Jsem mimo já, nebo on?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.2.15 16:13
@Tamaa píše:
@semik7 Jo no..A to by mela brat zakladatelka v potaz, je to rada od muze.. :mrgreen: Ja tak kdysi udelala z vajicka(omelety) srdce a na chleba ve vajicu maluju smajly :mrgreen: Zeptal se me uplne stejne jako muz zakladatelky, ale taky bych tak neodpovedela..Jinak zakladatelko, vsichni to tu myslime dobre, zmen se jeste vic v tomto.Ja jsem asi taky trochu hysterie v urcitych vecech, ale ne v tomot..Pouze tam, kde se to fakt hodi..Muj manza taky jednou upadl spolecenskou unavou 2 dny :mrgreen: Jsemmyslela, ze ho zabiju, a i tak jsme to presli..Tohle jsou kraviny, fakt jo.. :kytka:

k 2. odstavci - já vím. no už je to dobrý. já prave nehistercim, ale mrzelo mě to, jak reagovval. napsala sem mu to, napred sem si vyslechla, ale pak napsal neco v tom smyslu, ze je z prace dycky otravenej tak je jak naslapna mina… :)
tak snad bude udobrujici sex :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
semik7
4.2.15 16:15
@Anonymní píše:
k 2. odstavci - já vím. no už je to dobrý. já prave nehistercim, ale mrzelo mě to, jak reagovval. napsala sem mu to, napred sem si vyslechla, ale pak napsal neco v tom smyslu, ze je z prace dycky otravenej tak je jak naslapna mina… :)
tak snad bude udobrujici sex :mrgreen:
:mrgreen: :palec: tak to má být
  • Citovat
  • Upravit
semik7
4.2.15 16:19
@Anonymní píše:
neštěkala semm. byo to řečený ve srandě.
někde tady už to jedna slečna dobře vystihla, že se tak taky obcas skadlí…nicmene tim nepopiram, ze to byl spatne zvolenej komentar. jen upresnuju, protoze sis to z psanyho slova blbe vylozil.
on byl nastvanej z prace a ja to schytala.uz mi to vysvetlil :)

jj z psaného slova se to dá vyložit všelijak to máš pravdu :)
beru zpět štěkání 8)

• Citovat
  • Upravit
4984
4.2.15 18:09
@Anonymní píše:
asi nejtrefnější odpověd :D dík

nemas zac :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
4.2.15 18:30

Moje mamka to děláš taky..má více chyb, ale ty mi nevadí jako tohle..Sedím, zamyslím se a hned ´´nad čím přemýšlíš´´,nebo ´´co je?´´ Strašně mě to otravuje.Blby,ale vždy reaguji protivně protože mám pocit, že jsem pořád hlídaná..Fakt to je blbý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
4.2.15 18:32

A uvědom si, že chlap i když to řekneš podle tebe pohodovým tonem, tak pro něho je to rejpnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
4.2.15 20:39
@Anonymní píše:
problem je, že ty víš líp jak to bylo, než já, i přesto, že si tam nebyla :)ne nic ve zlym, mohla ses vsimnout, ze tu spouste lidem davam za pravdu, ale tva reakce, kdy mi pises ze sem mu odpovedela hnusne, mi prijde trochu vyvěštěná z koule. proste si jen myslis ze to bylo jak to pises. ja si nepoteebuju ale nic nalhavat. rekla sem mu to milym tonem. pochop to. nemam problem uznat kdyz neco prepisknu a vyjedu, ale tady sem nic takovyho neudelala.

Pokud takto sarkasticky budeš jednat často, tak se na Tebe ten chlap taky jednou může vykašlat, protože žádný chlap nebude chtít doma ženu, které něco pochválí a ona mu sarkasticky odpoví (ač to možná bylo ve srandě, ale on to tak prostě chlap každý nevnímá!!!)… toho chlapa to dlouho bavit nebude…

To, že byl unavený nebo naštvaný z práce může být pravda, ale to neznamená, že na něj musíš být Ty hnusná. Nemohla jsi mu odpovědět normálněji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
4.2.15 22:03

Zakladatelko, myslim, že karbanátková story na sebe strhla moc pozornosti. :D Já třeba znám spoustu chlapů, kteří tenhle „škádlící“ tón chápou a taky se tim rádi baví. Přítel ti sám napsal, že takhle vyjel, protože byl otrávenej z práce. A za rok by sis přece všimla, kdyby tuhle formu vtipů nechápal. Takže myslim, že jen hůř zvládá stres z toho, že ho to v práci nebaví.

Podle mě jsi prostě jen neodhadla, že v tu chvíli se to nehodilo, ale to časem vychytáš a poznáš, kdy přítele radši nechat v klidu (stejně tak s těma otázkama) :nevim:
Mmch. nikde (jestli jsem to nepřehlídla) jsi nepsala, že by ses ho ptala dvacetkrát denně. Já nevím, jestli se ptáš, když přijde přítel z práce, jak se měl, nebo jestli je všechno v pořádku, když máš pocit, že se tváří divně… a on, jak je otrávenej, má problém i s takhle běžnýma dotazama.. Taky se přítele skoro každej den ptám, co bylo v práci nebo když na něčem pracuje, co dělá, jdu si dát jídlo, tak se zeptám, jestli chce taky nandat… atp. a nikdy mě za to ještě nesjel teda… a to si troufám říct, že má hodně stresující zaměstnání.
Nicméně asi pokračuj v odbourávání, když mu to tak vadí :) (možná se fakt ptáš až moc, nebydlim s váma :mrgreen: )
Ještě mě napadlo, jestli se neptáš pořád dokola, když ti říká, že se nic neděje nebo že nic nechce… to by mě taky vytáčelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
4.2.15 23:27
@Anonymní píše:
něco málo přes dva měsíce :/
předtím jsme se vídali o víkend a občas v týdnu.no uvidíme, po vykecání tady se mi docela ulevilo :)

Možná třeba potřebuje klid nějakou dobu po příchodu z práce. A taky odpověď na otázku otázkou taky nemá každý rád a někoho to spolehlivě vytočí. Co ti měl asi na to odpovědět.

• Citovat
  • Upravit
491
5.2.15 08:52
@Kamkam píše:
Zakladatelko, myslim, že karbanátková story na sebe strhla moc pozornosti. :D Já třeba znám spoustu chlapů, kteří tenhle „škádlící“ tón chápou a taky se tim rádi baví. Přítel ti sám napsal, že takhle vyjel, protože byl otrávenej z práce. A za rok by sis přece všimla, kdyby tuhle formu vtipů nechápal. Takže myslim, že jen hůř zvládá stres z toho, že ho to v práci nebaví.Podle mě jsi prostě jen neodhadla, že v tu chvíli se to nehodilo, ale to časem vychytáš a poznáš, kdy přítele radši nechat v klidu (stejně tak s těma otázkama) :nevim:
Mmch. nikde (jestli jsem to nepřehlídla) jsi nepsala, že by ses ho ptala dvacetkrát denně. Já nevím, jestli se ptáš, když přijde přítel z práce, jak se měl, nebo jestli je všechno v pořádku, když máš pocit, že se tváří divně… a on, jak je otrávenej, má problém i s takhle běžnýma dotazama.. Taky se přítele skoro každej den ptám, co bylo v práci nebo když na něčem pracuje, co dělá, jdu si dát jídlo, tak se zeptám, jestli chce taky nandat… atp. a nikdy mě za to ještě nesjel teda… a to si troufám říct, že má hodně stresující zaměstnání.
Nicméně asi pokračuj v odbourávání, když mu to tak vadí :) (možná se fakt ptáš až moc, nebydlim s váma :mrgreen: )
Ještě mě napadlo, jestli se neptáš pořád dokola, když ti říká, že se nic neděje nebo že nic nechce… to by mě taky vytáčelo :mrgreen:

Díky :)
no 20× se ho neptám, třeba ani každý den.. tolik se ani nevidíme. přes týden se většinou sejdem až kolem 20-21h. já chodím každý den později domu, protože dojíždím do práce dál, a on dělá 12ky krátkej dlouhej, ale i když má 12ku denní, tak je dřív doma, protože já mám druhou práci, takže víceméně má mnohem víc času na relax než já. ale on „má daleko náročnější práci“ přece (klasickej chlap :D) než já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.16 15:23

Hysterie na entou

To jako, ze ho dotazama nenechate ani najist? Nic ve zlym, lezla byste mi na nervy pekne rychle. Misto, aby jste byla rada, ze si vsiml takove kokotiny, tak do nej budete dva (spise dele) dny vartovat a nahnat svoje dusevni nemoce a nonstop hystercit! Nic ve zlym, vyhledejte odbornika! Cholericka hysterka jste vy, dusevne v poradku nejste ani omylem! Chovat se takto a pak to jeste tahat po netech, to dusevne zdravy clovek neudela. Minimalne byste si mela uvedomit, kdy je kdo cholericky a kdy nas… To druhe se vam povedlo na jednicku a jeste jako pomatena hysterka ocekavate omluvu, na kterou ma narok on, vy opravdu v zadnem pripade. Jestli toto predvadite casto, tak moc dlouho partneri nebudete a jeho budu naprosto chapat. Jestli takto fungujete i mimo partnerske vztahy, to budete pekne nadeleni. Ja bych vam to jidlo srdicko/nesrdicko hodila na hlavu a sla se najist nekam, kde j klid. Po pravde, kdybyste takto dale jeste davala najevo, ze cekate omluvu, tak u me by to vahy naklonili k rozchodu velmi blizko. Nikdo v zivote se vam nebude omlouvat, za to, ze se neumite chovat k druhym, nebo vam hrabe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí