Jsem hodně chaotická

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.7.16 22:26

@Sheelle já jsem pořád pomalá, neorganizovaná, hlavu mám jak věčně ladící rádio… Nic nestíhám a nic nedělám pořádně.
Já se taky vyjadřuju rychle, ale právě až moc rychle, kdy jsou myšlenky rychlejší a pusa to nestíhá. O něčem mluvím, ale myslím už na něco úplně jiného, takže plácám nesmysly.
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.16 22:34

@Aries6 píšu senzamy a taky je úspěšně ztrácím. Napíšu seznam, dám ho do kapsy, ve městě ho tam buď vůbec nenajdu, nebo najdu seznam, který je už měsíc starý a v dubnu dumám nad tím, proč jsem tam psala krém proti omrzlinám (schválně přeháním).
@Ketris ne, protože mě to nenapadlo. Pořád jsem tak nějak brala to, co mi tvrdila moje máma - že to je moje chyba, že jsem bordelář a musím se snažit. Ale nejde mi to, jsem z toho nešťastná a jsem v kruhu. Chvíli se snažím, ale stejně to nejde, jsem z toho unavená, rezignuju, jsem z toho nešťastná a zkusím nějaký jiný systém. Už jsem si i psala na lednici - pondělí - školka čisté věci, vytřít podlahu. Úterý - prát ručníky…
S tím mám taky problém, často peru až když nemáme co na sebe. :zed: :oops: Jasně, denně peru aspoň jednu pračku, ale nikdy se mi tam nepovede dát všechno. Nejhorší jsou ponožky. Během jednoho roku mám doma v tašce asi 50 lichých ponožek :zed: Už všechny kupuju v několika párech a doufám, že je vždycky nějak dám dohromady…

• Citovat
  • Upravit
12225
15.7.16 22:36
@Anonymní píše:
@Aries6 píšu senzamy a taky je úspěšně ztrácím. Napíšu seznam, dám ho do kapsy, ve městě ho tam buď vůbec nenajdu, nebo najdu seznam, který je už měsíc starý a v dubnu dumám nad tím, proč jsem tam psala krém proti omrzlinám (schválně přeháním).
@Ketris ne, protože mě to nenapadlo. Pořád jsem tak nějak brala to, co mi tvrdila moje máma - že to je moje chyba, že jsem bordelář a musím se snažit. Ale nejde mi to, jsem z toho nešťastná a jsem v kruhu. Chvíli se snažím, ale stejně to nejde, jsem z toho unavená, rezignuju, jsem z toho nešťastná a zkusím nějaký jiný systém. Už jsem si i psala na lednici - pondělí - školka čisté věci, vytřít podlahu. Úterý - prát ručníky…
S tím mám taky problém, často peru až když nemáme co na sebe. :zed: :oops: Jasně, denně peru aspoň jednu pračku, ale nikdy se mi tam nepovede dát všechno. Nejhorší jsou ponožky. Během jednoho roku mám doma v tašce asi 50 lichých ponožek :zed: Už všechny kupuju v několika párech a doufám, že je vždycky nějak dám dohromady…

Tal to mě mrzí, ale přece nějak podvědomě musíš vědět, že s tebou není neco v pořádku a vyhledat pomoc :nevim: Nemyslím nějaké psychiatry a takové, ale spíše odborníky, kteří ví, jak tenhle problém vyřešit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
15.7.16 22:37

Kdyby ses na tohle zaměřila, tak si myslím, že by ti někdo zvládl pomoci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.16 22:41

@Ketris napadlo mě to, navrhla jsem to doma, tak mě máma vysmála, že jsem cvok, že by se mi to líbilo a hodilo, abych sváděla svoje problémy na nějakou vadu. Že se mám víc snažit a bude po problému.

• Citovat
  • Upravit
25152
15.7.16 22:43
@Anonymní píše:
@Ketris napadlo mě to, navrhla jsem to doma, tak mě máma vysmála, že jsem cvok, že by se mi to líbilo a hodilo, abych sváděla svoje problémy na nějakou vadu. Že se mám víc snažit a bude po problému.

To mě mrzí. Někam si zajdi a nikomu to neříkej. Uvidíš sama. To, co píšeš není asi úplně normální. A nejdůležitější je to, že ty to sama vidíš a přes všechnu snahu to nedokážeš změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.16 22:44
@Anonymní píše:

opravdu jsi to samé co já…také nedám nikdy prát všechny páry dohromady…už mě napadlo někam si s tím zajít, ale kam? Mám přijít k praktikovi a říct " jsem úplně jak pitomá, dejte mi na to něco "? ani netuším kdo tyhle problémy řeší…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.16 22:52

Zajimave. Ja mam uplne opacny problem. Sobe a dceri pripravuji obleceni den predem. Kazdy den pred a po vychazce kontroluji tasku zda tam mam vse co je potreba. Do obchodu chodim jen s nakupnim seznamem. Vse si zapisuji do kalendare. Vim presne co kde co mam. Boty, klice atd. musim mit neustale na stejnem miste. Premyslim predem jake povleni povlecu atd. Taky to neni prijemne :/ Jsem s nekym na kave a v hlavne mam jen zda jsem doma vse poklidila :(

• Citovat
  • Upravit
12225
15.7.16 22:54
@Anonymní píše:

Kašli na mámu, hlavní je, že ty sama si tohle uvědomuješ a to je hlavní krok!! Zkus si více pohledat na netu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
15.7.16 22:55

Mám to stejně. Začínám se o to docela zajímat. Vypadá to na neléčené adhd. najděte si stránky o adhd u dospělých, hodně to pomůže pochopit. Já zas vše ztrácím čepičky, klíče bezmyšlenkovitě to nekam dám a nevím kam. všude mám chaos a nedokážu udržet pořádek i když se snažím. zajdete si za psychiatrem, ale není jich moc kteří se věnují adhd u dospělých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
15.7.16 23:00

Soucitim, ze zakladatelky jsem se dostala @masinka69

A myslim, ze deti me dostavaji nekam mezi a nebo zpet?
Me teda pomohly seznamy, a vyhazela jsem zbytečnosti, mame velmi stroze zařízený byt. Zatim to funguje. Snazim se delat hodne manualni praci, u ktere se nemusi přemýšlet, a trenuji jak se soustředit na jednu vec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.16 23:02

@Ketris to bylo před 10 lety, kdy to ovlivňovalo jen mě, pak jsem to zazdila, ale přijde mi to čím dál horší. Ale vždycky když mám cuky se někam objednat, si vzpomenu na ni…
Pořád něco hledám - mobil, klíče, kapesník, boty… Než vyjdeme z domu, tak tu je chaos, protože musím všechno najít.
Přitom dítě je nejpořádnější ze třídy ve školce, pozná si věci, nikdy tam nic nezapomněl a dokonce si nosí i svoje věci :lol: Aspoň že v tomhle není po mně.
Zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
2292
15.7.16 23:23

Znam takkoveho cloveka, a budes se divit je to dokonce doktor vlastne uz docent, i deti nechal v obchode. Nastesti am zenu ktera ho koriguje, ty mas evidentne muze co ti pomaha :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
16.7.16 01:31

Každý sme nejaký :nevim: V niečom sme nič moc a v niečom sme dobrí.. Väčšinou sa manželia potom navzájom dopĺňajú.. aspoň u nás je to tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.16 07:56

@Deborah no jasne, ale tohle negativne ovlivnuje me a celou rodinu. Chlap me nemuze porad stat za zadkem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová