Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hana135 píše:
Chtěla si znát názor a když ho napíšeme, tak se nás snažíš přesvědčit, že to tak není. No tak v tom případě asi víš sama, kde je chyba a vyřeš ji
v ktery odpovedi se koho snazim presvedcit ze to tak není..? nekolikrat sem tu uznala že chapu, ze mu to ptani vadí, ale taky sem napsala ze na sobe pracuju a jednu vec sem uz odbourala… kdyby on odboural aspon jednu vec co mi vadila, ocením to a nevyjizdim na nej histercky ale snazim se mu pomoct odbourat i to dalsi nejakym normalnim zpusobem…
nehlede na to, že zas tak casto se ho neptam, protoze mam dost svych zajmu a nejsme spolu porad.
Diskusi jsem nečetla..podle mě jsi to ty načala, a on to dorazil, chyba na obou stranách, ale tys sis „začala“
@káťa píše:
Zakladatelko, a jak dlouho spolu bydlíte???
něco málo přes dva měsíce :/
předtím jsme se vídali o víkend a občas v týdnu.
no uvidíme, po vykecání tady se mi docela ulevilo ![]()
@Anonymní píše:
ne to vubec naopak. já sem typ, kterej si nenecha moc veci libit, vzdycky sem ukoncovala vztahy já, a muj rekord na dylku vztahu je zatim on. on měl dycky dloholetý vztahy a snazil se to udrzet za vsech okolností a to měl teda hodne zoufaly pripady partnerek, asi to zni blbe, ale mel fakt slepice bez zájmu, alkoholičku co vymetala kalby, dalsi nechala tancovani jen pro to, aby mohla byt porad s nim. já mám několik svych aktivit, na enm vubec zavisla nejsem, vicemene v tydnu se temer nevidime, protoze mám dve prace a konícky. jsem akcní atd. vím že je se mnou spokojenej. takže strach, že by mě nechal fakt nemám.
snažím se ale žít trochu buddhistickyneubližovat, chápet ty druhé atd, a le občas na mě dolehne to, že on mě seřve kvuli nesmyslu.
kdyby to bylo obracene a byla sem na jeho miste, tak to proste prejdu tichem a myslim si něco pro sebe, nebo řeknu naprosto vklidu, at se me už nepta, dám mu pusu a řeknu, že příšt chci karbanatkovejch srdíček teda vícnebo tak něco.
to si ale dost protiřečíš, on byl milej, pochválil srdi)íčko, tys zvolila blbou odpověď, všechnu vinu za nepodařený večer chceš hodit na něj, druhý den mu děláš dusno po zprávách, ale tady napíšeš taková odstavec.
Ne. on zareagoval hezky mile a ja mu hezky mile odpověděla a on mě na dvě doby seřval.
sice sem zvolila špatný slova, ale porad tam bylo dost okolnosti kvuli kterym se mohl ovladnout a nebejt přehnanej.
to co si zvyraznila to sem popisovala, jak bych reagovala kdybych byla na jeho miste.
ale vzhledem k tomu, že jeho histerickych vylevu bylo uz dost, proste me to dost mrzí a musela sem to resit. ale resim to porad v klidu, byt po zpravach, a nedelam mu dusno.
to si zas neco domyslis.
Ty jsi mimo hned ti napíšu proč - tvůj chlap byl mile překvapenej tím srdíčkem a měl radost a ty si to tou svoji prupovídkou „no a proč neee, vadí nebo co? to celé úplně zadila z hezkého momentu si tou otázkou udělala hnusnej moment.
Jako chlap to vnímám tak že „štěkáš“ nemůžu nic říct aniž by si to nekomentovala sarkastickou poznámkou… tohle se dlouho vydržet nedá. Přeji Ti ať se zamyslíš a kousneš se občas do jazyku, máš toho chlapa ráda tak s ním tak mluv a uvidíš jak se to zlepší ![]()
@Anonymní píše:
Ne. on zareagoval hezky mile a ja mu hezky mile odpověděla a on mě na dvě doby seřval.
sice sem zvolila špatný slova, ale porad tam bylo dost okolnosti kvuli kterym se mohl ovladnout a nebejt přehnanej.to co si zvyraznila to sem popisovala, jak bych reagovala kdybych byla na jeho miste.
ale vzhledem k tomu, že jeho histerickych vylevu bylo uz dost, proste me to dost mrzí a musela sem to resit. ale resim to porad v klidu, byt po zpravach, a nedelam mu dusno.
to si zas neco domyslis.
problém je, že nechceš pochopit, že jsi mu hezky mile neodpověděla. A řešíš to hezky mile celý den p zprávách, dokud ho nezlomíš, on neuzná chybu a neomluví se. Toť rovno dělat dusno.
@semik7 píše:
Ty jsi mimo hned ti napíšu proč - tvůj chlap byl mile překvapenej tím srdíčkem a měl radost a ty si to tou svoji prupovídkou „no a proč neee, vadí nebo co? to celé úplně zadila z hezkého momentu si tou otázkou udělala hnusnej moment.
Jako chlap to vnímám tak že „štěkáš“ nemůžu nic říct aniž by si to nekomentovala sarkastickou poznámkou… tohle se dlouho vydržet nedá. Přeji Ti ať se zamyslíš a kousneš se občas do jazyku, máš toho chlapa ráda tak s ním tak mluv a uvidíš jak se to zlepší
neštěkala semm. byo to řečený ve srandě.
někde tady už to jedna slečna dobře vystihla, že se tak taky obcas skadlí…nicmene tim nepopiram, ze to byl spatne zvolenej komentar. jen upresnuju, protoze sis to z psanyho slova blbe vylozil.
on byl nastvanej z prace a ja to schytala.uz mi to vysvetlil ![]()
@Anonymní píše:
někde tady už to jedna slečna dobře vystihla, že se tak taky obcas skadlí…nicmene tim nepopiram, ze to byl spatne zvolenej komentar. jen upresnuju, protoze sis to z psanyho slova blbe vylozil. on byl nastvanej z prace a ja to schytala.uz mi to vysvetlil
tak už jsi ho udolala ![]()
@terinka4444 píše:
problém je, že nechceš pochopit, že jsi mu hezky mile neodpověděla. A řešíš to hezky mile celý den p zprávách, dokud ho nezlomíš, on neuzná chybu a neomluví se. Toť rovno dělat dusno.
problem je, že ty víš líp jak to bylo, než já, i přesto, že si tam nebyla ![]()
ne nic ve zlym, mohla ses vsimnout, ze tu spouste lidem davam za pravdu, ale tva reakce, kdy mi pises ze sem mu odpovedela hnusne, mi prijde trochu vyvěštěná z koule. proste si jen myslis ze to bylo jak to pises. ja si nepoteebuju ale nic nalhavat. rekla sem mu to milym tonem. pochop to. nemam problem uznat kdyz neco prepisknu a vyjedu, ale tady sem nic takovyho neudelala.
@semik7 Jo no..A to by mela brat zakladatelka v potaz, je to rada od muze..
Ja tak kdysi udelala z vajicka(omelety) srdce a na chleba ve vajicu maluju smajly
Zeptal se me uplne stejne jako muz zakladatelky, ale taky bych tak neodpovedela..
Jinak zakladatelko, vsichni to tu myslime dobre, zmen se jeste vic v tomto.Ja jsem asi taky trochu hysterie v urcitych vecech, ale ne v tomot..Pouze tam, kde se to fakt hodi..Muj manza taky jednou upadl spolecenskou unavou 2 dny
Jsemmyslela, ze ho zabiju, a i tak jsme to presli..Tohle jsou kraviny, fakt jo.. ![]()
@terinka4444 píše:
tak už jsi ho udolala
jo presne. napis o tom povidku, mas dost dobre bujnou fantazii.
@Anonymní píše:
někde tady už to jedna slečna dobře vystihla, že se tak taky obcas skadlí…nicmene tim nepopiram, ze to byl spatne zvolenej komentar. jen upresnuju, protoze sis to z psanyho slova blbe vylozil.
on byl nastvanej z prace a ja to schytala.uz mi to vysvetlil
Zakladtelko, opravdu ses na vine ty, podle toho, co tu pises..
nevím
prostě to tak mám.
dík. já chápu, že ho to moje ptaní se porad na neco štve, ale jeho vyhrocená reakce mi prisla mimo právě.
asi nejtrefnější odpověd
dík