Jsem mimo já, nebo on?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3681
4.2.15 14:13

Mimo jsi ty :)
Tvoje karbenatkova odpoved je na pest a to, ze se furt musis ujistovat, jstl je vše ok, je na palici. Proc to delas? Mas obavy, ze pro nej nejsi dost dobra? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
4.2.15 14:14

Jsi mimo ty. Trochu se mi zdá, že trpíš nedostatkem sebedůvěry a svými dotazy a řečmi neustále podsouváš příteli, že by s tebou měl být nespokojený, že by mu mělo něco vadit a když nevadí, tak je to divné a proto ti to nedá se nezeptat.
Na místě tvého přítele bych reagovala úplně stejně, takové řeči by mi taky dokázaly spolehlivě zkazit chuť k jídlu, lhostejno na tom, jakým tónem a jak moc vtipně jsi to řekla, ta konkrétní věta je v dané situaci prostě úplně pitomá a mimo. Neustálé vyptávání se, jestli je všechno OK je dost otravné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
4.2.15 14:15

Já souhlasím s tím, že ptát se pořád, jestli je všechno v pohodě, je na palici…
ale s karbanátkovou story budu asi divná, ale taky se občas takovym tim, nevim, jak to napsat, tónem, z kterýho je poznat, že to neni myšlený vážně :mrgreen: škádlíme s přítelem (a vůbec s celou rodinou) a ještě se mi nestalo, že by kvůli tomu někdo po někom vyjel… a že by chlapi nerozeznávali tóny, to mi taky nepřijde… ale zakladatelčin přítel takovou zábavu zřejmě nebere, takže neni nic jednoduššího než to prostě nedělat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

předem se omlouvám za anonym, snad pochopíte a předem děkuji za názory.

S přítelem jsme něco málo přes rok a chvilku spolu bydlíme, o to ale nejde.
Mám z něj pocit, že nedokáže uznat chybu, a že je hrozný cholerik. Naštve se kvůli takovým prkotinám.

Nevím proč, ale mám nějak naučené se pořád ptát jestli něco nechce, jestli je vše ok apod. a hrozně ho to štve. Už jsem se odnaučila mu pořád něco nabízet, když mu to lezlo krkem, ale to jestli je vše ok, jsem ještě neodbourala. Každopádně si nemyslím, že to je důvod k tomu, aby byl na mě hnusnej.

Včerejší story: Jsem marod (nic vážného) a tak jsem mu udělala večeři, aby měl jídlo až přijde z práce. Zeleninové karbanátky a jeden jsem uplácala do tvaru srdce, a když se toho všimnul tak mi hezky mile řekl: „jeee tys mi udělala jeden srdíčkovej? :)“ a já na to: „no a proč neee, vadí nebo co? :D“ jasně mohla sem říct třeba, „anooo, to je z lásky“ ale prostě jsem něco plácla automaticky a nepřemýšlela jsem nad tím, bylo to ale řečený s milým tonem a byla to spíš řečnická otázka… následoval jeho protáhlej xicht oči v sloup a totalne hnusným tonem mi řekl: „ježišmarja, to se už jako nesmim ani na nic zeptat nebo co?!!!“

přišlo mi to hrozně líto, ja se tam patlám s karbanátkem, aby vypadal jak srdce, a on to takhle musí zabít… neřešila sem to, protože s ním se tyhle věc moc řešit nedají, začne mi vysvětlovat, že to vubec hnusnym tonem nerekl, a že sem ja měla hnusnej ton atd.

Myslela jsem že to rozdejchám do rána, ale ne. Tak sem mu napsala jen zpravu a doted to resime.. on si mele svou, ze musim chapat ze ty my vecny dotazy jestli je vse ok apod. ho proste vytaci.
Mně by stačilo říct, že to tak nemyslel, a bylo by to vyřešený.

Mám z něj pocit, že za všechno furt mužu já a myslím, že to není dobrej krok k tomu, aby vztah fungoval, házet vše na toho druhýho a nějak se mi to nedaří mu vysvětlit.

Pište mi cokoliv, podobný zkušenisti, jestli ste našli řešení nebo názory na to, jestli sem mimo spíš já nebo on.

Dík všem

rešíte číčoviny, co na to říct.. vaše starosti bych fakt chtěla mít :mrgreen: chováš se jak jeho matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
@Gorlami píše:
Mimo jsi ty :)
Tvoje karbenatkova odpoved je na pest a to, ze se furt musis ujistovat, jstl je vše ok, je na palici. Proc to delas? Mas obavy, ze pro nej nejsi dost dobra? :nevim:

Taky mi to tak přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16099

Jako celek mi to přijde tak, že on užnení tak zamilovaný jako na začátku, ty to z něj cítíš, a snažíš se neustále „posilovat vztah“ tím, že se chceš ujistit, jestli je všechno v pořádku, jestli se nic neděje, čímž ovšem děláš vztahu medvědí službu a docílíš opaku. Urazí se? Tak ho nech být, dopřej mu tolik času, kolik potřebuje, aby ho to přešlo, a hleď si svého, nepiš, nevyptávej se.
Ty jsi prostě ten dusící, vztahovačný typ, a někomu to nesedí, cholerikovi obzvlášť ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
4.2.15 14:16
@Anonymní píše:
zakladatelka.
kde píšu že sem reagovala hnusně. uznavam, že se zvolila blbě dotaz, ale řekla sem to naprosto milym tonem a vtipně. vzhledem k ostatním okolnostem myslím, že to zbytečně vyhrotil.

všem:
jako ok. díky ostatním za reakce. trochu mi to pomohlo, když vim, že by to otravovalo vic lidi… i když mám pocit, že jste se chytly jen mýho zlozvyku a nereagujete na celek.
nicmene, furt si myslim, že by lidi nedostatky toho druhyho meli trochu tolerovat a nehrotit takovymi extremy. ja to u jeho chyb dělám, a asi dělám chybu, že to samý očekávám od něj :nevim:

taky sem psala, že jedno moje postižení sem se už odnaučila. skoda ze on si nebere k srdci to co mu vytýkám (jinm stylem než on) tak jako já..

Reagovala jsi blbě, ale co, stane se.. co ale nechápu, je ta potřeba řešit to ještě druhý den po SMS…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.15 14:16
@asha píše:
Ton!!! Chlap a ton to nejde dohromady, zapomen, ze to nekdy bude rozlisovat! :mrgreen:

:mrgreen: :palec:
dík, tohle vědět se hodí

• Citovat
  • Upravit
31278
4.2.15 14:17
@Anonymní píše:
zakladatelka.
kde píšu že sem reagovala hnusně. uznavam, že se zvolila blbě dotaz, ale řekla sem to naprosto milym tonem a vtipně. vzhledem k ostatním okolnostem myslím, že to zbytečně vyhrotil.

všem:
jako ok. díky ostatním za reakce. trochu mi to pomohlo, když vim, že by to otravovalo vic lidi… i když mám pocit, že jste se chytly jen mýho zlozvyku a nereagujete na celek.
nicmene, furt si myslim, že by lidi nedostatky toho druhyho meli trochu tolerovat a nehrotit takovymi extremy. ja to u jeho chyb dělám, a asi dělám chybu, že to samý očekávám od něj :nevim:

taky sem psala, že jedno moje postižení sem se už odnaučila. skoda ze on si nebere k srdci to co mu vytýkám (jinm stylem než on) tak jako já..

už tu bylo řečeno, chlapi moc nepobírají ty nuance tónu, zato my je dokážeme probírat shora sdola celé hodiny.
On si z toho vzal to, že ti pochválil jídlo a ty jsi vyjela, jestli mu to jako vadí nebo co.
Já si na to taky doma musela zvyknout, že když např. chci říct ve vtipu nějakou stupidní poznámku, tak buď větu začít frází „Pozor, bude vtip…“, nebo se na to radši vyprdnout…

Jinak bych řekla, že se prostě projevuje klasická ponorka, už jste spolu nějakou dobu, zlozvyky se odkopávají, na druhé straně padají růžové brýle a zjišťujete, že ten druhej taky není ten sladkej zlaťák, co bejval na schůzkách…teď záleží, jak si to doma porovnáte a co očekáváte dál. A to ti tu nikdo z pár řádek a jednoho karbanátkového story asi nepoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Anonymní píše:
zakladatelka.

všem:

Hele ale vztah není bojiště, kdo s koho..jo, taky mě někdy štve, taky mě na začátku enormně vytáčelo, že „žehlit“ musím já, že já ho akceptuju a on mě ne..smiřuju se s tím a pokud se mě jeho připomínka nebo nálada nedotýká fakt osobně, nechám to být..a pokud se mě dotýká, tak si stojím za svým..a musím říct, že to je lepší, kolikrát se mi pak už omluvil a věděl, že to přehnal..
 B.

• Citovat
  • Upravit
546

Necetla jsem celou diskusi, ale co je na te jeho odpovedi spatneho zakladatelko? To byl rekla bych projev nadseni a vdecnosti, jakoze je to pekne..:) Neres tolik.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
4.2.15 14:18
@Anonymní píše:
zakladatelka.

všem:

tak touhle odpovědí jsi to zabila ještě jednou :D asi nechápeš, že tvoje odpověď i s milym tonem prostě vtipná není. Píšeš, že toleruješ jeho chyby, ale sama to do extrému hrotíš. Uf, z tebe bych asi brzo zešedivěla :D Zkus se zamyslet nad vašim vztahem.. Myslíš, že by tebe bavilo takové chování partnera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.2.15 14:18
@Kamkam píše:
Já souhlasím s tím, že ptát se pořád, jestli je všechno v pohodě, je na palici…
ale s karbanátkovou story budu asi divná, ale taky se občas takovym tim, nevim, jak to napsat, tónem, z kterýho je poznat, že to neni myšlený vážně :mrgreen: škádlíme s přítelem (a vůbec s celou rodinou) a ještě se mi nestalo, že by kvůli tomu někdo po někom vyjel… a že by chlapi nerozeznávali tóny, to mi taky nepřijde… ale zakladatelčin přítel takovou zábavu zřejmě nebere, takže neni nic jednoduššího než to prostě nedělat :)

V tomhle pripade a v tyhle situaci ten ton nerozeznaji, nebo spis se o to nesnazi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
4.2.15 14:19
@Electrolux88 píše:
Ja reaguji na celek. Opravdu neni normalni se partnera jak kolovratek porad ptat, jestli neco nepotrebuje :roll: Jsi partnerka, nikoliv jeho gejsa.

A nebylo by to u gejši ještě otravnější? Furt ji ujišťovat, že jsi spokojený a nic ti nechybí a ještě jí za to platit? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
4.2.15 14:19
@Anonymní píše: :mrgreen: :palec:
dík, tohle vědět se hodí

No, je lepsi s tim pocitat, vyjimka mile prekvapi  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek