Jsem divná? Nechci se v práci kamarádit

Anonymní
7.8.24 21:53

Jsem divná ??? Nechci v práci kamarádit

Nejdřív musím zmínit, že nesnáším ženský kolektiv z předchozích zkušeností. Nyní uklízím v jedné firmě na vrátnici. Chlapi samozřejmě v pohodě. Jedna starší paní taky. Ovšem další ženy, co je potkávám, to je trest. Jedna vyloženě zlá baba, která mi dává najevo, že jsem mladá a nechápe, na co můžu mít invalidní důchod. Když přijdu, ukazuje mi, jak ji obtěžuju atd. Druhá, jednodušší, mele nesmysly a furt se tomu směje. Nejradši bych jí řekla, ať si mě vůbec nevšímá, nestojím o to, nezajímá mě a je mi nesympatická na maximum :mrgreen: Ne, nejsem namyšlená. Chci si jen udělat svou práci, nejlépe v klidu a jít pryč. Čím to je, že 99 procent chlapů je v pohodě a ženský jsou za trest. Nejsem ani studený čumák si myslím. Doma ráda mluvím a s manželem se často smějeme. Jen v práci mě lidi " nezajímají :think: asi jsem exot :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8302
7.8.24 21:55

No a co je na tom nenormální? Mně taky ženský lezou na nervy. Chlapi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22892
7.8.24 21:56

Taky se lépe cítím v mužském kolektivu :lol: ženský jsou drbny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
7.8.24 22:04

Pracovat v mužském kolektivu jsem si vždycky přála. Bohužel, začala jsem v téměř kompletně ženském. V posledních letech se to zlepšuje a je to už téměř vyrovnané.
S chlapy v práci si více rozumím, (i když jsou tam i fajn kolegyně) nejsou to slepičí zadky a nezažila jsem z jejich strany nikdy žádný podraz. Prostě všechno na rovinu a to se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
7.8.24 22:18

Tak s tebou se taky kamarádit nechtějí, tak ti nic nebrání udělat si své a jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
7.8.24 22:37

Nechapu, jak spolu souvisi nazev diskuze a prispevek. V praci se s nikym kamaradit nemusis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
7.8.24 22:47

Jsem učitelka, teď jsem ráda na mateřské. Barák plný učitelek je čirý zlo :mrgreen: učitelé v klidu, ale ty ženský jsou hrozný drbny. Vždycky jsem se zavřela do kabinetu a bylo…jedna tam s drbama jela jak lokomotiva a ostatní se k ní přidávaly, asi je to tak prostě všude, kde je větší kolektiv ženských :mrgreen: takže neřešit a jít si po svém, jinak to asi nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.24 22:50

Mám to úplně stejně. Po zklamání z dlouholetého kamarádství už nemám zájem navázat žádné přátelství, ani si někoho pouštět k tělu. Taky je to tím, že jsem od mala děsnej introvert. Já mám zas problém, že každý za mnou chodí a evidentně by si se mnou rád povídal, ale jak vidí, že se mi nechce vykládat, nebo se svěřovat se soukromým životem, tak jsem pro ně automaticky namyšlená pipina, která si myslí, že je něco víc než ostatní.
Tak to není, mám prostě ráda ticho, samotu, často chodím sama do přírody a užívám si ten klid, tak se cítím nejlíp a šťastná, nabíjí mě to strašně pozitivní energií. Ale jakmile vlezu mezi lidi, tak ji ze mě všechnu vysajou a jsem jak mrtvola. Jinak se svou blízkou rodinou, jsem veselý člověk, co je pro každou srandu.
Teď jsem na rodičovské a úplně se děsím, až budu hledat novou práci a co bude, až zas budu muset mezi lidi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65170
8.8.24 08:25
@Deni.Tr píše: Více

chlapi jsou kolikrát větší drbny než ženský :mrgreen: I víc učitelů (myslím fakt chlapy) je někdy docela masakr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
8.8.24 08:53

Já jsem pracovala v mužském i ženském kolektivu a chlapi byli teda drbny mnohem větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
8.8.24 09:00

To je povahou, nelze říct kdo je větší drbna. Já dělala v obou. Většinu času v mužským, teď jsem v čistě mužským. A někdy mě štvou taky. Stejně jako mě štvaly ženský.

Mě by v zásadě ženský kolektiv nevadil, ale vadí mi, co některý ženský řeší, že pořád mluví, že jsou afektovaný. To já nemám ráda. Ale pokud jsou fajn, bylo by mi jedno, jestli dělám v ženským nebo mužským.

Zakladatelko - divná nejsi, prostě si oddělej práci a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
8.8.24 09:56
@vokishka píše: Více

To jo, ale necítím v tom u nich takovou tu zákeřnost jako u ženských :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65170
8.8.24 10:03

Mam jinou zkusenost, hadky, výhrůžky, naschvaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21310
8.8.24 10:07

Chlapi mivaji uplne ty same spatne vlastnosti jako zeny. I horsi, protoze casteji maji k tomu nafoukle ego. :roll:
Momentalne jsem ve smisenem kolektivu a zenske tam mam v prumeru radsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
8.8.24 10:11

Typický pro učitelky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...