Jsem divná - stále u počítače...?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
28.1.11 10:52

Kazdy to ma jinak a je dobre ze Vam to vyhovuje takhle. Ja treba nechtela chalupu z duvodu mit dve domacnosti - manzel porad chtel neco na horach kvuli lyzim. Chalupu maji moji rodice i tchani, takze kam jezdit je, ale my radeji jedeme do ciziny, pac aspon neco noveho objevime a nemusime poslouchat tchana, ze by bylo potreba udelat to a to, kdyz to jednou zdedime…ja jsem typ, ze travit potreti prazdniny na jednom miste mne nebavi ac na chalupe v Podkrkonosi je nadherne, to radsi jedeme k mori :roll:

Jinak my si zahradu uzijeme - jednak jsem ted uz tri roky na MD a pokud se budu vracet do sve prace, tak jsem chodila na zkraceny uvazek a ve tri, maximalne pul ctvrte jsem s detma doma a do vecera do osmi si zahradu uzijeme az az. Navic mame ji normalni, zadna extra udrzba - sekat staci jednou za dva tydny a ja to mam jako relax jezdit se sekackou a pozemek cca 1000-1200 metru neni zadny obr na udrzbu, kdyz da se na to v pohode najmout cloveka za stejnou sazbu jako pani na uklid. Ale nas to nastesti s manzelem po bydleni od mala v Pze porad jeste bavi.
Navic diky autozavlaze muze odjet v pohode na mesic pryc (bazen ma nastaveno pousteni filtru taky automaticky a je prikryty, takze taky zadna skoda…

Navic my mame vyhodu rodicu bydlici nedaleko..

• Citovat
  • Upravit
2803
28.1.11 13:30
Hanka1 píše:
Kazdy to ma jinak a je dobre ze Vam to vyhovuje takhle. Ja treba nechtela chalupu z duvodu mit dve domacnosti - manzel porad chtel neco na horach kvuli lyzim. Chalupu maji moji rodice i tchani, takze kam jezdit je, ale my radeji jedeme do ciziny, pac aspon neco noveho objevime a nemusime poslouchat tchana, ze by bylo potreba udelat to a to, kdyz to jednou zdedime…ja jsem typ, ze travit potreti prazdniny na jednom miste mne nebavi ac na chalupe v Podkrkonosi je nadherne, to radsi jedeme k mori :roll:

Jinak my si zahradu uzijeme - jednak jsem ted uz tri roky na MD a pokud se budu vracet do sve prace, tak jsem chodila na zkraceny uvazek a ve tri, maximalne pul ctvrte jsem s detma doma a do vecera do osmi si zahradu uzijeme az az. Navic mame ji normalni, zadna extra udrzba - sekat staci jednou za dva tydny a ja to mam jako relax jezdit se sekackou a pozemek cca 1000-1200 metru neni zadny obr na udrzbu, kdyz da se na to v pohode najmout cloveka za stejnou sazbu jako pani na uklid. Ale nas to nastesti s manzelem po bydleni od mala v Pze porad jeste bavi.
Navic diky autozavlaze muze odjet v pohode na mesic pryc (bazen ma nastaveno pousteni filtru taky automaticky a je prikryty, takze taky zadna skoda…

Navic my mame vyhodu rodicu bydlici nedaleko..

My k moři jezdíme :-D Možná jsi na mým profilu viděla fotky :-D Jezdíme i na hory do Rakouska, Itálie. To, že máme chalupu neznamená, že nemůžeme jezdit i jinam :-D Babičky upřímně závidím, my je nemáme, ale zato nám nikdo do ničeho nekecá :-D cha cha. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.1.11 01:29

Lumato na profily nekoukam, stejne tak jako na fotky koho neznam :lol:
kdyz vam to vyhovuje u Prokopaku proc ne, ja psala ze mne to u Stromovky nevyhovovalo a domek a zahradu si uzivame, konec koncu byt v Praze jsme si nechali a pokud nas to tu casem omrzi nebo holky jako pubertacky budou chtit do Prahy kvuli skolam, konickum a pareni - tak se jednoduse my nebo ony vratime (a budou nam platit najem he he :-D ) Zatim jsou dost male a mame dobrou skolu, kde se da zakonickovat po cely tyden…
no a kecat si od rodicu do zivota nenechame…na to uz jsem dost stara, takze v ramci klidu poustim jednim uchem tam a druhym ven - kdyz teda nemam chut se pohadat… :lol:

• Citovat
  • Upravit
50725
29.1.11 22:33

Já taky nejsem chalupářský typ - mě by nebavilo tam o víkendu dřít a něco budovat a pak si to ani neužít, protože tam nejsem. Proto radši budeme mít barák a co si tam udělám, budu mít u nosu :mrgreen: Navíc mi přijde, že se do chalupy uvalí kolikrát tolik prachů (koupě, rekonstrukce, údržba), že by za to ten barák i byl - když si ještě připočtu, co dávám do bytu…

Ale zas nebydlím ve velkém městě a nepotrpím si na to, abych to měla za kultůrou pár kroků :mrgreen: Tady to mám stejné, ať bydlím v bytě nebo v baráku (okresní město) :lol: Navíc v baráku mám větší klid a nikdo mi nedupe nad hlavou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
29.1.11 22:53
lumáťa píše: …no když vidím, že při hubnutí není nutné cvičit…je to absolutní nesmysl a hned tomu přestávám důvěřovat :pocitac: Žádné zázraky na hubnutí bez cvičení a úpravy stravy nikdo zatím nevymyslel. To by totiž dostal Nobelovu cenu :lol:
Cvičení není jen o svalech, ale také je důležité kvůli zrychlení metabolismu,… je důležité i z hlediska sebedůvěry, lepší nálady i spánku - což je při hubnutí strašně moc důležité !!! Já tohle studovala a co je tam napsáno…se mi příčí. Holt reklama prodejce, aby nachytal nebohé maminky na md.
Lumat'o maš recht. Když vidim hlášku•Můžete stále jíst oblíbená jídla a přesto hubnout musím se začit smát. Lenoší na to léti jako muchy na med :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Hanka1
30.1.11 00:02
Angua píše:
Já taky nejsem chalupářský typ - mě by nebavilo tam o víkendu dřít a něco budovat a pak si to ani neužít, protože tam nejsem. Proto radši budeme mít barák a co si tam udělám, budu mít u nosu :mrgreen: Navíc mi přijde, že se do chalupy uvalí kolikrát tolik prachů (koupě, rekonstrukce, údržba), že by za to ten barák i byl - když si ještě připočtu, co dávám do bytu…Ale zas nebydlím ve velkém městě a nepotrpím si na to, abych to měla za kultůrou pár kroků :mrgreen: Tady to mám stejné, ať bydlím v bytě nebo v baráku (okresní město) :lol: Navíc v baráku mám větší klid a nikdo mi nedupe nad hlavou :lol:

no moje idealni bydleni je domek v okresnim meste Písek - ziji tam pribuzni v domku se zahradou. Kultury je tam dost - divadlo, kina a vsechno u nosu, vcetne strednich skol, navic to okoli a priroda kolem…Do Budejich chvilka cesty, to same na Sumavu…idealni…

Mimochodem dneska jsme byli u tchanu, bydli na Vinohradech - tak jsme dali prochazku na Namesti Miru, tam jsme si koupili listky do Divadla na Vinohradech - behem cesty tam i zpet jsem v teto radoby dle realitek „exkluzivni“ adrese asi petkrat rvala na holky, at daji bacha na bobky. Vedle divadla nablito :poblion: a cestou nas zastavili dva zebrajici bezdomovci…jeste ze aspon bylo krasne pocasi… :lol:

• Citovat
  • Upravit
50725
30.1.11 00:09
Hanka1 píše:
Angua píše:
Já taky nejsem chalupářský typ - mě by nebavilo tam o víkendu dřít a něco budovat a pak si to ani neužít, protože tam nejsem. Proto radši budeme mít barák a co si tam udělám, budu mít u nosu :mrgreen: Navíc mi přijde, že se do chalupy uvalí kolikrát tolik prachů (koupě, rekonstrukce, údržba), že by za to ten barák i byl - když si ještě připočtu, co dávám do bytu…Ale zas nebydlím ve velkém městě a nepotrpím si na to, abych to měla za kultůrou pár kroků :mrgreen: Tady to mám stejné, ať bydlím v bytě nebo v baráku (okresní město) :lol: Navíc v baráku mám větší klid a nikdo mi nedupe nad hlavou :lol:

no moje idealni bydleni je domek v okresnim meste Písek - ziji tam pribuzni v domku se zahradou. Kultury je tam dost - divadlo, kina a vsechno u nosu, vcetne strednich skol, navic to okoli a priroda kolem…Do Budejich chvilka cesty, to same na Sumavu…idealni…

Mimochodem dneska jsme byli u tchanu, bydli na Vinohradech - tak jsme dali prochazku na Namesti Miru, tam jsme si koupili listky do Divadla na Vinohradech - behem cesty tam i zpet jsem v teto radoby dle realitek „exkluzivni“ adrese asi petkrat rvala na holky, at daji bacha na bobky. Vedle divadla nablito :poblion: a cestou nas zastavili dva zebrajici bezdomovci…jeste ze aspon bylo krasne pocasi… :lol:

Jj, tak nějak to máme taky - teda v jiném městě :mrgreen: Navíc bydlíme úplně na konci, takže jak vesnice, přitom do města pěšky 10-15 minut…

Příbuzní bydlí v Praze - říkali, že tam chtějí zůstat kvůli kultuře, ale co vím, tak nikde pořádně nebyli 13 let (věk staršího dítěte) :lol: Ne, že by nechodili vůbec nikam, ale vzhledem k tomu, že tam nemají hlídání, tak se možnosti dost tenčí… Takže se mi zdá, že by kultury užili pomalu víc, kdyby bydleli tu, kde by jim kluky pohlídal někdo z rodiny (teda dřív, teď už se částečně hlídají i sami :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
30.1.11 10:10

já jsem tak ráda, že nejsem jediná co snídá u pc a kdo obloží podlahu hračkami, at si pinďa hraje a čumím do toho magického oobdélníu.
je to bezmála pár dnů to říám kamarádce, že se vidíme na celodenní procházce apak si ještě píšeme na icq.. a že mám pocit, že jsem u pc furt.. samo nejsem.. ale mám to ráda.. asi jsem také závislák..
sanžím se doma dělat to co bych měla, ale kdyby se našla víla co to za mě udělá, tak jí bud líbat nohy..

je tak zvláštní, že je vždy na netu co číst, co zkoumat, co hledat..

moc se těším na jaro, že mě to ven bude lákat ještě víc…ale tobudu sotva funět, tak si musím dát bacha, abych neměla zase výmluvu proč čučet do PC..jo také chodíme plavat, budeme chodit cvičit a stále někde pendlujeme po Pze. bohužel jsme v centru a přírody pomálu..

chalupa - to jsem také nechtěla. naši měli chatu, když jsem to viděla, jaký máma měla program týdne: v neděli nás odvšivit, kontrola ukolů, začít prát a vybalovat, pondělí dovyprat, uterý vyžehlit to,středa jiné věci doma, čtvrtek balit a vařit na víkoš, pátek odjezd a tam: nám žrádlo, umýt nádobí, hlídat nás, srovnat nás a tak dál.. takže tahle vidina mi nelákala..ale někdo to naopak má rád :-)

potřebuji prodat asi milion dětských věcí a raději sedím u pc než to někam dát na inzerci :-))
no jinak jsem ráda, že jse si tu postěžovala, jak jsem závislá a opět zde strávila nějaký ten čas :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

někdy si říkám, že by bodl nějaký ten výpadek sítě :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
30.1.11 10:56
Mariee píše: …je tak zvláštní, že je vždy na netu co číst, co zkoumat, co hledat.....někdy si říkám, že by bodl nějaký ten výpadek sítě :-))

Moje řeč :palec:

• Citovat
  • Upravit
2002
30.1.11 13:56
Lena F. píše:
Mariee píše: …je tak zvláštní, že je vždy na netu co číst, co zkoumat, co hledat.....někdy si říkám, že by bodl nějaký ten výpadek sítě :-))
Moje řeč :palec:

jo a jakmile bude výpadek, tak budu šílet a nadávat :pocitac: :zed: :pocitac: :zed: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
31.1.11 14:42
Mariee píše:
někdy si říkám, že by bodl nějaký ten výpadek sítě :-))

Mě chceš zabít, nebo co?!?!?!?!?!?!?! :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
31.1.11 14:46
Anonymní píše:
Je mi trapné, to sem psát a ptát se vás, ale už nevím. Mám skoro 10 měsíční holčičku, která je přes den celkem hodná, a já co udělám je jen, že uvařím, umyju nádobí. (peru až o víkendu a vysávání je v pátek), tak jsem vlastně skoro celý den na Pc- pokud teda malá dovolí. Říkám si, že když mi to vlastně takhle dovolí, tak by chtělo dělat něco lepšího než být na Pc. Já si tam hledám ohledně hubnutí, protože to potřebuju jako sůl, ale stejně jsem se k ničemu ještě nedokopala. Nemám prostě žádné koníčky, které bych dělala místo PC. Jsem jediná nebo je nás víc ?

Mám to stejně, ještě teda PC střídám s hraním na PS3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
31.1.11 14:50

Ale slibuju, že v létě mě tady neuvidíte! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
31.1.11 15:24
RyBANA píše:
Ale slibuju, že v létě mě tady neuvidíte! :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Běda, jak tě tu zahlédnu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
31.1.11 20:51
Johanka83 píše:
Mariee píše:
někdy si říkám, že by bodl nějaký ten výpadek sítě :-))
Mě chceš zabít, nebo co?!?!?!?!?!?!?! :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

blbej nápad, já vím :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky