Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahojte bydlim s přitelem on je na pracáku,+ má invalidní důchod Já mam zatim invaldni také 1.stupen nedávno jsem nastoupila do práce cca 14 dní hned po škole Přitel skoro vše platijá se na nic pomalu nezmůžu malokdy zaplatim kino bazen apod přitel to plati časteji vše mi koupí Čekam na výplatu z prace už je mi trapně se nechat od něho živit nejradši bych se propadla hanbou ale po mé vyplatě ji bude chtit hned celou
nevim co a jak
Hele, proč bys mu měla odevzdávat výplatu? To by se mi nelíbilo. Buďto se dohodněte, kdo bude co platit a jakou částkou. Nebo hoďte svoje peníze na jednu hromadu a z toho ty věci plaťte. Jestli máš práci jen 14 dní a ještě máš ID pouze prvního stupně, tak si přece nemáš za co moc vyskakovat. Není třeba se za to stydět. Od toho ti chlapi jsou, aby nás zvali na rande a trochu rozmazlovali ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte bydlim s přitelem on je na pracáku,+ má invalidní důchod Já mam zatim invaldni také 1.stupen nedávno jsem nastoupila do práce cca 14 dní hned po škole Přitel skoro vše platijá se na nic pomalu nezmůžu malokdy zaplatim kino bazen apod přitel to plati časteji vše mi koupí Čekam na výplatu z prace už je mi trapně se nechat od něho živit nejradši bych se propadla hanbouale po mé vyplatě ji bude chtit hned celou
nevim co a jak
To ti jako zabaví všechny peníze až dostaneš výplatu?
@Imamother Myslíš, že jí má za co rozmazlovat, když sám je na pracáku a má ID?
Ovšem se zbytkem souhlasím, takhle důležité věci jako finance by si měli mladí lidé řešit nejlépe před sestěhováním.
@unuděná Tak nevíme, jak dlouho je na pracáku, ale pořád má o dost víc než ona.
@Imamother píše:
@unuděná Tak nevíme, jak dlouho je na pracáku, ale pořád má o dost víc než ona.
Tak ona pracuje 14 dní. Asi to bude vypadat jinak, když jí zůstane důchod a ještě bude vydělávat. Jestli dá všechno jemu, tak potěš koště.
Já nikdy nic neodevzdávala. Když jsme spolu chodili. Byl čas kdy jsem byla bez práce tak platil on. Když pak přišel o práci on platila jsem já. Když jsme začali bydlet tak zálohy napůl. Jídlo nastřídačku. Na dovolenou jsme se skládali stejnou nebo podobnou částkou. Vlastně to takhle fungovala až do mé mateřské od té doby co máme děti máme jeden účet a hospodaříme spolu.
@Anonymní píše:
Ahojte bydlim s přitelem on je na pracáku,+ má invalidní důchod Já mam zatim invaldni také 1.stupen nedávno jsem nastoupila do práce cca 14 dní hned po škole Přitel skoro vše platijá se na nic pomalu nezmůžu malokdy zaplatim kino bazen apod přitel to plati časteji vše mi koupí Čekam na výplatu z prace už je mi trapně se nechat od něho živit nejradši bych se propadla hanbou ale po mé vyplatě ji bude chtit hned celou
nevim co a jak
Nechápu, proč by jsi mu měla odevzdávat celou výplatu. Prostě až budeš vydělávat, tak mu taky přiměřeně na všechno přispěješ. A můžeš ho pozvat třeba někam na večeři za to, že tě podržel, když jsi neměla peníze. To je ve vztahu normální. ![]()
Ahoj, chápu správně, že to bereš tak, jako že mu to dlužíš? Tak si zkus zodpovědět pár otázek - vyčítá ti to, chce to po tobě zpátky? atd. Pokud ne a dělá to pro tebe rád, tak si to nevycitej. Udělej maximum pro to, abys mohla do domácnosti taky něco přispět a hlavu vzhůru. Pokud ale posloucháš neustále narážky, poznámky a pak tě při výplatě nemilosrdně skásne, zamyslela bych se nad tím, zda takový vztah má smysl. Máte si být navzájem oporou v dobrém i zlém.