Nemiloval mě nikdy

5
4.2.15 10:54

nemiloval me nikdy

Ahoj, jdu si k Vam pro radu. S pritelem jsme spolu 4 roky, z toho 3 roky spolu bydlíme v létě jsme si poridili pejska.Ale abych presla k veci pred vanoci jsme se nejak bavili a doslo k tomu ze jsem zeptala zda-li mi miluje a on mi odvetil ze me nemiluje a nemiloval nikdy, pak dodal ze nevi, ze me ma hrozne rad a ze jsem pro nej dokonala a kdyz jsem se zeptala proc mi to teda rikal tak odvetil ze byl opily (rikal mi to i jindy kdyz nebyl opili) na to nic nerekl, byl to pro me takovy sok ze se stym nedokazu smirir. K vanlcum ačkoli jsme si rekli ze si nic davat nebudeme tak mi dal retizek ( kdyz jsem mu v hadce rekla ze to nechci at si ho necha, tak mi rekl ze kvuli tomu projezdil veskere zlatnictvi a ze vi ze mi strasne ublizil tak me chtel udelat radost, rekla jsem mu ze si mi nekoupí. Je to prez mesic a ja na to furt myslim bulim jako zelva kdyz jsem sama a tvarim se jako ze se nic nedeje.Ja ho miluju a nedokazu si ti bez nej představit, nemam ani kam jit, byt sama neutahnu.Ani nemam se komu sverit bydlime v novem meste a nemam kamaradky? co by jste delali vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20155
4.2.15 10:58

Já bych si ujasnila, zda chci dál žít s mužem, který mě pravděpodobně nemiluje, ale je se mnou rád. Přemýšlela bych o tom, proč ho miluji - co je pro mě ve vztahu důležité a zda a do jaké míry mi to on poskytuje.
Poté, co bych si tyto věci v klidu ujasnila, bych se rozhodla, co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
4.2.15 10:59

@beruska23 Jsem na tom bohužel dost podobně z rozdílem, že my jsme spolu byli 8 dlouhých let a máme spolu dvě děti :(.I když spolu již 8 měsíců nebydlíme tak se s tím nedokážu za žádnou cenu vyrovnat…Už to došlo tak daleko, že…Taky nemám kamarádky, ale ani rodinu nic :zed:

Pokud chceš, písni SZ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
4.2.15 11:01
„Ja ho miluju a nedokazu si ti bez nej představit, nemam ani kam jit, byt sama neutahnu.Ani nemam se komu sverit bydlime v novem meste a nemam kamaradky? co by jste delali vy?“

Situace to není záviděníhodná, co si budeme namlouvat. Mě řekl kluk po 3 letech vztahu, že mě má rád, ale už nemiluje, ale chce se mnou zůstat. Odešla jsem během minuty, rád může mít psa, ale pokud mě nemiluje, tak jsem si nedokázala s ním plánovat život, natož děti. Jasně, bolelo to a dost dlouho, ale teď mám někoho, kdo mě miluje jako ještě nikdo před ním a jsem maximálně spokojená :srdce:…měla by ses nad tím zamyslet, jestli má cenu ve vztahu pokračovat.

Jinak není dobré, že píšeš, že být sama „neutáhneš“ - pochopila jsem, že myslíš finančně…v čem je problém? V práci? V malém příjmu? Nemáš ani na nájem garsonky? Nemůžeš se vrátit k rodičům?…to není dobré :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
4.2.15 11:05

@beruska23 Já bych to neviděla tak tragicky. Nemiluje tě…někdo se nezamiluje za celý život ani jednou a možná je to tak dobře. Měla bych radost, že mě má rád a že jsem pro něj dokonalá (no, není to jinými slovy to samé…?!) Každý neumí vyznávat lásku jak v hollywoodském filmu. Dobře uvaž, co ti tenhle vztah dává a co chceš, nedělej ukvapené závěry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
4.2.15 11:06

Můj muž mi taky řekl, že mě nemiluje, Už je to několik let. Tehdy mě to hodně zasáhlo, ale pak jsem pochopila, že jeho cit je mnohem hlubší a že vlastně jen nemá rád tohle slovní označení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27621
4.2.15 11:12

Asi bych nezůstala, jednou může přijít, že se zamiloval do jiné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
4.2.15 11:14

@Sinquinita to asi nemelo znamenatt být sama neutahnu, ale byt. Tudiz ani garsonku. :nevim: JInak nemyslim si, ze Te nemiluje, kdyz objizdel vsechna zlatnictvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.2.15 11:15

@Sinquinita Rodice bydli 50 km daleko v male vesničce kde nejde sehnat prace, tak jsme sli do mesya v praci vydelavam 7000,– coz se tyce garsonek tak nejlevnější stoji kolem 6800,– coz je spatne ale nerozumím tomu ze kdyz mi to rekl a ja jsem si brala veci v afektu ze pujdu ppd moat tak brecel zw o me nechce prijit tak neco musi citit.On nikdy nedaval noc najevo.Ano obcac me i obejme chytne za ruku a kdyz mu nedam pusu před spanim tak je nevrlej :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
4.2.15 11:15
@Karleon píše:
Můj muž mi taky řekl, že mě nemiluje, Už je to několik let. Tehdy mě to hodně zasáhlo, ale pak jsem pochopila, že jeho cit je mnohem hlubší a že vlastně jen nemá rád tohle slovní označení.

taky bych radila si s partnerem ujasnit, jak to myslel. i kdyby to mel byt velmi bolestny rozhovor.

hlavne si vyjasnete plany do budoucna, jestli s tebou chce byt, jeslti s tebou chce planovat rodinu a hlavne PROC. je rozdil, jestli ti chlap, rekne, ze proto, ze jsi podle nej „idealni“-tzn. uvaris, postaras se, delas servis. Nebo proto, ze proste tebe ma rad a s nikym jinym si to neumi predstavit.

Mluvte spolu a mluvte hodne. Z par slov se nekdy nafoukne bublina zbytecne - je treba vyjasnit, zda problem existuje nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
4.2.15 11:18

Ale na druhou stranu, on se s tebou přece nechce rozejít nebo ano? V klidu si všechno promysli a pokud se k tobě chová hezky, s úctou, jsi pro něj dokonalá… :nevim: Jako myslíš, že člověk, který miluje, se chová jinak, než tvůj přítel? To si musíš zvážit sama. A plánuje s tebou budoucnost, děti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
4.2.15 11:20

Co porad vede zenskou k tomu, aby se chlapa ptala „a milujes mne?“ To snad musis citit, treba pro nej ty slova nejsou dulezita a ani nezna ten vyznam. Musis sama vedet, jak se k tobe chova, to je totiz dulezitejsi. Jaky je vas vztah jinak? Byla si spokojena do te doby, co si se ho na to zeptala? Zamysli se…
A priste se ho uz na to neptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
@beruska23 píše:
@Sinquinita Rodice bydli 50 km daleko v male vesničce kde nejde sehnat prace, tak jsme sli do mesya v praci vydelavam 7000,– coz se tyce garsonek tak nejlevnější stoji kolem 6800,– coz je spatne ale nerozumím tomu ze kdyz mi to rekl a ja jsem si brala veci v afektu ze pujdu ppd moat tak brecel zw o me nechce prijit tak neco musi citit.On nikdy nedaval noc najevo.Ano obcac me i obejme chytne za ruku a kdyz mu nedam pusu před spanim tak je nevrlej :|

Já bych řekla, že tohle ale není bez citu. Každý se nemusí na veřejnosti objímat, olizovat nebo vodit za ručičku. My to taky neděláme a milujeme se. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499

Našla jsem diskusi, kterou jsem tehdy zakládala. No další rok byla svatba, rok po ní další dítě. Letos jsme spolu 10 let a o tom, jestli mě miluje nebo ne už vůbec nepochybuju. Ať si říká, co chce :-D

http://www.rodina.cz/…vep_tree.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16125
4.2.15 11:22

Kolik vám je? Já obecně nemám moc ráda, když se to spojení „miluju tě“ moc užívá, někteří partneři mě pořád tlačili do toho, ať to říkám, a když jsem řekla „Je mi s tebou dobře“, přišlo jim to taky málo. Mě tím akorát odradili, a nikdy bych se na tohle nezeptala, to přeci musíš cítit, jak to má. Pokud jste mladí, tak prostě vztah vyprchal, a je na čase jít dál. Nevidím nic špatného na tom, že mezi 20-30lety lidé ten protějšek hledají, nejsou si jistí, nevědí přesně, co očekávat a chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí