-D
Už jsem to tu někde psala, já si rodinu schválně pořídila ve velkém městě a kvůli tomu se sama stěhovala přes půlku republiky. V městě je obrovské množství vyžití, nejen pro maminku na md, ale i pro děti - od batolat až po školáky. Od zoo přes muzea až po divadýlka, cvičeníčka, dětské koutky, Človíčkov..... Všude blízko, metrem jsem všude za chvilku i s kočárem… Nedovedu si představit trávit md na vesnici. Na vesnici máme chalupu a znám tam maminky na MD. Je tam hezká příroda a jsme tam téměř každý víkend. Ale teď v zimě, je na vesnici horší vzduch než v Praze. Všichni topí uhlím nebo dřevem a ten kouř z komínů a smrad…to je hrozný.

a my se prave kvuli deteme odstehovali z sirsiho centra Phy na vesnici - no ale je to 15 minut autem na konecnou metra…nejakou polosamotu bych nebrala…Navic vetsina lidi tu topi plynem, takze vzduch je tady cisty a jestli tu nekdo topi drevem, tak maximalne v krbech…

Ale jeste zive si pamatuju vyhybat se s kocarkem psim hovnum a to jsme to do Stromovky meli pres jednu krizovatku…takhle od jara do podzima vypustit deti na zahradu je neocenitelne, navic ve vesnici, kde je obcanska vybavenost (skolka, obchod, posta, Sokol apod.), akcni obcanske sdruzení, ktere minimalne kazdy mesic porada najakou akci pro deti a dospele.

Koneckoncu do Phy jezdim kazdy den 10 minut denne do skoly pro starsi dceru, coz mame i s muzem pri ceste do Phy do prace…a i jezdeni po konickach - plavani, kino, vystavy apod. je pohodlnejsi autem k metru nez kodrcani v MHD…navic i pro bezautove maminky je tu dobre PID busove spojeni a u metra je clovek za pulhodky, v Pze u MHD za 15 minut…

A zatim jsme ve fazi, ze si holky tu muzou hrat a jezdit po ulici a nemame o ne strach…

Jinak pres zimu taky vysedavam vic u PC nez kdyz je venku pekne a muzu se hrabat na zahrade, z cehoz vidim vetsi uzitek nez krafani se stejnymi matkami v MC ci uceni sotva zvatlajicich ditek anglictinu. Zlaty Sokol a cviceni matek s detmi - tak se da taky slusne zapotit…

Jde o to jestli clovek tu dobu u pc travi aktivne ci ne…

Co se týče měst a venkova..ono záleží, kde člověk bydlí. Bydlíme u Prokopského údolí na krásném místě a přesto u metra. Před domem obchody, za domem bazén, školka, škola… Měli jsme pozemek v nejžádanější oblasti za Prahou, udělali jsme projekt…ale uvědomila jsem si, že bychom žili jen jako řidiči a taxíkáři svých dětí. Zahrada je super, jenže v týdnu si jí rodiče ani děti příliš neužijí. Rodiče do šesti v práci, děti ve školce nebo v družině…v podstatě v týdnu bychom do domečku jezdili jen přespávat :-( A potom o víkedech tě to nutí být stále doma - povinnosti od úklidu až po sekání trávy… Já o víkendu ráda s dětmi někam vypadnu, na výlety a různé akce. Proto jsme to přehodnotili a pořídili si nádhernou chalupu na vesnici u Sázavy. Na víkendy jezdíme tam, děti jsou v přírodě, sledujeme tam všechny akce - na hradech, zámcích, pohádkové lesy, letecké dny… atd. Když nechceme, nejedeme. Je tam tak krásně, že tam trávíme i dovolenou. Děti mají kamarády sousedy, kteří mají hospodářství - mají krávy, prasata, kozy, slepice, králíky…děti s nima jezdí traktorem na seno,…ví, že slepice snáší vajíčka…atd atd. Pro nás i děti je tahle varianta nejlepší !!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
28.1.11 10:44
KRML píše:
Tak já jse na tom podobně :pankac: syn chodí do 1 třídy- a je v poho. K tomu 3 letá rozárka a ta je moc hodná. Pracuju na PC takže k tomu mám blízko :oops: ale až když je doma vše ok.Jinak taky chodíme cvičit plus vozím syna na kroužky škola atd.Ale už se těším na jaro až budeme víc venku!! A dloubat trávu mezi chodníkem je hnus!! Také jsem k tomu byla v mládí nucena :pocitac: :mavam: Když budeš chtít jukni na moje stránky :palec:

Koukala jsem na tvé stránky…no když vidím, že při hubnutí není nutné cvičit…je to absolutní nesmysl a hned tomu přestávám důvěřovat :pocitac: Žádné zázraky na hubnutí bez cvičení a úpravy stravy nikdo zatím nevymyslel. To by totiž dostal Nobelovu cenu :lol:
Cvičení není jen o svalech, ale také je důležité kvůli zrychlení metabolismu,… je důležité i z hlediska sebedůvěry, lepší nálady i spánku - což je při hubnutí strašně moc důležité !!! Já tohle studovala a co je tam napsáno…se mi příčí. Holt reklama prodejce, aby nachytal nebohé maminky na md.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí