S kým mluvíte o těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5331
23.2.11 13:04

Ahojky.Mě teda nikdo blbými dotazy nečastuje.V autobuse mě sednout pustili bez říkání. :-D Co to bude - mě říct nevadí pokud nechci tak řeknu -nevím. :mrgreen: Na bříško - cizí lidi teda určitě nechci , ale nikdo tak drzý nebyl.Blízcí mi nevadí.Ale ti se mi k němu jen tak nevrhaj bez zeptání.

Co mi asi nejvíc vadí,když se mi cizí lidi přiblížej k čerstvému miminku.

Mnažel si u prvního vynutil návštěvu známých v 6 nedělí a to jsem teda byla naštvaná. :twisted: naopak rodinu tu blízkou vidím s miminkem ráda .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
23.2.11 17:34
lleennttiillkkaa píše:
J-Zicek píše:
To je přesně tak.Holky co mají děti nebo čekají se nedokážou bavit o ničem jiném než o porodu a o mimčech.Nemyslím to taky nějak špatně,ale je to fakt.
Já doufám,že taková nebudu a budu se bavit i o jiných věcech.
To není pravda, já o tom mluvila pouze když se mě někdo zeptal, protože vím, že ne každýho to zajímá, tak to každýmu necpu. Pokud se mě kamarádky na něco zeptaly, ráda jsem jim odpověděla, ale nkomu jsem nic nevnucovala. Ani o porodu nikomu nevyprávím, pokud se nezeptá. A zrovna tak nemluvím pořád o tom jak moje dítě kaká a papá.

Já taky taková nejsem a ani nechci být,ale víceméně v mém okolí je jich většina,kteří se nebaví o ničem jiném.Tak bojím,abych do toho nespadla.Což si myslím,že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
23.2.11 18:12
J-Zicek píše:
lleennttiillkkaa píše:
J-Zicek píše:
To je přesně tak.Holky co mají děti nebo čekají se nedokážou bavit o ničem jiném než o porodu a o mimčech.Nemyslím to taky nějak špatně,ale je to fakt.
Já doufám,že taková nebudu a budu se bavit i o jiných věcech.
To není pravda, já o tom mluvila pouze když se mě někdo zeptal, protože vím, že ne každýho to zajímá, tak to každýmu necpu. Pokud se mě kamarádky na něco zeptaly, ráda jsem jim odpověděla, ale nkomu jsem nic nevnucovala. Ani o porodu nikomu nevyprávím, pokud se nezeptá. A zrovna tak nemluvím pořád o tom jak moje dítě kaká a papá.
Já taky taková nejsem a ani nechci být,ale víceméně v mém okolí je jich většina,kteří se nebaví o ničem jiném.Tak bojím,abych do toho nespadla.Což si myslím,že ne.

No ono to k tomu holt táhne, protože dítě se stane tvým největším zájmem, takže vlastně nemáš o čem jiném mluvit. Navíc tvoje dítě dělá pokroky, kterýma se ráda pochlubíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
24.2.11 15:36

Tak já jsem v 5.měsíci a musím říct že jsem s některými lidmi taky ztratila společnou řeč už teď… :-?
A když si to tak vezmu tak mě třeba vubec nevadilo když jsem nebyla těhotná mluvit o těhotenství a dětech s kamaradkama co to právě prožívali…ale až ted to chapu…oni proste nemohli mluvit o necem jinem…zili zrovna timhle jako ted ja..
Je asi normalni že člověk když má dite tak má jiné zajmy nez svobodna ženska…
No a co se tyce toho osahavani briska..tak zatim to pred cizima taky schovavam uspesne pod bundou a na bricho mi saha jen pritel a rodina…
Ale taky by mi vadilo kdyby sahal nekdo cizi… :zed:
A na otazky co to bude a kdy to bude mi nevadi odpovidat… :wink:
Ale je to tvoje věc…co chceš říct řekni co nechceš neříkej…ale jak tu mnozí napsali…ty otazky stejne budou padat..tak je lepsi to asi neřešit… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
3.3.11 15:42

Jako - když se někdo zeptá ve kterém jsem měsíci nevadí, jestli bude kluk nebo holka taky ne. Na břicho mi nesahá nikdo cizí(Díky bohu) a třeba od manžela nebo od mamči mi to nevadí. Nejhorší zkušenost mám jak se mě jedna paní zeptala „Jak ti je?Snášíš to?A bliješ moc?“ To jsem teda koukala!Jako by to mělo být něco na obtíž přitom těhotenství je tak krásné. Ale předtím mi taky hodně vadila jedna otázka „snažíte se dlouho?A pořád nic?“ Přišlo mi to jako…co je komu do toho jak často máme sex, a jestli třeba se nám nedaří tak o tom asi taky nechceme mluvit s každým na počkání…

Jinak ty fáze fakt sedí, já nabíhám do dvojky:D Doufám že horší už to nebude. Ráda pokecám, ale ne s každým o všem teda:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí